Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 977
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
  • София-в сърцата на моите деца
И аз съм напълнила две витрини и етажерки със слончета  Embarassed

# 421
  • Австрия
Давай снимки на витрините с чашите

Кой, аз ли?  Blush

Само това не съм започнала да снимам още  Joy Обаче е идея! - поне за спомен преди да е пораснало достатъчно детето  Mr. Green

Ще се заема newsm26

p.s. ..послъгах. Снимах наскоро две кафени чашки, рисувани от мен. Така че... явно съм започнала и чаши да снимам  Blush

Скрит текст:
1 и 2

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 07:59 от DimS.

# 422
Янтра много красиви чайничета! Грехота е да са скрити, а и наистина бих ги ползвала понякога според настроението (и наличието/липсата на деца наоколо).

DimS много, много красиви, разкошни бих казала - ОЩЕ, ОЩЕ! И имаш страхотен усет за снимки (композиция), аз съм пилна скръб в това отношение  Tired

Специален поздрав за Visible  - всички спални в клипа много ми харесват  Sunglasses

# 423
Не разбирам  Heart Eyes защо Visible не показа и тук

Споделям резултат Blush
1 2 3 4 5

Янтра, страшно харесвам чайниците ти  Heart Eyes На показ!

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 10:28 от Шанта

# 424
Visible ми напомни за "Les Provinciales" от Roche Bobois. Simple Smile

# 425
  • на североизток
Извинявам се, че ви прекъсвам пак, но тъй като се оказа, че има много заинтересовани за моите две закачалки, ще пусна снимки и тук и ще ви помоля за съвет как да процедирам, за да няма обидени, пренебрегнати и засегнати.
Ето снимките : https://picasaweb.google.com/116718654540725953745/wwvYxK?authke … sRgCKnb3OC4gbPWWw

Снимала съм и бюфета, като моля за извинение за разхвърляните вещи, но в момента тече ремонт вкъщи  Embarassed

# 426
и тук да отговоря:
понеже аз съм едната за една от закачалките, не че мога да дам съвет, но
аз бих процедирала така:
ако не ги продавам, обявени в продавалника например, а ги подарявам, бих ги дала на тези, които първо са казали освен, ако двамата души не искат една и съща закачалка т.к. и двете са различни, ако не се разберат кой коя иска. Или ако решат, че не им е толкова наложително че ги искат, да ги дам на следващия желаещ по списъка
за бюфета, който не мога да разбера с гардеробчето ли е заедно или е отделно, бих пуснала обява в продава. Не бих се наела да тръгна да го разнасям нанякъде да го подаря, предвид, че изглежда доста тежък  
ако имах място на вилата - щях да го сложа там.

п.п. ако съм обещала на някого дори и да не го познавам оттук, а повечето не познавам, дори после и роднина да ми я поиска, ще си спазя обещанието.

дано съм била полезна, ако има дилема.

п.п. отказвам се от закачалката.

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 14:15 от jos

# 427
jos  правилно мислиш по въпроса за закачалките,така би трябвало да постъпи всеки сериозен човек.И да ви споделя една идея за такава закачалка.Реже се на две и се правят две масички като върху тях се слага кръгло стъкло с избраната големина.Това го видях на живо в едни познати но май не си спомням долната част как беше закрепена,дали бяха направили нещо като кръстачка,всеки може да измисли нещо.Имам такава в коридора и май един ден това ще я сполети.

# 428
jos  правилно мислиш по въпроса за закачалките,така би трябвало да постъпи всеки сериозен човек.И да ви споделя една идея за такава закачалка.Реже се на две и се правят две масички като върху тях се слага кръгло стъкло с избраната големина.Това го видях на живо в едни познати но май не си спомням долната част как беше закрепена,дали бяха направили нещо като кръстачка,всеки може да измисли нещо.Имам такава в коридора и май един ден това ще я сполети.

аз затова се отказах, не познавам мамите от темата, и не искам да съм част от дилемата.
пък ще продължа да си търся.
От продавалник не купувам нищо, дори не съм регистрирана.
Обикалям тук по антиквариатите, ама все нещо са счупени, а аз не искам такава Simple Smile
и ако изпадне нещо от познати или форум, бих взела.

Златен дъб, това е много яко, виждала съм го със стъкло отгоре и е много яко, въпреки че стъклени маси не обичам.

# 429
 Янтре, ей тоя ми е фаворит от показаните
Визибъъъъл, смелчага такава! Какво бонбонче си направила! Бравос!
За колекция на цветло стъкло обаче онези високи полици не са най-добрата идея- верно, че са "недостижими" за детски ръчики, ама едно цветно стъкло не минава ли слънце през него..е наполовина мъртво.

