Отслабване с диетата на Д-р Гайдурков

• 224 252
  • 537
  •   1
Отговори
# 375
мисля, че ще се справиш чудесно, и много ще ти хареса колко са свежи! Peace

# 376
Дам, sunstone, стискаме палци да се справиш. Ще свикнеш, въпрос на воля е и време на организма да се върне към естествените за него вкусове. Има иначе диетична алтернатива, калиева сол, Гайдуков я споменава, ако е много необходимо от сол, да бъде такава и пак умерено. Това става въпрос в етапа балансирано хранене, не разтоварване, само да уточня.

Оризовите спагети били хубави първо защото няма глутен и се усвояват лесно, не товарят храносмилателния тракт и второ ми звучи вкусно. Аз паста обичам.  Mr. Green Малко са скъпи по био магазините, но ще си купя едно пакетче.  Peace

# 377
babyeyes,купих си вече калиева сол,ама не искам да я ползвам,както казваш поне в началото на разтоварващия етап. Ще положа усилия да свикна,повече от всичко го искам,особено днес като видях, че кантарът мръдна малко в желаната посока. Ще заложа на селърито и малко маслинки
Благодаря ви,момичета за съветите!

# 378
ако не ме лъже паметта, и в Кауфланд ги има оризовите. Вероятно и в Билла, Лидл, ... тези типове вериги.

# 379
Ще огледам и аз за оризовите, благодаря.
Sunstone, ще мърда кантарът, вярвай.  Flutter

Поздрави!  bouquet

# 380
Момичета, дали ще се приеме за спам в темата, ако попитам за идеи за нещо за ядене според д-р Гайдурков. Ние у дома се специализирахме в някои неща, но както всяко нещо, и те ще ни омръзнат ако не ги разнообразим.
Ети кои са ни фаворитите:
Скрит текст:
1. салата домати и краставици, може обезсолени маслини, пресен лук, чесън
2. варени броколи, зелен боб, царевица отвреме-навреме, и вскякакви други замразени зеленчуци
3. печени гъби, тиквички, патладжан. Към патладжана кълцам пресни домати, копър, чесън - страхотно е мммм
4. червеното цвекло и пъщърнакът се оказа чудесни сварени и после настъргани с чесън, орехи или ленено семе, джинджифил, копър - каквото обичате
5. магданоз с булгур и пресни домати, чер пипер - снощи това ми беше менюто, страхотно е с лимон
6. прясно зеле с пресни домати
7. зелена салата
8. открадвам идеята за оризовите спагети, както и суроватъчната извара.
9. Сутрин сме на овесени ядки или булгур
 Ръся без да се замисля с ядки, лимон, подправки

Ако и вие имате фаворити, ще се радвам да споделите. Ще ми се да разнообразим мялко менюто  chef chef chef

# 381
  • София
Момичета, дали ще се приеме за спам в темата, ако попитам за идеи за нещо за ядене според д-р Гайдурков. Ние у дома се специализирахме в някои неща, но както всяко нещо, и те ще ни омръзнат ако не ги разнообразим.
Ети кои са ни фаворитите:
Скрит текст:
1. салата домати и краставици, може обезсолени маслини, пресен лук, чесън
2. варени броколи, зелен боб, царевица отвреме-навреме, и вскякакви други замразени зеленчуци
3. печени гъби, тиквички, патладжан. Към патладжана кълцам пресни домати, копър, чесън - страхотно е мммм
4. червеното цвекло и пъщърнакът се оказа чудесни сварени и после настъргани с чесън, орехи или ленено семе, джинджифил, копър - каквото обичате
5. магданоз с булгур и пресни домати, чер пипер - снощи това ми беше менюто, страхотно е с лимон
6. прясно зеле с пресни домати
7. зелена салата
8. открадвам идеята за оризовите спагети, както и суроватъчната извара.
9. Сутрин сме на овесени ядки или булгур
 Ръся без да се замисля с ядки, лимон, подправки

Ако и вие имате фаворити, ще се радвам да споделите. Ще ми се да разнообразим мялко менюто  chef chef chef

ние подобно и мои любими са:
салати: домати, краставици, зелена салата и авокадо;
домати, краставици, чушки печени маслини авокадо;
зелена салата. зелен лук с авокадо и маслини;
зеле с моркови и маслини или настъргано сурово брюкселко зеле, или само моркови с царевица;
табуле може и киноа или с булгур;
основни: кафяв ориз/булгур със зеленчуци или само с маслини или само с гъби;
сач от зеленчуци (патладжан, тиквичка, лук, морков, чушка);
постно зеле (варено зеле с домат, морков, черен червен пипер бахар и дафинов лист);
постен зелен боб или грах;
чушки пълнени с булгур и морков на фурна;
картофи с домати на фурна
за закуска: любимо ми е банан ягоди вода/кокосово мляко и спирулина
друго за сега не се сещам...

# 382
Много интересни и полезни идеи за ястия и салати!

# 383
здравейте Hug Hug Hug
искам да споделя, че през месец 1 свалик 10 кг, през месец 2 - 4 кг. горе долу по 1 кг седми1но.
сега по празниците се отпуснах за 2-3 дена, но днес се запасих с вкусни круши и ядки, и продължавам по старо му  Hug
пишете като ви остане време вие как я карате покрай празниците

# 384
Здравейте момичета! Случайно ви открих и много се радвам, че има такава група! Simple Smile
Натрупах доста излишни килца след раждането и с течение на времето ми става все по-трудно да ги сваля/освен това съм и с Хашимото/..
Пробвала съм няколко режима, имаше успех, но бяха твърде сложни за продължително спазване в забързаното ни ежедневие...
Хубави отзиви прочетох за 14 дневната програма на д-р Гайдурков включваща сурови плодове, зеленчуци и ядки.
Много искам да я изкарам, първо за пречистване и второ ударно сваляне на кг., което ще ми послужи и за стимул за по нататъшното продължение към достигане на желаното тегло.
Желая успех на всички и ще се радвам да обменяме съвети и идеи!

Стартирам с въпросче- може ли плодовете и зеленчуците да се приемат под формата и на сокове и смутита, или само цели?

Последна редакция: ср, 04 май 2016, 15:33 от Evvaa

# 385
Здравейте и аз утре започвам режима  Grinning със цел отслабване на 15 кг.

# 386
  • София
Здравейте момичета! Случайно ви открих и много се радвам, че има такава група! Simple Smile
Натрупах доста излишни килца след раждането и с течение на времето ми става все по-трудно да ги сваля/освен това съм и с Хашимото/..
Пробвала съм няколко режима, имаше успех, но бяха твърде сложни за продължително спазване в забързаното ни ежедневие...
Хубави отзиви прочетох за 14 дневната програма на д-р Гайдурков включваща сурови плодове, зеленчуци и ядки.
Много искам да я изкарам, първо за пречистване и второ ударно сваляне на кг., което ще ми послужи и за стимул за по нататъшното продължение към достигане на желаното тегло.

Стартирам с въпросче- може ли плодовете и зеленчуците да се приемат под формата и на сокове и смутита, или само цели?

В книгите си докторът  описва как това да се превърне в начин на живот... не само да свалим килограми, но и да ги запазим и да бъдем здрави Simple Smile

Иначе да сокове/смутита той препоръчва, като сутрин се започва със зеленчукови след тях плодови варианти. Никога не се смесват плод и зеленчук в едно.

# 387
Здравейте и аз утре започвам режима  Grinning със цел отслабване на 15 кг.

От моя личен опит, режимът е чудесен за пречистване, но не сваля много килограми.
Аз повече от 3-4 кг. не мога да сваля. Но все пак зависи от организма, от това има ли много наднормено тегло (аз например нямам, може би затова и не свалям). Казвам го, за да не се разочаровате, ако и при вас се получи така.
Но детоксикиращият ефект на режима е повече от чудесен и има голям смисъл да се направи само заради него.  Peace bouquet

# 388

В книгите си докторът  описва как това да се превърне в начин на живот... не само да свалим килограми, но и да ги запазим и да бъдем здрави Simple Smile

Иначе да сокове/смутита той препоръчва, като сутрин се започва със зеленчукови след тях плодови варианти. Никога не се смесват плод и зеленчук в едно.

Благодаря, аз прочетох, че плодовете са на гладно и да имат 2 часа разлика от другите храни и реших, че сутрин се стартира с плодове..

# 389
 Crazy Crazy Crazy здравейте, в летните жеги май никой не мисли за слабеене Wink)

Аз да ви кажа, до тук съм минус 19 кг. Обаче от известно време грам не свалям. Уж горещо, уж салати ям...Ама на, не свалям. И не само това, ами периодично 1-2 кг нагоре-надолу се движат.
Имам да сваля още 2 пъти по 19, така че не е като да съм окльощавяла и да нямам накъде повече  Joy

Дайте ми идея и съвет - как да подкарам пак свалянето на кг.  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Инак да ви кажа, открих, че когато си купуваме насипно ядки - бадеми, кашу, орехи и сушените плодове. И ги смесваме - ни излизат с около 40% по-тънко като цена. Което си е добре, защото са доста вървежни у дома, и децата не им прощават Wink

Общи условия

Активация на акаунт