Отслабване с диетата на Д-р Гайдурков

• 224 267
  • 537
  •   1
Отговори
# 435
Двуседмичният му детоксикиращ режим е само сурова храна-плодове,зеленчуци и ядки.А начинът на хранене на човек ,според него,трябва да е в съотношение горе -долу 70%-80% сурова храна и останалото може и преработена.Тоест вредата от тази преработена храна се компенсира от многото сурова.Препоръчвада се добавят ядки вместо мазнина или ако държим на мазнина,тя да е масло и се добавя след като ястието е готово...Има и още тънкости,но да не изпадам в подробности:)
Аз тъй като не мога на суровия вариант ,си карам малко по-либерално.Ако съм объркала някъде,момичетата да ме поправят:)

# 436
  • София/Испания
Janeteas,как мислиш да изкараш  деня утре?Само течности или ще си караш по режима-все пак и той е детоксикиращ...Дали твоята лимонада няма да стане ако сваря джинджифила само и после  да добавя пресен лайм?Но така май ще стане студен чай вместо лимонада:)
Румка,благодаря ти!Ето,бях забравила за нахута HugПлодовата салата с канела също ми допадна:)

Според режима,нито едно кафе ли не се позволява?
Мисля,че не е добра идея да се вари джинджифила,аз само го запарвам.
Утре мисля да карам на череши,може би последните за сезона.
Също така мисля да си направя чай от липов цвят,донесох си го от България/домашен/ bouquet

# 437
Права си!Нещо ми се върти в главата за ползите от чая от джинджифил,но явно и той се прави от спарка.Аз също имам пресен липов цвят-въобще не ми беше дошло на ума:)Благодаря!
Някой беше препоръчал смути от морков и джинджифил,струва си да се опита:)

# 438
  • София/Испания
Харесва ми идеята за смути от моркови и джинджифил,но не знам как се приготвя.
Нямам сокоизтисквачка,но имам блендер. bouquet

# 439
И мен започва да ме боли стомаха ако вкарам твърде много фибри само. и то сурови. затова - варена царевица, зелен боб - но през топлинна обработка.
засега аз се справям, днес сутринта кантарът ми показа минус 1, и съвсем ме мотивира Wink

# 440
Сега си направих лимонадата с джинджифил.По този повод за първи път реших да опитам пресен джинджифил и доволно си отхапах-малееееееееееееееееее:)Не знаех,че има такъв натрапчивогорчив вкус ShockedНе съм сигурна дали ще мога да го консумирам някак си Stop

# 441
  • Sofia
 Joy Joy
Самостоятелно е трудно да се консумира, просто го съчетавай с нещо и слагай по малко. Аз на литър сок от морков слагам парченце колкото 4-5 череши и то ако аз си го пия, защото ми е ок по-лютичко.

# 442
Ще опитам лимонадата като е готова и после ще пробвам твоето съчетание-морковът е сладък,може да балансира:)Друг сладък зеленчук,за който се сещам,е цвеклото-ще опитам и с цвекло преди да го фучна,че е много полезен:)
В същото време правех и крем супа за бебенце и на косъм бях да добавя джинджифил и в нея Joy

# 443
аз го обичам с пресни домати, печени тиквички, суши Wink

# 444
Днес съм на плодове и зеленчуци, пресни. Диня, червени пиперки. Малко стафиди. Чай от джинджифил с лимон, купен, на пакетчета.
Пък да видим! Трябва да издържа!
За пречистване и за сваляне на кг!

# 445
ще успееш, денят почти свърши bouquet

# 446
Радика,  давай смело напред пък, докъдето стигнем:)
Румка,  браво за минуса Hug
За разлика от джинджифила в чист вид,  лимонадата страшно ми хареса на вкус:)
Меню за днес: 2 кафета, доста диня,  бейби спанак с лайм , кьополу с домати и 0,5 л.  лимонада:)
Ваш ред е:)

# 447
Здравейте, аз съм нова тук. Преди около година много се интересувах и четях за методът на лечение на д-р Гайдурков, но само до тук. На 17 години съм почти 18. Имам здравословни проблеми (проблем със ставите, женски проблеми и др.). От доста време търся цялостно лечение, омръзна ми да ходя по доктори и пак без резултат. Наистина много вярвам в твърденията на д-р Гайдурков, че ако се храним със сурова храна, организмът сам ще се излекува. От друга страна качих близо 6-7 кг за не много дълъг период от време и то от неправилен начин на хранене. Тази учебна година ме очаква бал и се надявам не само да отслабна, но и да бъда здрава и кипяща от енергия. Малко съм несигурна, че ще успея да се справя сама с тази задача( вкъщи не се сяда на масата без месо и нещо сготвено). Аз не обичам особено много месо, предпочитам плодове и зеленчуци, за това този метод ми допада доста. Виждам,че тук се подкрепяте взаимно по пътя на успеха и силно се надавам да съм добре дошла и да успея да постигна целта си.  Hug Hug

# 448
Днес ми е 8 ден на плодове и зеленчуци. По 1 с.л. дневно си вземам и смелено ленено семе или сусам.
Виктория, на мене също ми допада суровоядството. И за мене месото не е полезно, затова и прилагам диетат д-р Гайдурков.
Се съм се теглила. В талията малко ми се е охлабила полата.
По-лесно се изкарва на този режим, отколкото на Лидия Ковачева плодово-чаения.
Не ме боли глава, няма очистителни кризи, поне засега.
Виктория, млада си, давай смело напред!
Ще се подкрепяме в тази тема! Grinning

# 449
radhika - Всичко с времето си, ясно ми е, че няма да стане за 1-2 седмици и после пак стария начин на хранене. НО с подкрепа винаги е по- лесно!  newsm53 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт