Обвиняват ни в 7класна мания, само да ни видят на кандидат-студентската кампания

• 44 800
  • 780
  •   1
Отговори
# 525
  • София
защо да е дискриминация, просто ще се изчислят оценките на децата със сто процента по формулата, както е редно и както са изчислени за всички други деца! Е, няма да им е кеф, че вместо 6.00 ще излезе малко по-малко, но поне математически и методологически ще е издържано всичко!

# 526
  • София
Ели Х Но ако оценките само на определен брой деца бъдат преизчислени, това ще е повод за друго дело - за дискриминация. Така поне оправданието е, че за всички е използвана една и съща формула.

Ама нали това е проблемът - че не е ЕДНА формула, а две. На децата, на които е приложена втората формула, да бъде приложена също първата формула, която важи за всички останали!

Сега пък две формули - явно вчера съм пропуснала нещо. Нали беше

(точки + 66) / 28

От къде се взе втората формула?  newsm78 newsm78 newsm78

# 527
  • София
Ели Х Но ако оценките само на определен брой деца бъдат преизчислени, това ще е повод за друго дело - за дискриминация. Така поне оправданието е, че за всички е използвана една и съща формула.

Ама нали това е проблемът - че не е ЕДНА формула, а две. На децата, на които е приложена втората формула, да бъде приложена също първата формула, която важи за всички останали!

Сега пък две формули - явно вчера съм пропуснала нещо. Нали беше

(точки + 66) / 28

От къде се взе втората формула?  newsm78 newsm78 newsm78

Колко е (100+66) /28 ?
Оттам е другата формула!

# 528

Напротив - за пълните шестици не е използвана същата формула.
Няма да има дискриминация. Дискриминация има в момента с двете формули. Т.е. второто не е формула а механично приравняване на 100 т. към пълна шестица.

Според мен има дискриминация и с квотите, но това е друга тема.

# 529
  • София
Добро утро на всички! Искам да попитам - бележките с оценките от училището трябва да ни ги дадат, заедно с удостоверението за завършен 7 кл, нали?

# 530
  • София
Аз искам да питам за подаване на  заявленията...събота и неделя , ще работят ли гнездата?Какво е по принцип работното им време?

# 531
  • гр. София
Аз искам да питам за подаване на  заявленията...събота и неделя , ще работят ли гнездата?Какво е по принцип работното им време?

Доколкото разбрах работното им време щяло да е от 9,00 - 17,00 ч. За събота и неделя някой каза, че нямало да работят.

# 532
  • София
Няма да работят гнездата в събота и неделя. А за работното време - предполагам че ще са от 9 до 17, ама знам ли  newsm78

# 533
  • София
Дали ще работят на 15-ти?

# 534
Във Варна гнездата ще работят в събота и неделя. Не вярвам софийските да почиват.

# 535
Добро утро на всички! Искам да попитам - бележките с оценките от училището трябва да ни ги дадат, заедно с удостоверението за завършен 7 кл, нали?
да

# 536
  • гр. София
Във Варна гнездата ще работят в събота и неделя. Не вярвам софийските да почиват.

О, ще почиват. Току-що звъннах в нашето у-ще, което тази година е гнездо. Казаха ми, че в събота и неделя няма да работят, а в другите дни работното време ще е от 9,00 - 18,00 ч.  Simple Smile

# 537
  • София
Ако някои получи инфо от РИО да пише Praynig.
При попълване на оценките в заявлението има ли значение първо БЕЛ и после МАТ и как пишете оценката с думи?Относно изписването на училищата като наименование , така както са записани в план приема ли ги пишете , например 2АЕГ , а не II АЕГ?

# 538

О, ще почиват. Току-що звъннах в нашето у-ще, което тази година е гнездо. Казаха ми, че в събота и неделя няма да работят, а в другите дни работното време ще е от 9,00 - 18,00 ч.  Simple Smile

Толкова по-зле за тях. Мисля, че ще луднат през останалите дни. Никой не е помислил за работещите  майки и татковци, естествено.

# 539
И в Пловдив няма да работят. Май само във Варна ще работят през почивните дни. БРАВО!

Общи условия

Активация на акаунт