# 430
Много благодаря за милите думи за витрината, момичета Hug Hug Hug!
Добре, че е темата, за да разбера коя е Ивана Скедерова. В пълно медийно затъмнение живея Laughing.
Шшш, с удоволствие бих показала елхата, но... Украсих и родих Laughing. Снимала съм само сина ни в този период. Heart Eyes
Иначе повечето пиленца са от Джъмбо. Всички приятели ми се смееха тогава, защото колкото пъти минавахме покрай магазина казвах "Хайде, да влезем за малко пилешко!" Laughing Цяла година си ги купувах, по едничко всеки път, щом минавахме оттам. Някои пък ми взимаше баба от магазинче близо до нейната работа. Всъщност тя ми даде идеята - първо взе такова пиленце за мама, тя от своя страна се изрина ("Кааак!? Такова нещо в моята къща? Ужас!") и аз го взех. И се опилчих.
Самурайка, корковите тапи на първия венец са пленителни Grinning! И никак не са скучни.
Янтра, и тук да кажа - чайниците разкошно ще застанат! И височината у вас е точно за тях Grinning. Много са хубави тези, които видях. Тръпка ми е да споделиш и другите, когато имаш възможност, и желание, разбира се Blush. Толкова обичам чай... И чайници! И как нищо особено? Много уважавам колекцията ти от всяка гледна точка! Hug

Да попитам - в какви магазини втора употреба намирате порцелан? Минавам поне веднъж седмично покрай два магазина за втора употреба, но ми се струва, че предлагат само дрехи. Поне от витрината това виждам. На Стамболийски са, единият е над Вис Виталис. Споделете, моля. Blush

Моят мъж... Laughing Той е свикнал сякаш. Никога не ме спира. Понякога казва "Това няма да стане добре, но все пак ще ти помогна", което ме кара да си мисля, че все пак дълбоко в себе си не се съмнява дотолкова в идеите ми Blush. Много мило ми стана от реакцията му като видя готова витрината. "Съмнявах се, но ето че пак ме опроверга. Повече за нищо няма да споря. Можеш." Heart Eyes Иначе основно заедно мислим нещата, заедно избираме... Побутваме се при нужда Laughing.

Димс, и твоите чашки са много красиви! Снимай още Grinning.
Самурайка, много благодаря за поздрава  bouquet! И от интериорна и от музикална гледна точка Grinning. Най-много ми хареса втората появила се спалня в клипа; тази с белите космати възглавнички Blush.
Барбабо, съвсем истински ме изчерви! Hug

Шантиии! Heart Eyes

# 431
  • на североизток
Момичета, дилема няма, аз просто исках да знам как е коректно да се процедира в такива ситуации, защото и аз изпаднах в чуденка на кого какво...и да уточня, че и аз никого не познавам от форума и нямам никакви пристрастия Peace

Повече няма да ви занимавам с темата, от тук нататък коментираме на лични.

Визи, историята е доказала, че зад всеки талант се крие един човек(съпруг/съпруга), който го подкрепя и насърчава, или поне не го спира Mr. Green Твоя случай е поредното доказателство Hug
И да ти отговоря на въпроса от другата тема - вече 8 години ги подмятам от стая в стая и само се кичат какви ли не работи по тях. Така и не мога да им намеря място. Отделно, че не импонират с "моя" интериорен стил по аматьорски Laughing А и въпроса с двете палави деца не е за подценяване. Такива красоти, както ги нарече, заслужават повече пространство, повече въздух, за да ги сложиш някъде и да са "център на вниманието", а у нас както казах има други два "центъра"  Mr. Green

И на мен чайниците много ми харесаха, всичките  Heart Eyes  макар че не очаквах да се впечатля, честно казано Crazy

Последна редакция: пт, 06 юли 2012, 15:40 от iv4i_79

# 432
  • Пловдив
Най-новия ми чайник, от днес, даже не съм го измила още, накиснах го да му падне етикетчето. Цената си стои Simple Smile 2лв Simple Smile
http://media.snimka.bg/s1/0752/027747055.jpg?r=0
http://media.snimka.bg/s1/0752/027747062.jpg?r=0

Ако някоя има бабин чайник, който не може да намести - приемам подаръци Simple Smile

# 433
Янтра прати твоят някъде за два дни и действай смело с чайниците,аз съм твърдо ЗА после ще бъде "след дъжд качулка" аз поне така процедирам и честита придобивка.
Самурайка не знам дали за теб тази украса е скучна, но за мен е прекрасна и ще ти открадна идеята Hug
А това че пилето ще поака някого  направо Joy

# 434
Янтре, супер са чайниците. Възхитена съм!

Визибъл, безмълвна съм. Страхотна е станала витрината+обстановката с високите тавани е мечта на голяма част от пишещите. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт