БЕЛГИЯ - 24

• 51 977
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
KRIS,4естито вну4е!!Много радост у дома!6те има да го глезка6  Simple Smile,за6тото вну4етата са не6то много специално(така ми кава6е мама)..мерси за инфото за детски...по4вам работа newsm68
bruxelles1 ,4естита каляска...много е симпати4на;
Моми4ета на мен ми казаха,4е едва след 10 ниво на нидерланд може да се кара курс за професия..ако е след 2;3-супер!

# 166
Ловис, аз незнам даали ще се изкажа компетентно за лимозите, но знам, че командированите хора при мъжа ми имат всички. изпращам ти линк на който има информция за командиованите работници в европейския съюз и за правата техните и на семействата им.
http://europa.eu/youreurope/citizens/work/postings-abroad/index_en.htm
Като се разровиш пише доста неща, а и има телефони и адреси на институциите в Блегия, които могат да ти дадът подробна информация. А съм се обаждала и ми обясниха любезно.
Ох, за възнаграждението не искам пак да я почваме тая тема, много дискусии предизвика. Мисля, че в предишната Белгия 23 или ако се лъжа е Белгия 22 тема доста пописахме по въпросите.
Успех в желая!

Благодаря, Мурчице.
Лимоза и командироване едно и също ли е или има някаква тънка разлика?

# 167
Благодаря Ви момичета за пожеланията  Hug ! Много сме щастливи с таткото и много изморени. Имах доста трудно и дълго раждане, което беше предизвикано изкуствено.
Бебо го извадиха с вакум след 24 часа напъни, имахме здравословни притеснения след това и не сме спали 7 дена. В болницата ни измъчиха  #2gunfire бях в двойна стая, не е комфортно според мен. Вече сме у дома и се чувстваме по добре!  Simple Smile Благодаря ви още веднъж!
При първа възможност ще пиша, все още нямаме нет.
  bouquet  bouquet  bouquet Tsvetik къде си?  Peace стискам палци!

# 168
  • В близката далечина...
Ех , че хубави неща са се случили и изобилства от хубави новини Grinning
Ама така е като не съм влизала от сто години, пусто време все не стига.С това учене по 8 часа на ден и по два изпита на всеки 40 дни времето направо лети покрай мен.

Liota честита рожба с малко закъснение!Живо и здраво да ти е детенцето и да озарява дните ви с безгрижен детски смях.

Kris на теб също честито внуче!Нека е здравичко и да ви радва всички!

soni как сте вие с бебчо?

nadiaeuro честито за взетите изпити и само така!

kris 71 ако позволиш да те допълня за детските.Ако детето не е регистрирано в общината, но е ходило на училище или ако регистрацията му е по-късна от времето в което е започнало училище , ако се представи бележка от училището детските се взимат също.Аз самата не работя и тук не съм работила все още, но детските ги получаваше мъжа ми /година и половина/.От февруари обаче е влязла нова наредба и дори майката да не работи детските се получават от нея (само в случай, че партньора работи) на нейната сметка или чрез чек.В началото на март имах визита от инспекторка от асерта точно заради тази процедура.Трябваше да подпиша документи и да посоча мой рекенинг т.н.И от нея получих тази информация.

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 16:06 от lllora

# 169
lllora - Права си, но трябва поне единият родител да е работещ или саоосигуряващ се. Както в твоят случай, но при двама неработещи не съм чувала да се получават. Благодаря за пожеланията на всички ви  bouquet

# 170
  • Semmerzake, Белгия
Liota, бързо възстановяване на теб и дано бебчо вече е добре, за да забраните бързо трудното раждане  Hug!!!
llora , много се учиш, хайде започна ваканция вече. Няма ли да стягате багажа за БГ?
И аз да се отчета. Днес бяхме пак на преглед. Бебо е вече 3,300. Голямо бебе, за разлика от кака си, която се роди 2,600. За сега не е тръгнал да излиза, след 10 дни сме пак на преглед. Изследванията ми били в норма, нямало проблеми.
Имам съмнение, че tsvetik вече гушка сладко бебче  Praynig!!! Чакаме с нетърпение новини !
Бони, честит рожден ден на малката Ви принцеса, да е жива и здрава Арлет, да е все така мила и послушна госпожица!  newsm59 Весел празник от нас !
Целувки на всички !

# 171
Бони, честито и т мен. Много да ви радва слънчицето ви. Безгрижно детство и усмивки, както и успехи в училище пожелавам на Арлет.

# 172
  • В близката далечина...
soni само две седмици ми е ваканцията, уважаемото VDAB не дава ваканции Sad В CVO учех и си пеех, тук само се потя от зор Grinning
Заминаваме си на 26този месец и се връщаме на 14 август.

Бони честито и нека малката ви госпожица бъде будно и щастливо дете, което да постига мечтите си!Весел празник!  bouquet

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 20:25 от lllora

# 173
  • В близката далечина...
Честита рожба  на  tsvetik!
Тази сутрин бебе Габи зарадва с появата си мама и тати!И двете дами са добре и се наслаждават една на друга Grinning

# 174
Честит рожден ден на Арлет, да е здрава и щастлива  Hug

tsvetik, честита ви дъщеричка, много здраве и всичко най-хубаво  Hug

# 175
  • Semmerzake, Белгия
tsvetik, честита Ви дъщеричка   bouquet! Да Ви е жива и здрава, много да Ви радва! Бързо възстановяване на мама !

# 176
Лиота, Цветик, честити бебчета!
Нека са много здрави и усмихнати дечица, да растът щастливи и много обичани!
  bouquet  bouquet

# 177
ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, най-накрая излезна малката снаха - Много здраве, щастие и късмет на малката Габи! На мама бързо възстановяване и я чакаме да разказва!

Бони, да нацелуваш Арлетка от моите мъже  Mr. Green

# 178
Хей, tsvetik, честито момиченце! Да ви е живо и здраво! Hug

# 179
Честито бебче на Цвети! Щастие и здраве, пари и късмет и много попътен вятър!   bouquet

Ние сме горе-долу добре. Говоря най-вече за себе си  Mr. Green Много ми е трудно с двете деца да се справям, защото и тримата сме вкъщи, но от септември Алекс тръгва на детска. Малкото не спи както в началото, а баткото само прави лудории и му се карам. Иска да играе, а няма как постоянно да го забавлявам. Има ревност, но в същото време винаги ходи при бебето и го целува или просто му гледа ръчичките и им се радва  Laughing Големи са ми скици, но си е търчане. Поръчах си слинг, ще се родя ако бебчо го приеме, а не само да го носим на ръце. Сестра ми ни беше на гости, сега идва и баща ми. От помощ са ми, защото родата на мъжа ми от долния етаж грам не си помръдват задниците, само устите им много знаят.

Айде чакаме следващото бебче!!!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт