Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 973
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Визибъл, суперско, невероятно е! А аз не харесвам розово, но на кафявата стена... друго нещо. Ох, чудно ще стане у вас, истинско изкуство ще бъде!

Янтра, адмирирам чайниците!  Peace

# 436
Янтра, честит! И той е прекрасен Grinning!
Ивчи, Цонна, Пина, много ви благодаря, момичета! Hug Hug

# 437
  • Австрия
Samuraika, Visible, зарадва ме интересът ви  Blush Благодаря!

Ами.. няма повече  Flushed За още - имаше още няколко малки чинийки - подложки за свещи, няколко съдинки за плодове или дребни сладки.. подарих ги, без следа от снимка. А е много приятна дейност рисуването! Съвсем случайно попаднах на една от работилничките, но дълго не се радвах - забременях, половината от бременността бе нелека, после бебето и.. така. Но думата ми бе за събирането на разни нещица, оттам пък за монтирането на шкафчета за тях.. Е, шкафчетата не са нищо особено. Колекцията ми е слабост, но чашките не са рисувани от мен - различни са от показаното. Просто се радвам на подобни сбирки - като чайниците на Янтра  Grinning

Visible, браво за смелостта! Харесва ми! Вече съм любопитна за цялостния, завършен вид на стаята  coolcool

# 438
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Леле, леле, леле..... вие срам нямате, направо сте ужасни.  Crossing Arms

Да заформите такива интересни, страхотни дискусии, точно когато ме няма. Ама пък прочетох всяка дума внимателно.  Crazy И си прекарах чудесно направо.

Сега какво съм запомнила.....

Визибъл, Пина е казала всичко

Ох, чудно ще стане у вас, истинско изкуство ще бъде!
И дългият ти пост беше прекрасен.  Heart Eyes И аз съм много, много близка със семейството си и мисля, че това е огромно богатство.

ДимС, прелестни са И порцелановите ти произведения. Покажи и колекцията, нищо, че не е рисувана от теб  Praynig

Янтра, не знам дали имам чайници за теб, но ако знаех къде живееш....  Crazy Mr. Green Страхотни са, страхотни!!!! Нареди ги задължително....

Какво ненавиждам в интериора:
1. Мутробарока на първо и основно място. В тази връзка, и аз сега чух за Ивана Скедерова, но така и не разбрах какви са и заслугите. Освен че е станала бизнесдама на годината (ама защо  newsm78) и че била добре облечена.... Жилището и обаче е направо покъртително според мен.
2. Мразя и "луксозните" интериори с много лак и ярки цветове. Модернизъм и минимализъм.
3. Тавани на нива и разни лунички.....
4. много цветя в саксии, струпани из апартамента или както бях го нарекла - самоцелното им отглеждане.

И в продължение на хейтърската тема - мразя дома на свекърва ми. Трагичен е!Ама всичко е трагично. Хол със секция и холна гарнитура, завити с губери, "не пипай това, не пипай онова", много палми в саксии, струпани в 1/3 от хола. В спалнята - 100ци дрехи навсякъде, и огромен гардероб, който винаги е отворен и ...празен  Tired. В "детската" върху леглата са нахвърляни одеала и килими и какво ли не...... Абе пълен ужас и кошмар..... И черен терикот в коридора и хола  Sick

И у нас много неща не харесвам де. Ама висим между желанието да си купим направо нов апартамент (но пари откъде) и по-лесния, но нежелан метод - да правим основен ремонт на този...  Tired

Шабишика ми е по-скоро любим, макар че не бих си обзавела дома така.
Освен това обичам ИКЕА. Не мисля, че може да бъде сравнена с Айко и компания. Нито като качество, нито като идейност. Но така или иначе, не ме интересува какво имат хората и дали моето е като тяхното. Интересува ме вида и усещането които ми създават дадени мебели. А икейските мебели някак стоят близо до моя вкус. Някой де, разбира се. Та когато реша да преобзавеждам, или да се местя, с радост бих ползвала неща от ИКЕА. Особено синята серия  Crazy Mr. Green

# 439
  • Пловдив
Ако е САМО Икеа - и мен ме дразни, но чаровна смесица от икейски неща и други - обичам. Просто Икеа  имат емблематични мебели, които нямат скриване. И аз в момента съм отворила каталога и съвестно си записвам кодове на продукти. Искам да комбинирам Икеа, с малко налични мебели, с някои леко ретро, които ще закупя употребявани и малко ШАРЕН кич.

Твърдо обещавам да снимам подредените чайници, мисля ще се случи догодина напролет.

# 440
  • на североизток
Янтра, не знам дали знаеш, но като се регистрираш в сайта им, може да си правиш различни списъци с желани покупки, което ти спестява писането на кодове. А освен това като разпечаташ списъка ти излиза направо от кой стелаж можеш да вземеш артикула Peace И аз като тебе пишех кодове и си бях завела цяла тетрадка Mr. Green, затова дано да съм ти полезна Simple Smile

Иначе напълно съм съгласна с Татит, относно Икеа. Вярно, че някои неща са много разпознаваеми, но при едно умело съчетаване в интериора могат много добре да придобият различно излъчване. Хубавото е, че имаш голяма свобода в проектирането на различните им модули, но пък от друга страна това не е по силите на всеки купувач. Някои просто казват "Искам комбинация като тази от шоурума", защото не могат сами да си измислят. Но дали тази комбинация ще стои и в техния дом толкова добре, не се знае Mr. Green
И накрая да се похваля, че днес пристигнаха всички мебели за детската, които вчера закупих от Икеа Heart Eyes Остава да завършим грубите ремонтни дейности по стаята и после да сглобяваме smile3508 Да уточня, че ВСИЧКО ще е от Икеа, и аксесоарите, и килима, и пердетата....надявам се да се получи добре както съм го замислила Rolling Eyes

# 441
  • Пловдив
Янтра, не знам дали знаеш, но като се регистрираш в сайта им, може да си правиш различни списъци с желани покупки, което ти спестява писането на кодове. А освен това като разпечаташ списъка ти излиза направо от кой стелаж можеш да вземеш артикула Peace И аз като тебе пишех кодове и си бях завела цяла тетрадка Mr. Green, затова дано да съм ти полезна Simple Smile

Благодаря, не знаех Simple Smile Ще го използвам, но все пак за дублираща система ще си го направя и на хартия Simple Smile

# 442
Да ви покажа нещо, което не е точно мой стил, но мнооого ми хареса. Шкафа в ъгъла най-вече....  Heart Eyes

И тук - пода, килима  Heart Eyes, цветовете. Камината нещо не ми харесва!

И една мнооого свежа и мнооого светла снимка. Прохладна дори!

# 443
  Късче бяла спалня. И още нещо бяло , може и без полилея.
Розовата маса и зелените възглавници. В последната стая бих махнала картината и завесите - твърде кънтри ми са.
Татитт, последната е като ментов сладолед Simple Smile

# 444
И още нещо бяло , може и без полилея.
Heart Eyes И полилея, дядо Попе, и полилея  Mr. Green. Много пасва според мен. Божеее, искам високи тавани, големи прозорци и много въздух!  Praynig

Не бях забелязвала досега (преди хейтърския период  Laughing) това прегъване на възглавниците по средата - отвратително е! Как ли се казваше  newsm78....

И докато ровех, за да го открия се сетих, че не казах на Самурайка, колко ми хареса разказа за нейната спалня  Flutter Heart Eyes

И домът на Ama O Mar  Heart Eyes

# 445
Не бях забелязвала досега (преди хейтърския период  Laughing) това прегъване на възглавниците по средата - отвратително е! Как ли се казваше  newsm78....

Karate chop Twisted Evil Laughing

# 446

Karate chop Twisted Evil Laughing

М да - тенк ю пийпъл  Mr. Green Hug

Добре де, кому е нужно и как може това да е възможно в дом, в който се живее.  Naughty

# 447
ДимС, Татитт, Hug Hug!

За Икеа последно да си кажа Laughing. ОК, сравнението с Айко и компания е не докрай уместно, поради простата причина, че Икеа е име, има собствени решения (някои от тях - невероятни! Heart Eyes), а Айко и подобните мебелни маркети предлагат продукти, произведени от различни фирми - кои български, кои полски и пр. За качеството - качествени неща има навсякъде. Красота също Grinning:. Но не всичко, навсякъде, може да е само положително или само отрицателно. Отварянето на трикрилния Hemnes би допълнило най-добре картинката.

Ивчи, честита детска стая Hug! Сигурна съм, че ще бъде прелестна! Ще чакам снимки с нетърпение Grinning.

Ние също за детската стая се замисляме за част Икеа. Някак вече не ни се чака нищо по поръчка, искаме да се пренасяме.
Планирам ето този скрин и тези етажерки над него, за да не се налага да правя всички стени на решето. Леглото на сина ни е това. И много ми се иска да ми остане време да му ушия торбички за играчки, нещо подобно на тези. И някаква масичка със столчета трябва да мисля, но не сега.

Споделям спалня, която ми подейства много... вдъхновяващо Heart Eyes Heart Eyes.
Цък

# 448

Споделям спалня, която ми подейства много... вдъхновяващо Heart Eyes Heart Eyes.
Цък

Още няколко "силни картини" 1, 2, 3, 4, 5, 6

Май искам нещо такова в кухнята, може би това  Laughing

Карате възглавничката - голям смях Simple Smile

# 449
Визии, кво, кво за Хемнеса?!  Flutter Че някога смятам да си взема някой неща, ама явно съм опущила нещо...  Rolling Eyes Sunglasses

Шанте, тоз "аксесоар" иска много поддръжка бе  Mr. Green hahaha

Общи условия

Активация на акаунт