Интериорен стил по аматьорски 6

• 62 942
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
O, Шанти, опасни са исканията ти LaughingHeart Eyes
Харесах си някои неща от показаните! Включително кухнята и така доста се самоизненадах Laughing.
В този дух споделям, че сме предвидили карта на света, която да стои над лежанката във вестибюла, встрани от библиотеката. Само някой трябва да я рамкира, ама... Blush Crazy
Сега се замислих за нещо подобно и в спалнята, но... Имаме и три нови графики за нея Heart Eyes... Ще я докарам истинска лудница, ако продължавам в този дух.

Татитт, вратите му при отваряне треперят като есенни листа... Мнооого харесвам цялата серия, но гардеробът ме остави безмълвна Rolling Eyes.

Сетих се още нещо, което харесвам в Икеа и то много! Доскоро не предполагах колко е ценно всъщност. Имат дъъълги завеси и подходящи платове за ушиване на такива. Масово по магазините всички пердета и завеси са с ширина 280см, което по никой начин не ме устройва. Предлагат наставяния, отгоре, отдолу, къдрички, плисета... Мне Mr. Green. И за завесите по всяка вероятност ще заложим на Икеа.

# 451
Пердетата са едно от нещата, които най-много харесвам в икеа - естествени материи на нормални цени. Ако си избереш такива, приготви се за голямото гладене  Mr. Green

За картата като каза (идеята е разбира се чудесна), току що разбрах, че моя глобус от който щях да правя лампа е изхвърлен  Cry Толкова ме е яд! Беше прекрасен за целта - избелял от времето... Гледах един прашасал и с пожълтяла пластмасова основа в един вехтошарски магазин - 30 евро: никогаш!
Уф!

# 452
Ако имате излишни стълби и се чудите какво да ги правите - идеи. Peace

# 453
Идеите със стълбите много ми допадат,особено за поставяне на хавлии!Само дето банята ни е малка и няма къде да я подпра...а така не ми се дупчат плочките...

# 454
Шанти, защо не разпиташ приятелки от детството за глобус. Може някоя да пази от ученическите си години такъв Grinning.
За пердетата, добре ме подготви Laughing. Другата седмица ще открием (и закрием, надявам се) пазара, да видим какви емоции ще са покрай ютията. Crazy

При нас започнаха да се получават безумни смешки. Аз съм рамкирала фотографии за една мъничка стеничка, прилежно съм ги прибрала да отлежават до момента на закачането им (вкъщи цялата Мара втасала, но стените празни няма да останат Laughing) и изведнъж както си говорим с половинката научавам, че колони бил взел за там Crazy. "Ама как така!?" - питам аз. "Така. Разсеян съм знаеш, много задължения... Забравих да ти кажа." Започвам да си мисля, че ще се получи... нищо общо и за всеки по нещо Mr. Green.

Лабрекс, тази стълба ми допадна много! Heart Eyes Въобще излъчването на помещението, страхотно е!

# 455
[Лабрекс, тази стълба ми допадна много! Heart Eyes Въобще излъчването на помещението, страхотно е!

Да, хубаво звучене има обстановката, но на мен не стълбата толкова, колкото пънчЕто ми допадна! Grinning

Цитат
Започвам да си мисля, че ще се получи... нищо общо и за всеки по нещо .

Важното е всички да са доволни! Peace

# 456
Ох, да си кажа и аз за ИКЕА щото хейтърски се изказах за "малко ИКЕА, малко Иймз" и сега трябва да обясня -  и много ИКЕА и много Иймз може да стане изключително красиво и оригинално! Но аз имах предвид механичното влизане в огромния хипермаркет и излизане с пълен комплект обзавеждане без много-много усет, творчество и ...душа  Thinking Без "нещо старо и нещо синьо" по Пина.  Ако не си далтонист все ще се получи "стилно" и ще е приятно, но ще е механично.
ИКЕА също произвеждат в Танганайка, Лаос и Бутан , но за сметка на това са събрали свтовните дизайнерски мозъци и резултата е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Качеството е според зависи (цената най-вече).
Вчера тъкмо бях на посещение във въпросния магазин и май май и у нас ще е много ИКЕА (без Иймс). Трябва да се преместим бързо и ще се нанесем веднага след построяването на къщата. Ужасно трудно, да не кажа невъзможно, е да се обзавежда нещо по чертеж. Евала на дизайнерите, сигурно имат натренирано око, ама аз не мога  Tired Имам нужда да усетя помещението, да видя пропорциите, светлината, пода... Да не говорим , че първо трябва да се нанеса и поживя преди да реша кое къде искам ТОЧНО. Така че да живей ИКЕА! В ниския ценови диапазон!!! Mr. Green Нещо старо и нещо синьо си имам вече. Peace
За детската нещата вървят към черно и цветно - двете детски са обединени в една на първо време и ще съпомещават 10 и 4 годишни момчета. По средата, окачена на онова съоръжение от "грозно дърво" дето ви го описвах, ще виси таз люлка. LAIVA етажерки, две такива комодчета и върху тях три цветни кофи с играчки, шарен килим и цветни възглавници. Вчера забърсах на тази пързалка задната част (стълбичката) за едно евро от аутлета  Crazy и сега мисля да служи за масичка.

labrex идеите са много хубави, ама аз стените гледам...ох. Сиви стени ммммм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много обичам сиво, много успокояващо ми действа.

