Отслабване с диетата на Д-р Гайдурков

• 224 252
  • 537
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Със сигурност ще свалиш. Simple Smile Аз първия път бях свалила около 12 кг мисля, а миналата година 8, като не беше стриктен режим, а основно салати (овкусени, на работа така ги носят), плодове и сутрин по 1 чаша сок от грейпфрут. И тук-таме прегрешавах с някой шоколадов бонбон.
Чаша сок от морков (и джинджифил) сутрин много засища, пробвай и това. Аз за съжаление нямам нерви всяка сутрин да беля и цедя толкова много моркови, иначе е страхотно.

# 406
Даваш ми много хубави идеи и страшен стимул,благодаря HugЩе пробвам морковите с джинджифил задължително,преди няколко месецикупих Нутрибулет,за да правя пюренца на бебе и затова не е проблемда си правя всякакви бъркочи и смутита:)Джинджифилът-на прах ли е икакво к-во?12 кг за колко време ги свали?Предполагам ,че си спазвала рестриктивния режим...

# 407
  • Sofia
Джинджифил пресен. Simple Smile
12 кг ги свалих за около 2-3 месеца - 20 дена плодове, зеленчуци и чайове, 10 дена захранване и после олекотения му режим.
Но мисля, че и с по-малко от 20 дни плодове може да се постигне такъв резултат. При мен се получава задържане, ако стоя толкова време само на плодове, особено лятото, като се яде основно диня - доста се подува коремът от нея.

# 408
Добих някои нови навици - салами и прясно мляко почти не ям, солта съм я намалила също много, пържено и месо приготвям рядко, ползвам повече авокадо и джинджифил от преди. Като цяло вече имам по-разнообразно меню, когато не съм на разтоварване.

и аз съм така - от млечните продукти купуваме отвреме-навреме кашкавал, сирене - което задължително се обезсолява. Не пържа нищо вече - самата мисъл, че ще сложа това в устата си, буквално ме  Sick

eleaa,

аз съм насреща за подкрепата, от която имаш нужда.

ако прегладнееш, не оклюмчвай. Свари си малко ориз или царевица, или просо, киноа, елда - и си хапни. С това, което описваш, аз не знам дали бих могла да издържа дълго време. Инак звучи много добре, и отслабващо Wink
пиши какво е казал кантарът Wink

# 409
Момичета,благодаря вимного за съветите Hug Hug Hug
Румка,наистина има моменти,в които оклюмвам и вместо дасе отказвам(както обикновено) правя точно това-добавка някаква.Искам да съмстриктна,но засега не успявам,,но е по-добре от това да се откажа.Нека ви се отчета:1.70 височина; 84-85 кг. Искам да стана поне 70кг,но се опитвам открай време и не става.Стигнах до 82 и пак се отпуснах малко и резултътне закъсня...Този режим искам да се превърне и в начин на хранене,дори и не напълно спазен,мисля,че пак е здравословен...Ти продължаваш ли да се храниш все така?Последнопрочетох,че задържаш?Но имаш доста добри резултати!
Браво момичета! bouquet

# 410
В петък вечер, и някой път в събота вечер, се отпускаме. Ходим на ресторант, или на гости на нашите. Тогава не се съобразявам. Иначе гледам да спазвам основните принципи - без сол, захар, термично обработена мазнина. Отчитам като лош фактор това, че напоследък взехме да купуваме хляб. 2 пъти седмично поне, купуваме. Има едни като малко тъмно кафяви тухлички - от тях вземам.

Аз си ям овесените ядки сутрин, обаче на децата им омръзна - и все "не са гладни". Но истината е, че са гладни, ама не за овесени ядки  chef Та препечена филия с масло и кашкавал за тях - и покрай тях, и аз ...

Но ти си права - и да не е супер стриктен, пак е добър. Ние се чувстваме много добре. Пърхут, миризма на краката, схващане, изтръпвания - всичко изчезна. За много кратко време. И затова вардя това, което сме "завоювали" като постижение и хранителни навици много яростно. Защото у дома ММ е мноого труден за убеждаване. Един такъв - уж иска, иска - ама не прави нищо по въпроса.
От край време си е такъв. И затова сега, по отношение на храненето - тъкмо се е "хванал", не искам да развали работата, защото и мен може да подлъже ...  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 411
Точно така,  Румка,  дръж здраво фронта!!! Отпуснеш ли му края,  до нищо добро не води пък и виж колко зсравословни пробреми са изчезнали. Аз се потя доста и ми се появиха разширени вени- интересно ми е дали този начин на хранене ще облекчи малко нещата... Ако устискам,  ще разбера:) Меню за днес: 100 гр.  ядки със стафиди , 2 кафета,  2 резена диня,  краставица,  розов домат,  маслинки, малко варен ориз

# 412
eleaa, сега поглеждам и влизам да ти напиша, че обработени, солени и мазни храни са абсолютно забранени при Гайдурков. Изключи маслините, патладжана, киноата. Всичко трябва да е сурово, без сол и други овкусители.
Виждам, че пишеш, че не спазваш стриктно, но така не се постига детоксикиращият ефект на режима. Просто си минала на по-здравословно хранене. Ако целта ти е отслабване, то също зацикля така, а и режимът не сваля много килограми, дори и в стриктния си вариант, защото има доста въглехидрати и ядки, които са калорични.
При силен глад се хапват ядки и авокадо, което доста засища и може да се слага на всяка салата.
Не критикувам, просто отбязвам някои неща, свързани с основните цели на режима.

# 413
Врабчо,  абсолютно си права и благодаря за разясненията,  но все още не мога да изчистя всичко отраз след безразборното ми хранене. Не че не искам- това е целта,  но засега така успявам. Мисля, че е по-добре от това да се откажа...Ето днес мислех да не ям ядки,  но ми призля в жегата и хапнах ядки и три солети:( Дано някога успея на 100% да спазя.Хубаво би било и да се детоксикипам ама засега целта е да сваля малко кг.Според теб с такова меню няма ли да сваля при излишни 20 кг.?
_----_--------------------------------------------
Врабчо,  само един въпрос- маслините забранени ли са?  В едно интервю беше казал да овкусяваме салатите с маслинова паста вместо зехтин  newsm78

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 13:22 от eleaa

# 414
  • София
eleaa, продължавай напред ще свалиш, аз свалям където имам 3-5 кг. Дори прегрешавам повече от теб (със сладко от смокини  Twisted Evil), но когато се случи просто имам застой в кантара, после след ден два съм надолу Simple Smile но вкарвам и малко спорт, да не е без хич. След малко време и воля ще постигнеш съвсем правилното хранене, препоръчано от доктора.

# 415
Нелинцето,  много благодаря за куража. HugДано успея този път-ще видим:) Относно спорта- излизам два пъти на ден с мъниче в парка( тово не знам дали се брои:) и правя 2/3 пъти пилатес в седмицата...

# 416
eleaa, маслините са обработени и много солени. Гайдурков е голям противник на зехтините и другите растителни масла.  Вместо тях, препоръчва краве масло, но и от него по-малко. Но и него, и маслиновата паста препоръчва извън режима, при нормално, одобрено от него хранене. Детоксикацията е доста стриктна като правила и захранване и е подробно обяснена на първа стр. от темата.
Ако има много кг. за сваляне, може и да паднат 7-8 кг. с режима, когато е стриктен. Толкова казва и Гайдурков, че се губят. При хапване на забранени неща обаче, едва ли кг. ще са повече от 4-5. Режимът е 14-20 дни, със захранването, 30. Колко да се свалят за 1 месец?
Пробвай и виж при твоя либерален режим как сваляш.
Аз имам едни 3-5 кг. излишни и с този детокс свалям максимум 3 кг. и то едва- едва. А съм стриктна като спартанец. До организъм е, не знам как ще стане при теб.

# 417
Благодаря,Врабчо-ще го имам предвид HugТо моя начин е либерален,защото нямам достатъчно воля...Постепенно може и да се науча Simple Smile

Менюто за днес(4-ти ден):
малко сурови ядки,3 солети,резен диня,домат,краставица,2 зел. чушки и една салата "Касър"(маруля,зелен  лук,домат,ситен булгур,магданоз,лимон)

Момичета,ако мислите,че с моите неточни менюта не е удачно да ги пиша,за да не заблудя някого,ще спра да ги публикувам.Само ми кажете,няма да се обидя:)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ден-5:
2 кафета,салата "Касър"(много ми харесва),салата от дъбови листа(с краставица,слънчогледово семе и лайм),2-3 сини сливи,резен диня

Последна редакция: пт, 12 авг 2016, 19:47 от eleaa

# 418
Ден-6:кафе,мляко с кафе,резен диня,зелена салата,варен грах и малко ядки
Ден-7:2 кафета;няколко сини сливи;варена царевица;салата с капия и мариновани патладжани+магданоз и чесън;малко ядки

Последна редакция: нд, 14 авг 2016, 20:46 от eleaa

# 419
Момичета,продължавам си по моя начин,но спирам да публикувам менюто,че ми е някак неудобно:)
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт