Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 37

• 97 681
  • 740
  •   1
Отговори
# 450
На всички поддържащи темата и на хърватския форум: newsm51!!!!!!!!!!!!!!

# 451
  • Атлантис, Галактика Пегас
Ari888 , и аз съм на Борджии. Wink
Харем го четох, както и Една еврейка и Роксолана.  Mr. Green
Хубава паралел на Болейн и Хюррем  Wink

# 452
"Харем" прочетох доста отдавна по препоръка на мъжа ми. Laughing  Някой му е дал да чете книгата по време на една командировка. Беше впечатлен, най-вече от живота и  йерархията в харема.. Сега обаче не мога да го накарам да гледа "Великолепният век". Mr. Green Не е почитател на тр. сериали... Laughing Сега си купих "Роксолана", а след това е ред и на "Естер". Така че и аз съм на тази вълна..... Joy

# 453

-----------------------------------------

Новата Михримах  Wink ....

------------------------------------------

И едно нападение над Нигяр калфа на площад "Таксим", от няква ненормална фенка  Rolling Eyes

# 454
7 епизод

Михайлов Hug

Новата Михримах е симпатична newsm78 но не съм я гледала  в роля Praynig

А Мерием както винаги е атрактивна Grinning

# 455
В темата "Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON " се насладих на много приятен  клип - разходка по Босфора Peace

С него ви пожелавам ЛЕКА НОЩ и приятни почивни дни Grinning

# 456
И едно нападение над Нигяр калфа на площад "Таксим", от няква ненормална фенка  Rolling Eyes
Боже, Боже!  ooooh! Какво вика фенката?

В темата "Ийит Озшенер в "КРАЙ" * Yiğit Özşener / SON " се насладих на много приятен  клип - разходка по Босфора Peace
С него ви пожелавам ЛЕКА НОЩ и приятни почивни дни Grinning

"Ах, гюзел Истанбул..."  Hug много хубав клип, много хубава е втората песен.  Peace

Последна редакция: сб, 30 юни 2012, 09:16 от soya-fen

# 457
Ани би ли коригирала или пуснала отново 10 епизод, защото сега тръгва 8

# 458
И едно нападение над Нигяр калфа на площад "Таксим", от няква ненормална фенка  Rolling Eyes
Боже, Боже!  ooooh! Какво вика фенката? .....

Проси пари,буквално! Тия близки срещи с феновете са много опасни - тъй навремето си замина Джон Ленън  Cry а има и доста други по-малко известни случаи  Thinking....Но,....рискове на професията  ooooh!....няма начин  Rolling Eyes

# 459
Боже, Боже!  ooooh! Какво вика фенката? .....
Проси пари,буквално! Тия близки срещи с феновете са много опасни - тъй навремето си замина Джон Ленън  Cry а има и доста други по-малко известни случаи  Thinking....Но,....рискове на професията  ooooh!....няма начин  Rolling Eyes
Имаше вид на тотално изперкала.  Rolling Eyes И на всичко отгоре гледаше към камерата дали я снима.  ooooh!

# 460
# 461
# 462
Ани не може да си представиш колко много ме зарадва ! Hug Благодаря!  bouquet

# 463

Снимка в един руските форуми посветен на Турция.Мацката(не знам коя от двете  Cry) която я е пуснала живее в Ню Йорк и разказва,че както си се разхождала по магазините изведнъж видяла мъж който й се сторил страшно познат по физиономия ooooh!...Веднага се сетила откъде и се престрашила да го спре с въпроса:"Извинете,Вие не сте ли Султан Сюлейман ?"  hahaha Laughing....На което,отговорът бил :"Аз съм разбира се  Laughing - приятно ми е.....! " . "А може ли една снимка ?" "С удоволствие!" .И ето резултата  Whistling

# 464

Общи условия

Активация на акаунт