Отслабване с диетата на Д-р Гайдурков

• 224 250
  • 537
  •   1
Отговори
# 390
  • Sofia
Супер резултати!!
Аз по обективни причини няма скоро да диетувам. Но карам доста на диня и праскови.
Ние пък взехме от Метро чия 1 кг за 8лв и нещо - чувствам се като ударила джакпота. Simple Smile

В момента какво ядеш? Според мен трябва да раздвижиш малко режима, ако не ядеш месо, да включиш примерно 1-2 пъти в седмицата. Поне при мен това работи обикновено. Защото като карам само на плодове и по някое време спирам да свалям, тоалетната не ме зове редовно и се затлачва работата.  Laughing

# 391
Благодаря ти много за окуражаването  Hug. Ще открия новата посока и ще я следвам до следващите минус 19 Wink

За яденето - ям салати, плодове, ядки, варива. Веднъж седмично излизаме на ресторант или ходим на гости, и тогава си позволяваме всичко, включително пържени калмари - мн ги обичаме. Сладолед си позволявам един път седмично, покрай децата и аз. Безалкохолни не ползвам - от около 5 месеца не съм пила, и не ми липсват изобщо. Винаги си поръчвам вода - с лимон, лед, мента - каквото има на разположение. Спрях захарта в кафето. Като цяло, мисля че се храня правилно и добре.

За чията - мисля, че имаш неподозираните умения да четеш мисли Wink
точно преди да видя, че имам отговор на моя пост, си накълцах един голям домат, и поръсих отгоре с чията, дето си купихме вчера Wink))

Понеже с ММ и двамата спряхме да слабеем, вчера минахме през магазина и взехме, та да я пробваме.
 Но в интернет срещам малко противоречива информация - някои хора я накисват, някои  - не. Аз засега само я наръсих отгоре, и ще видим как ще се почувствам.

Можеш ли да ми кажеш ти какво я правиш? Накисваш ли я, евентуално колко време? Засища ли глада? Отслабва ли се реално? И ако се сетиш нещо друго, като за начинаещи - сподели.
 bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 392
  • Sofia
Миналото лято карахме основно на чия за закуска, че и обяд. Аз тогава свалих към 8кг, но не знам доколко допринесе чията.
Ние я ядем, разбъркана с кисело мляко, плодове (банани, праскови), малко мед, годжи бери, сушени боровинки, канела, евентуално овесени ядки. Не е много по Гайдурски Wink
Първоначално киснех чията във вода от вечерта, после направо я слагах в киселото малко, след 30-60 Мин се раздува.
Та този бъркоч Simple Smile е супер хранителен, с малко преяждам (дори и да не сложа половината продукти) и после дълго време не ми се яде.

# 393
още утре ще се пробвам. благодаря ти  Hug Hug Hug

# 394
...
Аз да ви кажа, до тук съм минус 19 кг. ...
Румка, поздравления за резултатите  Hug
Искам да те попитам тези кг с редуциращата програма на др Гайдурков ли ги свали и за колко време?

Успех на всички  bouquet

# 395
Zdrawej,
да, с Гайдурков. Стартирах 110 кг. Месец 1 - минус 10, месец 2 - минус 5, следващите 2 месеца по 2-3 кг.
Със същото темпо в проценти се движи и ММ.
Най-големият ми син - почна от 45 гр, сега е 39. Но не е твърде пълен, сега изглежда мноого по-добре. При него процентът е по-малък, но и кг му са по-малко. А и в училище ходи на стол на обяд. Но пак изглежда чудесно!
ако искаш погледни няколко стр.назад, там писах доста обстойно  Hug Hug Hug

# 396
Няма ли някой друг на този режим да се подкрепяме? Simple Smile
За мен е чудесен - хем диета, хем детоксикация. Сравнително лесен ми е за спазване, защото не мисля от предходен ден какво да ям и прочие, също така не мисля за часове и грамове. Минус е, че е еднообразно и ми се хапва вече нещо готвено, а съм едва 4 ден от режима.
Като калории мисля, че приемам по около 1500 на ден.

