CV-та пишем безкрай, все ще ни вземат, знай!-тема No 21

• 58 071
  • 761
  •   1
Отговори
# 465
Да разведря малко темата.
Утре съм на интервю в 12:30 ч. Бях си пуснала CV-то за офис организатор в MиБМ Експрес ООД- куриерски услуги. Някой, ако има повече инфо, нека да пише.  Hug

Сериозна фирма са PeaceИмат различни дейности и офиси из няколко града.Успех Peace

# 466
Момичета, не съм писала досега в темата, но и хвърлям по едно око. Бих искала, ако някой има мнение за тази фирма или наблюдения за тази позиция, да ми даде малко информация Praynig http://www.jobs.bg/f1497032
Чудя се дали да подам документи, засега ме спира това, че образованието ми не е икономическо Rolling Eyes
Лост, вътрешните одитори нямат нищо общо със счетоводството. Те са одитори само на системите за управление съгласно европейските стандарти и то на одити от първа страна. Одиторите, които работят в сертифициращите организации и извършват одит от трета страна, са водещи одитори. Обучението им е доста сериозно. Но все пак зависи и от фирмата, де.

О, колега, привет  Hug

Сериозни са като компания, НО позицията не е при тях. Те са екзекютив сърч компания, търсят за техен клиент. По-скоро изпратете автобиография или поне разберете коя е компанията, но много се съмнявам да кажат. Не знам, аз винаги казвам....не ги разбирам колегите.

ИТ кадрите са търсени само в София. Тук при нас положението е плачевно - две софтуерни фирми, в едната от които работя и аз. Заплатите - рядко четирицифрени, само някои ги вземат и то ако има повече работа през месеца. Работа - почти няма вече, всичко се изнася към София.

Не мога да се съглася. В момента се търсят доста специфични кадри в ИТ и във Варна, и Бургас.

# 467
  • Бургас
Red Velvet, много ти благодаря Hug Вероятно ще пусна една автобиография, да видим Thinking
Между другото, скоро изскочи една доста примамлива обява за специалист по системи за управление, пусната от посредническа агенция. Исках да разбера името на търсещата компания, беше в нашата сфера на дейност и ме притесняваше да не изтече информация към настоящия ми работодател, че проявявам интерес /Бургас не е толкова голям град, все пак Wink/. Категорично отказаха да ми дадат име. Посредническата агенция, с която аз работя, когато търся персонал, също не дава информация Rolling Eyes

# 468
# 469
Red Velvet, много ти благодаря Hug Вероятно ще пусна една автобиография, да видим Thinking
Между другото, скоро изскочи една доста примамлива обява за специалист по системи за управление, пусната от посредническа агенция. Исках да разбера името на търсещата компания, беше в нашата сфера на дейност и ме притесняваше да не изтече информация към настоящия ми работодател, че проявявам интерес /Бургас не е толкова голям град, все пак Wink/. Категорично отказаха да ми дадат име. Посредническата агенция, с която аз работя, когато търся персонал, също не дава информация Rolling Eyes

А ние работим ли с Вас в Бургас?

Шегичка  Mr. Green

ПО принцип аз спестявам доста време като кажа името на компанията.

# 470
  • Варна
Минаха интервютата ЗА ДЛЪЖНОСТТА “ТРУДОВ МЕДИАТОР” ПО ПРОЕКТ „ДА УСПЕЕМ ЗАЕДНО”  БТ в някой градове /  гр. Русе,  гр. Монтана, гр. Ловеч , гр. Хасково ,гр. Бургас, гр. Благоевград / има ли тук  КАНДИДАТИ ? Да кажат как протичат интервютата, какво питат ?

# 471
Да разведря малко темата.
Утре съм на интервю в 12:30 ч. Бях си пуснала CV-то за офис организатор в MиБМ Експрес ООД- куриерски услуги. Някой, ако има повече инфо, нека да пише.  Hug

Сериозна фирма са PeaceИмат различни дейности и офиси из няколко града.Успех Peace
Успех и от мен  bouquet

# 472
Благодаря! Ще ви държа в течение. Simple Smile

# 473
Върнах се от интервю.
Жената беше много любезна и учтива. Беше впечатлена от образованието ми, както и от университета, който съм завършила. Каза, че ѝ е било интересно да ме види и очи в очи. Стигнахме и до въпроса със заплатата, казах една нормална сума, под която не искам да падам и тя директно си ми заяви, че парите са много по- малко. Конкретно не ми каза колко. Каза ми също, че съвсем не е учудена, че държа на определен минимум и смята, че парите, които предлагат не са никак много , но е политика на курирската фирма, не зависело от тях. Дори не била сигурна дали изобщо ще има някакво развитие по въпроса със заплатите.
Честно казано точно този момент ми е най- неприятен. Не знам каква сума да посоча като нормална и нешокираща.  Thinking Споменатата от мен сума беше 400- 500 лв. Абстрахирам се от факта, че в предишната фирма бях на заплата 700 лв. Мисля, че доста съм снижила прага.

Чакането продължава. Simple Smile

# 474
Ами казвайте си реално колко очаквате, защото като направите компромис, после пак търсите. Няма смисъл според мен.

# 475
... че парите са много по- малко...  Споменатата от мен сума беше 400- 500 лв.

Добре де. Колко по-малкo? И то "много по-малкo"!  Shocked Минималната вече е 300лв! За минимална по-добре чистачка дето ще измие за 2 часа и после пей сърце. Crossing Arms

# 476
Aми не знам какво ще рече много по- малко. Защото тя попита 400-500, ама чисти ли? Аз казах, да, чисти.

Ами казвайте си реално колко очаквате, защото като направите компромис, после пак търсите. Няма смисъл според мен.
Peace
Аз съм наясно, че сме малък град и не мога да очаквам четирицифрена заплата, макар, че имаме фирми, в които дават и такива. Както и преди споменах, в една от тези фирми бях на тест, чакам обаждане и оттам.

# 477
Aми не знам какво ще рече много по- малко. Защото тя попита 400-500, ама чисти ли? Аз казах, да, чисти.

Peace
Аз съм наясно, че сме малък град и не мога да очаквам четирицифрена заплата, макар, че имаме фирми, в които дават и такива. Както и преди споменах, в една от тези фирми бях на тест, чакам обаждане и оттам.

Ами така де, искайте, все някога ще се научат да дават тея мошеници.

# 478
  • Перник
Не всички са мошеници  Peace Просто някои от нас вдигат летвата, в някои сектори дори и да искат не могат да дадат 4-цифрена заплата. Пиша това под влиянието на моето интервю тази седмица. Работата е много хубава - динамична, интересна, има и пътувания в чужбина, екипът е малък и само от жени, което не знам доколко е хубаво  Wink Но е в НПО - там пари се изкарват трудно, знам от опит. А аз най-после съм постигнала някакво прилично ниво на заплащане и сигурност, направо идеално на фона на повсеместната криза и би било лудост да го зарежа, за да ми е интересно  Confused

# 479
Какво е НПО? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт