Отслабване с диетата на Д-р Гайдурков

• 224 261
  • 537
  •   1
Отговори
# 420
  • София/Испания
eleaa ,не спирай да споделяш менютата си,за мен са много полезни,а сигурно
и за други,които само четат,а не пишат. bouquet

# 421
eleaa ,не спирай да споделяш менютата си,за мен са много полезни,а сигурно
и за други,които само четат,а не пишат. bouquet
Simple SmileРадвам  се ако е така.И вашата подкрепа също е много полезна за мен-като знам ,че ще се отчитам,се съобразявам повече с храната:)
Меню за днес: 2 кафета,резен диня,фреш от портокал+ябълка+морков,салата с домати +чушки+лук+маслини,1 голяма краставица+царевица,около 30 -40 гр ядки
По препоръка си купих джинджифил иутре мисля да пробвам комбинацията с морков:)
Хубава вечер!

# 422
  • София/Испания
Днес си купих джинджифил и утре ще си направя лимонада с джинджифил/без захар/.
Много ми харесва. bouquet

# 423
Звучи страхотно!  Би ли споделила как точно я приготвяш? Simple Smile

# 424
  • София/Испания
Нарязвам един лимон на колелца и слагам в кана,след това едно парченце джинджифил,около 1-2 сантиметра,зависи от дебелината го настъргвам и го прибавям към лимона.След това кипвам вода и ги заливам,като изстине е готово за консумация,прецежда се и се съхранява в хладилник.Може да се добави малко мед,но на мен ми харесва така,чудесно утолява жаждата. bouquet

# 425
и аз обичам джинджифила - обикновено в хладилника се мотка по някой корен
Wink
аз от 3 дена, днес ми е 4, съм станала пак много стриктна. дан сваля някой кг, за да се зариби и ММ отново. Той горе-долу се съобразява, но не е това, което беше в началото. Проблемите в работата много му се отразяват на нервите, а оттам и на храненето - почва да не му мисли и да се храни безразборно. лоша работа

# 426
Чета ви. И аз трябва да го направя режима. Сега му е времето, лятото, когато има плодове и зеленчуци в изобилие.

# 427
хайде, смело напред  Hug не е трудно никак.

# 428
Здравейте!
Мисля да я пробнам лимонадата за утре PeaceПредполагам, че може и лайм нали?
Меню за днес: 2 кафета,  резен диня, бяло грозде,  салата с домати+краставици+босилек+магданоз+лайм, малка порзия тиквички на фурна с яйца и сирене  Blush
Румка,  може ли да споделяш меню,  да си открадна идейки  Hug
Радика,  хайде от утре в редиците:)

# 429
Благодаря за поканата! Хайде и аз от утре!

# 430
Утре е страхотен ден за начало-съвпада с някаква фаза на луната,  идеално за прочистване Peace

# 431
  • София/Испания
Утре е пълнолуние,започва от 12:29 на обяд
утре се стягам за пречистване.. bouquet

# 432
Здравей, по-рано в темата се обсъждаше меню, има мн интересни идеи.
Днес на вечеря: зелен боб с нарязани пресни домати, лимонов сок, и зърна сварен наут. Поръсих с каквито подправки намерих из шкафа Wink и малко масло.
вчера на вечеря: плодова салата с канела
онзиден: леща  с много пресен чесън и малко люти чушлета за вкус. също мн.ни хареса

през деня - плодове, сурови ядки, кафета поне 2 или 3...лоша работа, не мога да ги махна от менюто си, овесени ядки или мюсли.
 chef chef chef

# 433
Janeteas,как мислиш да изкараш  деня утре?Само течности или ще си караш по режима-все пак и той е детоксикиращ...Дали твоята лимонада няма да стане ако сваря джинджифила само и после  да добавя пресен лайм?Но така май ще стане студен чай вместо лимонада:)
Румка,благодаря ти!Ето,бях забравила за нахута HugПлодовата салата с канела също ми допадна:)

Според режима,нито едно кафе ли не се позволява?

# 434
Режима на Гайдурков не е ли само сурова храна? Thinking Или и готвено/варено може?

Общи условия

Активация на акаунт