# 397
Здравейте!  От много лутане по диети и с тази моя нерешителност постоянно свалям и качвам и накрая пак се озовавам в нулева позиция. Искам да си изградя модел на хранене,  начин на живот... Тук ми харесва съотношението на протеини и въглехидрати- притеснява ме само,  че няма зехтин и олио... Но все пак бих искала да опитам да се храня по Гайдурков и си търся падкрепа:) За съжаление имам нужда от такава,  че съм податлива на изкушения... Simple Smile
Някой навит ли е да си променим навиците и да си пречистим мъничко организма?  Много ще се радвам ако успеем заедно да направим нещо хубаво за себе си и телата си... Както са казали: " Здрав дух в здраво тяло". Очаквам да се включите и да се стягаме за "рестарт" Simple Smile
Хубав ден!

# 398
Здравейте!  Явно никой не спазва режима или сте на почивка:) Днес ми е ден-1:) Ето го менюто : 2 резена диня,  100 гр сурови ядки,  две салати с домати,  краставици,  патладжани и босилек( патладжана е обработен със сол и марина). Ще гледам да се отчитам за да държа темата активна,  може и да си намеря компания:) Хубава вечер!
Забравих да отбележа- 2 кафета...

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 20:41 от eleaa

# 399
  • Sofia
Тая сол трябва да я махнеш от патладжана обаче Wink

# 400
Тая сол трябва да я махнеш от патладжана обаче Wink
Така е,  както и марината BlushНе знам дали ще направя двуседмичния режим на 100%, но ще сведа до минимум солта и мазнината,  после ще се храня по схемата му: 70-75% плодове, зеленчуци, ядки и 25% всичко останало.Вие на режима ли сте?  Видях, че сте писали з а чията,  но четох, че Гайдурков не я препоръчва(както лененото семе),защото подувала...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ден-2:
2 кафета;диня,праскова,100гр. ядки,домати с маслини,салата с домати,краставици с малко киноа

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 20:12 от eleaa

# 401
  • Sofia
Сега не съм на режима, може би следващото лято. Не знам какво мисли за чията, май не сме я обсъждали. Когато ходих при него (преди 6 г.), не знаех още, че съществува чия. Simple Smile
При мен много добро влияние имаха и чайовете и кристалчета алое сутрин.

# 402
Сега не съм на режима, може би следващото лято. Не знам какво мисли за чията, май не сме я обсъждали. Когато ходих при него (преди 6 г.), не знаех още, че съществува чия. Simple Smile
При мен много добро влияние имаха и чайовете и кристалчета алое сутрин.
Добре ме позсети за чайовете-аз въобще не пия... А тези кристалчета алое какво пледставляват?  Доволна ли си от този тип хранене?

# 403
  • Sofia
Това са кристалите - http://apteka.framar.bg/30036147/алое-сух-екстракт-на-кристали-50-гр-кармен
Твърди, кафяви, доста гадни на вкус, ако се сдъвчат. За прочистване ги дава докторът и действат перфектно. Аз обаче избягвам да ги пия, като съм на работа, че често ме заболява коремът от тях, а и не знаеш в кой момент ще се юрнеш към тоалетната.  Laughing
От режима съм доволна, макар и да не се научих да живея по този начин. Като го почнах първия път, започнах някак да се чувствам по-щастлива. Иначе ми регулира хормоните, а след няколко месеца бях вече бременна, което беше и крайната цел.
След това съм си го настройвала повече по мен - тъй като ми е трудно и времеемко да спазвам всичко стриктно.
Добих някои нови навици - салами и прясно мляко почти не ям, солта съм я намалила също много, пържено и месо приготвям рядко, ползвам повече авокадо и джинджифил от преди. Като цяло вече имам по-разнообразно меню, когато не съм на разтоварване.

# 404
Благодаря за инфото относно алоето-ето научих нещо полезно:)Много се радвам ,че режимът е дал резултат особено за такава цел Hug Hug Hug
Моята цел е да поизчистя малко организма си от лошите въглехидрати,както и да поотсллабна,че след като родих ми останахедни 15кг закотвени:(Дано с този начинна хранене успея малко да намалямерки и теглото...Щяхда съм доволна да спазя и двуседмичния му режим ама оставам гладна и добавям малко семенца или зърна или мазнинка към салатите...

Общи условия

Активация на акаунт