Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 37

• 97 618
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
В тон с последните снимки - тези двете са големи красавици (Nur Fettahoğlu и Selma Ergeç, или поне имат перфектни фигури).

А Nur Fettahoğlu не беше ли Нур Айсан в ЗП, омъжена или разведена?

Да,тя е Peace Нур в ЗП игра сестра на Бихтер Hug

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 15:27 от Lilims

# 511

Пейкер  Peace

# 512
# 513
# 514
# 515

Весел и прохладен уикенд newsm08

# 516
# 517
  • по пътеката
в бг  до кой момент сте стигнали в сериала? аз съм, когато хюрем става валиде! след това дали има още серии,4е  руснаците са стигнали дотук?!ина4е много ми хареса играта и пресъздаването на романа, който ми е един от любимите от този жанр.сега  ще разгледам и какво сте напускали за самите актьори! поздравления за  темата!

# 518
в бг  до кой момент сте стигнали в сериала? аз съм, когато хюрем става валиде! след това дали има още серии,4е  руснаците са стигнали дотук?!ина4е много ми хареса играта и пресъздаването на романа, който ми е един от любимите от този жанр.сега  ще разгледам и какво сте напускали за самите актьори! поздравления за  темата!
Ние в България следим сериала по турската телевизия. Именно в последната серия на сезона Хюрем става шефка на харема. А вие в коя държава сте?  Peace

# 519
  • по пътеката
аз го гледах през руски сайт- преди 2 седмици ми дадоха линка за ка4ените от тях серии и направо денонощно го въртях до в4ера за да игледам 100-те епизода! аз не гледам турски сериали ,нямам допир с тв ,която ги пуска, но си обменяме,както в  слу4ая, линкове с нет приятели!а за този го полу4их, защото коментирахме историята на книгата! има и украйнски сериал ,роксолана, така,4е набирам мерак да гледам и него, само,4е турците ме омагьосаха! не знам дали ще ме грабне другият!
по турската го гледате, а субтитри или превод, някой прави ли за бг ,които като мене освен комшу и гюзел ,хи4 не знаеха и хабер от турски, но се понау4ават някои и  други думи4ки или си ги припомняме от оно време по селата,като сме топали крака в прахта по бригадите!

# 520
по турската го гледате, а субтитри или превод, някой прави ли за бг ,които като мене освен комшу и гюзел ,хи4 не знаеха и хабер от турски, но се понау4ават някои и  други думи4ки или си ги припомняме от оно време по селата,като сме топали крака в прахта по бригадите!
Разбира се, че има превод и субтитри, на първата страница на темата има линкове.  Peace Най-нетърпеливите гледаха всяка сряда вечер турския канал по Интернет, а във форума все се намираше някой от скъпоценните ни преводачи, да обясни на момента за какво се говори. В следващите дни серията се превежда, правят се субтитрите и се пуска в Интернет за гледане онлайн или теглене. Така че можеш спокойно да си гледаш сериите с български превод.  Peace

# 521
  • Русе, у дома
като мене освен комшу и гюзел ,хи4 не знаеха и хабер от турски, но се понау4ават някои и  други думи4ки или си ги припомняме от оно време по селата,като сме топали крака в прахта по бригадите!
Явно, че и "хабер" знаеш, а като го гледаш с бг субтитри (линк на първа страница на темата) и още думи ще откриеш, чуждици в българския...
А да, има един бутон долу - проверка правопис, ползвай го, като публикуваш мнение, че да ни е по-лесно да четем.

# 522
  • по пътеката
благодаря,ще прегледам линковете  подробно за да си ви из4акам за по-нататък!доста думи има в бг език дошли с турците,така е!
браво за превода4ите  bouquetPeace

# 523
keraounba, добре дошла  Hug Ние сме в крак с всички излъчени до момента серии, които са 2 сезона на брой 63 общо. В момента сериалът е в лятна ваканция и ще продължи с 3ти сезон през септември. Тези дни качих целият първи сезон за онлайн гледане. След няколко дни ще поместя файл с линк за всички серии от 1 сезон и постепенно ще кача и сериите от 2 сезон. Руснаците явно режат сериите (характерно и за българите) и затова са 100 серии.

# 524
  • Атлантис, Галактика Пегас
Не знам къде гледа 100 епизода keraounba , канал Домашний излъчи 36 серии от ВВ. И си даде почивка до есента. Като заяви че от 37 серия на там е трети сезон.  hahaha hahaha hahaha
В интернета има 63 серии с руски субтитри. Това го знам много добре.  Peace
Къде са ги нарязали и са ги сложили като 100 идея нямам. Предполагам някой фан клуб или форум който е решил да се направи на интересен и да събере повече потребители.  hahaha hahaha hahaha с това че има при тях цели 100 епизода които няма другаде никъде.  Mr. Green
То ако прочетеш някои статии на руски в интернет за Роксолана ще изпаднеш в шок, в една от такива "научно историческа" статия  hahaha hahaha пише че Рустам паша е купил Роксолана и подарил на СС, че после да се ожени за дъщеря й Михримах,(явно я купил докато се учил да прохожда), а пък Ибрахим въобще не се споменава, Селим пък е бил първенец на Роксолана и при възкачвене на престола му по заповед на Роксолана  #Crazy #Crazy hahaha hahaha (която явно ги раздавала от гроба си) били убити 40!!!!!! синове на СС.  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 06:43 от Kordelia

Общи условия

Активация на акаунт