Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 37

• 97 606
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Аз пък се чудя дали сценаристите ще вложат тази идея в сериала сега..?! newsm78 Би било интересно като драматизация..любов между двамата Thinking Flutter

# 616
Аз пък се чудя дали сценаристите ще вложат тази идея в сериала сега..?! newsm78 Би било интересно като драматизация..любов между двамата Thinking Flutter
О, със сигурност!  Peace

# 617
# 618
Невин, благодаря ти за превода   bouquet  Hug Предполагам, че любовната история на Михримах и Мимар ще бъде застъпена в 3 сезон.

Ето и видео репортаж на снимките, които бях поместила. Ако Невин има възможност, ще помоля само накратко да каже какво казва Мерием за сериала  Praynig Любовните и отношения с Джан не ме вълнуват. Виж ако беше Бурак на негово място е друга работа  Laughing

Мерием Узерли по Супер СтарЛайф 14.07.2012

# 619
И нали споменах Бурак...ето го на сватбата на Aslı Enver. Младоженикът играе с Бурак в "Малки тайни"

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/asli_enver_ve_birkan_sokullu_evlendi_.htm

# 620
Невин, благодаря ти за превода   bouquet  Hug Предполагам, че любовната история на Михримах и Мимар ще бъде застъпена в 3 сезон.

Ето и видео репортаж на снимките, които бях поместила. Ако Невин има възможност, ще помоля само накратко да каже какво казва Мерием за сериала  Praynig Любовните и отношения с Джан не ме вълнуват. Виж ако беше Бурак на негово място е друга работа  Laughing

Мерием Узерли по Супер СтарЛайф 14.07.2012

Здравейте на всички,
Ани,благодаря,за всичко,на което ни правиш съпричастни.

Mерйем е учудена от слуховете,че Брад Пит ще дойде и ще участва в снимките за сериала.
Казва:Да дойде,да заповяда!
Възмутена е от поведениетона напористите жутналисти.

Репортерите се съмняват,че пръстена,който тя носи на ръката си е от сегашния и партньор.
Той до последно не се навива да купи,дори и една роза от цветаря,както и да го навиват.

Бурак,доколкото разбрах от друга статия,участва в снимки за филм,посветен на Малкочоолу.
Филмът се реализира от продуцентска кампания TIMS,която стои и зад сериала
"Великолепният век". Снимките ще започнат септември..
Самият Бурак е любопитен да разбере,що за човек е бил Малкочоолу.
И този филм ще бъде излъчен догодина по кината в Турция.

Може би затова си пази все още мустака. Wink

Поздрави на всички и до скоро. Heart Eyes

Последна редакция: сб, 14 юли 2012, 22:58 от Н.И.

# 621
Невин,  newsm51  love001 smile3501 Дано се снима Бурак. Живот и здраве и него може да преведем  Laughing Особено ако е филм, а не сериал  Peace И аз я видях статията.

http://www.sacitaslan.com/magazin-burak-ozcivit-sinema-filmi-cekecek_61201.html

# 622
Невин  Hug  благодаря за преводите   bouquet Heart Eyes
и аз съм учудена от слуховете за Брад Пит, че и Мел Гибсън  Crazy Grinning общото м/у тях са сините очи Wink
благодаря за новините, снимките, колажите  Heart Eyes

прекрасно лято на всички  Hug Heart Eyes

# 623
НЕВИН  благодаря Hug
Много се радвам за Бурак Peace тои направи впечатляваща роля и е оценен по достойнство Hug
С нетърпение очаквам филма за Малкочоглу Heart Eyes

Ани   bouquet мерси за снимките от сватбата на Аслъ Peace

# 624

Доколкото може да се вярва на в.Уикенд, от септември започва излъчването на "Великолепния век" по БТВ - след приключване на сериала "Пепел от рози". Peace
Дай Боже!!! Praynig Praynig Peace

И аз много се зарадвах на тази статия, дано е истина! Време е вече първите серии да се пуснат и унас, да не говорим, че има голям интерес - не сме малко ние феновете в нета на сериала. С удоволствие че гледам с дублаж и перфектно качество на картината, но ще си следим и 3-я сезон

# 625
И малко инфорация, на която е попаднала Рина:

За Туба:
Tuba Büyüküstün Muhteşem Yüzyıl'da oynayabilir. Teklif uzun süre önce gitti

Почвам да стискам палци да ни посети филма тази красавица.

# 626
  • В тъмната гора.
И малко инфорация, на която е попаднала Рина:

За Туба:
Tuba Büyüküstün Muhteşem Yüzyıl'da oynayabilir. Teklif uzun süre önce gitti

Почвам да стискам палци да ни посети филма тази красавица.

Да предложението за участие е направено отдавна...и може да играе в сериала.
И аз я харесвам много ..и тя като Берг стана по-красива след раждането, напълно си възвърна формата.

# 627
Фенче, дано да си права. Участието и в няколко серии не е като да снима цял филм и може би има шанс да остави за малко близначките на бавачката и да гостува.

# 628
# 629
  • София
Невин, благодаря ти за превода   bouquet  Hug Предполагам, че любовната история на Михримах и Мимар ще бъде застъпена в 3 сезон.

Аз лично много се надявам на това, защото е една от най-красивите любовни истории от онова време. Flutter
Привет ви отново, момичета - пак след дъъъълго затишие от моя страна. ooooh! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт