Очаквайки статистиката непозната, планетите нареждат се в полза на децата.7 КЛАС

• 42 841
  • 765
  •   1
Отговори
# 585
Може ли да помоля майчетата от Варна, който са успели да видят статистиката за 2012г да я покажат и на останалите.
Предварително много благодаря

# 586
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ехаааа   Joy
RobotIT, Exodia, МОМН "пасти да ядат" ... Явно наистина, когато ти е сложена "завеса" на достъпа до информация ... нещата се оправят само като се покаже на тези, които се правят на хитри, че липсата на инфо засилва търсенето Simple Smile Браво на вас!!!

# 587
каква беше паролата на мейла в абв.бг ?

# 588
  • София
(по формулата за МГ сме сред първите 60 и знам, че има и други хлапета сред първите 100 като нас), които само протоколно ще подадат документи за първо класиране, но няма да се запишат. Така че, успех и стискам палци!

Не разбрах какво означава протоколно и че няма да се запишете? А тогава къде отива детето? И защо държи изпити???
Извинявам се за невежеството...

click, записваме в АК, а по желание на Диването се яви на двата модула (защото така или иначе се подготвя цяла година и за кандидатстване в гимназиите) и пак по негово желание ще подадем документи за първо класиране (искал да види докъде ще му стигнели силите и дали ще се класира, където иска, което вероятно ще стане, ма не искам да му чупя хатъра и кат съм му обещала, ще направим и това упражнение и знам, че не сме единствените)

# 589
# 590
  • София
Миленита, така ощетявате едно дете, което няма да се класира по първо желание. Но си е ваше право, никой не може да и спре. Дано това дете не се откаже да чака второ класиране, когато ще го приемат на мястото на сина ти.

# 591
БРАВО на Татковците !!!

Огромно БЛАГОДАРЯ!!!

# 592
RobotIT , БЛАГОДАРЯ  Hug smile3501 newsm20

Exodia , БЛАГОДАРЯ  Hug smile3501 newsm20

БРАВО на Татковците !!!

Браво на татквоците, огромни благодарности и от мен.

Е, вече има статистика (без разделение по пол), но лично за мен тя не е много подскажваща, даже вече съм съвсем озадачена. След като махнах нулите и проблемните знаци от таблицата, сортирах оценките в низходящ ред и така разбирам, че пред моята девойка (бал 33,178) има около 1320 ученика.  Та, сега моля подскажете ми как да се ориентирам дали с този бал имаме шанс за испанаската или за английската гимназия, примерно.

Ако смятате, че ще е полезно мога да кача в пощата преработения файл-със сортиране.

# 593
  • Варна
Ето и статистиката за София в графичен вид - комбинирана 2011 и 2012 г.

http://img580.imageshack.us/img580/7194/belmatsofia1112.png

# 594

БРАВО на Татковците !!!

Ако смятате, че ще е полезно мога да кача в пощата преработения файл-със сортиране.

Ще бъде чудесно да го качиш преработения файл в пощата!

# 595
Леле, страхотни сте, чак и графики вече имаме.   bouquet
Пресконференцията отива на кино. Simple Smile

# 596
silvi mama  - При положение, че миналата година с този бал (33.180) не стигаше, тази е абсурдно (лично мнение)

# 597

БРАВО на Татковците !!!

Е, вече има статистика (без разделение по пол), но лично за мен тя не е много подскажваща, даже вече съм съвсем озадачена. След като махнах нулите и проблемните знаци от таблицата, сортирах оценките в низходящ ред и така разбирам, че пред моята девойка (бал 33,178) има около 1320 ученика.  Та, сега моля подскажете ми как да се ориентирам дали с този бал имаме шанс за испанаската или за английската гимназия, примерно.

Лично на мен би ми било полезно. Ако не мога да се ориентирам би ли ми казала колко момчето в София имат бал над 33,393.
Ще ти бъда безкрайно благодарна.

# 598
Ето и статистиката за София в графичен вид - комбинирана 2011 и 2012 г.

http://img580.imageshack.us/img580/7194/belmatsofia1112.png

Mr. Green Прекалявате, свършихте им всичката работа на тези, дето подготвят пресконференцията на Игнатов

# 599
Mr. Green Прекалявате, свършихте им всичката работа на тези, дето подготвят пресконференцията на Игнатов
Ааа, не е цялата!  Naughty Остава да напишем анализа на поднесената тук в табличен и графичен вид информация.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт