Обвиняват ни в 7класна мания, само да ни видят на кандидат-студентската кампания

• 45 174
  • 780
  •   1
Отговори
# 180
Не мога да ви догоня EmbarassedДокато се обърна и сте изписали цяла тема, и нова има Embarassed

# 181
  • София
И аз видях, че 11 деца са със същият бал като на сина ми. Не знам кои са момчета, но да речем че 3-4 от тях се борят за последно място в гимназия, какво се случва? Ако се гледа дипломата, лошо. Покрай ученето по МАТ и БЕЛ занемарихме доста предмети.
Valcho, кой втори език имаш предвид?

# 182
http://www.mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/documents/p … -05_priem_uch.pdf чл.12
Сравняват се на 3 етапа и ако тогава са еднакви, ги приемат и двете.

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 11:39 от *SunshineT*

# 183
И аз видях, че 11 деца са със същият бал като на сина ми. Не знам кои са момчета, но да речем че 3-4 от тях се борят за последно място в гимназия, какво се случва? Ако се гледа дипломата, лошо. Покрай ученето по МАТ и БЕЛ занемарихме доста предмети.

редактирах се ..отговорили са много точно преди мен

# 184
  • София
привет на всички.поклон за уникално полезният форум.имам един въпрос дъщеря ми е с бал 31,643 дали ще и стигне за НФСГ и НТБГ.благодаря на всички

Трябва да й стигне, но може би не за всички паралелки.

# 185
Гледат се оценките от матурите, след това тези от дипломата, общия успех.., и ако при всички сравнявание се окажат на едно ниво децата, тогава ги приемат и двете.

# 186
 Ако се стигне до преизчисляване на оценките от НВО, дали това ще засегне и двата предмета, или става дума само за МАТ.?

# 187
Гледат се оценките от матурите, след това тези от дипломата, общия успех.., и ако при всички сравнявание се окажат на едно ниво децата, тогава ги приемат и двете.
   благодаря, ти много за бързият отговор,че се е побъркала по тези две училища

# 188
привет на всички.поклон за уникално полезният форум.имам един въпрос дъщеря ми е с бал 31,643 дали ще и стигне за НФСГ и НТБГ.благодаря на всички

Трябва да й стигне, но може би не за всички паралелки.
  благодаря, ти много за бързият отговор,че се е побъркала по тези две училища

# 189
  • София
Ако се стигне до преизчисляване на оценките от НВО, дали това ще засегне и двата предмета, или става дума само за МАТ.?

И двата.

# 190
Редактирам, да не се обърка някой....в наредбата по-горе е обяснено.

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 11:56 от Valcho

# 191
http://www.mon.bg/opencms/export/sites/mon/left_menu/documents/p … -05_priem_uch.pdf чл.12
Благодаря ти, точно този документ бях чела, но нямах търпение да го намеря пак....
И все пак - въпросът ми е, ако има повече от 2 деца които след сравняване и на 3 те етапа имат еднакъв бал...ако децата са 4-5 например? Всички ли ще ги приемат над утвърдения държавен план прием?

# 192
Категорично ДА -формулата е една и съща и за двата предмета

# 193
  • София
Благодаря ти, точно този документ бях чела, но нямах търпение да го намеря пак....
И все пак - въпросът ми е, ако има повече от 2 деца които след сравняване и на 3 те етапа имат еднакъв бал...ако децата са 4-5 например? Всички ли ще ги приемат над утвърдения държавен план прием?

Би трябвало, но такъв случай ми се струва много малко вероятен.

# 194

Би трябвало, но такъв случай ми се струва много малко вероятен.
На мен също ми се струваше малко вероятно докато не видях статистиката с оценките и предполагаемите балове.

Общи условия

Активация на акаунт