# 457
Тез комодчета са много неудобни - плитки са и не побират нищо

# 458
  • Пловдив
Тез комодчета са много неудобни - плитки са и не побират нищо
Лошоооо, много лошооооо и аз тях ги гледах, мислех да ги боядисвам. И сгънати детски дрехи ли не събират? Praynig
Детската ще е изцяло Икеа у нас - нямам нищо старо Simple Smile

# 459
Цитат
Започвам да си мисля, че ще се получи... нищо общо и за всеки по нещо .

Важното е всички да са доволни! Peace
Права си, така е, все пак говорим за общия ни дом. Hug

Самурайка, много сладко си представям детската стая по думите ти! Много свежа и предразполагаща към много игри Grinning! Нямам търпение да я споделиш.

Янтра, скринът не е чааак толкова плитък. Никак дори. Да, по-плитък е от другите, но е напълно достатъчен и чаршафи да побере.
Една сгъната блуза на човек 150/160-180/190 варира между 25-35/40см в дълбочина, в зависимост освен от размера и от материята.
Да не опъвам ролетката в нашия гардероб и да показвам аптеката, на доверие предлагам да приемем нещата Laughing.
Екстра е скринът! Hug

# 460
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Аууу, Лабрекс, многооо са готини тия стълби! Ама много! Жестоки идеи.
Кофтито е, че в реалността вероятно ще се трупат там джунджурии, неподбрани по цвят и вид. За себе си съм сигурна, че бих я превърнала в купчина, но пък ще си сложа с кеф, ако има къде един ден. Много ми хареса.

Аз пък искам точно много плитки скринчета и много се замислих дали да не се сдобия с такива! Самурайче, мерси за идеята! Мен пък дълбоките са ми неудобни  newsm78

Абе къде е Пина? Тя след като ме видя наживо избяга вдън гори Тилилейски и не иска повече да ме вижда  Mr. Green

Визи, според мен точно това "за всекиго по нещо" ще го направи "домашно". Иначе ще е списанийско  Hug Laughing

# 461
Като заговорихте за мъже, моят мъж не дава да си слагам други мъже в кухнята  Naughty
 hahaha

За скриновете да си кажа - на мен не ми е толкова важно колко е дълбок скрина, а до колко му се отварят чекмеджетата. Много е неудобно да се отварят наполовина  Naughty

Стълбите и на мен ми харесаха (с опасенията като на Татитт Simple Smile )
Да допълня че нещо подобно може да се направи и от бебешко легълце - преградите или подматрачната рамка  Peace

# 462
Тукаааа съъммм!  Grinning Всеки ден чета и все искам с нещо да се включа, но не ми попада, нямам вдъхновение ли  Thinking Всъщност имам вдъхновение - от два дни чертая в главата си разпределението на къщата, която ще строим (да не си помислите, че наистина ще строим...  Blush  ), снощи обсъждахме колко да са високи таваните... Ей такива работи  Laughing

# 463
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Тукаааа съъммм!  Grinning Всеки ден чета и все искам с нещо да се включа, но не ми попада, нямам вдъхновение ли  Thinking Всъщност имам вдъхновение - от два дни чертая в главата си разпределението на къщата, която ще строим (да не си помислите, че наистина ще строим...  Blush  ), снощи обсъждахме колко да са високи таваните... Ей такива работи  Laughing

hahaha hahaha Ще строите ми, къде ще ходите!  Hug

# 464
Ще строим, ще строим, на куков ден   Joy ама знаеш ли пък  Thinking   Hug Hug  По- вероятното - дойде ми акъл да ремонтираме мазата  Simple Smile Една по телевизията ме вдъхнови, тя така изхвърлила всички боклуци и си направила изба, ама нещо между трапезария и изба. Нашата маза е голяма (около 15 квадрата), има нормален прозорец (висок и голям), само трябва да запретваме ръкави. Ама колко работа има.............................. И това няма да го бъде. Някой тук да си е направил мазата красива? Да сподели?!

Общи условия

Активация на акаунт