Обвиняват ни в 7класна мания, само да ни видят на кандидат-студентската кампания

• 44 888
  • 780
  •   1
Отговори
# 225
Покрай коментарите за отнетите точки се сетих да ви питам - дават ли изобщо протоколите на двамата проверители, за да може да види човек за какво точно са отнети и колко точки? Все ми се струва, че и там нещата куцат доста, защото регламенитите и те имат пропуски.
Не не ги дават.Аз ходих да видим работата по БЕЛ само и единствено да видим от къде точно са отнети точки понеже не можехме да си обясним оценката.
Голяма беше изненадата ни когато в 22-ро попаднахме на учителка, която е проверявала работата.
1.Още като ни видя започна да обяснява колко добре си спомняла работата защото била една от най-добите в София- по работата имаше забележки само с червен химикал, което ме накара да поискам рецензията където да видя какво е мнението на зеления проверяващ-естествено не го получих-били засекретени.
2.На няколко спорни места дори тя самата не можа да обясни защо е сваляла точки-гледаше тъпо в листата които"добре помнеше заради изключителния талант на детето".Не подлагам на съмнение проверката, а просто исках да видя от къде, от кого и защо са свалени точки-без да имам претенции правилно или не.
Изненадата ни беше голяма когато тази жена се притесни толкова, че започна да се извинява на детето. Но дъщеря ми вече минала същия ден  през 18-то и приемната на МОМН това извинение подейства като катализатор и изнесе такава реч без да се запъва и без да си поема въздух, че всеки политик можеше да и завиди на изказа,самообладание и зрялост.
Но всичко свързано с проверяването е окончателно и не полежи на корекция независимо от основанията.

# 226
  • София
Боже, Божеее, толкова много не съм чела като ученичка.  smile3529.
Не виждам емотикона за потене, ама се изпотих докато изчета толкова страници.
След всичко прочетено не видях информация за работното време на гнездата в София.
Дали ще работят на 16 и 17-ти (събота и неделя)?  newsm78

# 227
Събота и неделя почиват.
Работно време от 9,00 до 17,00

# 228
 С риск да се повторя, пак ще попитам: От НПМГ ли трябва да взема документ за оценка от изпита и да я представя с останалите?

# 229
Събота и неделя почиват.
Работно време от 9,00 до 17,00
В София почиват ли? При мен в Казанлък записванията са за 15, 16 и 17, като предварително бяхме уведомени, че ще работят от 8.00 до 18.00 часа и събота и неделя.

# 230
Тук май почиват, да Tired

# 231
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
С риск да се повторя, пак ще попитам: От НПМГ ли трябва да взема документ за оценка от изпита и да я представя с останалите?

Да! М/у 14.06 и 18.06 ще издават служебните бележки с оценките Simple Smile (но 16,17.06 са почивни, та нямаме много опции  Mr. Green)

# 232
как да сметна дали дъщеря ми има шанс да влезне в НФСГ и НТБГ с бал 31,643.много се шашнах от таблици,графики с натрупване без натрупване и т.н.помогнете ми моля ВИ
   ще ми помогнете ли ако можете де

# 233
  • София

Да! М/у 14.06 и 18.06 ще издават служебните бележки с оценките Simple Smile (но 16,17.06 са почивни, та нямаме много опции  Mr. Green)

Служебните бележки ще се издават от 11 до 16 юни!  Mr. Green Mr. Green

# 234
Успокойте се и изчакайте класирането. Всичко е относително. В крайна сметка не могат да се предвидят желанията на децата. За различните училища има различно балообразуване, за някои има квоти мъже-жени, а и не малко деца отиват в частни училища, но участват в класирането.

# 235
как да сметна дали дъщеря ми има шанс да влезне в НФСГ и НТБГ с бал 31,643.много се шашнах от таблици,графики с натрупване без натрупване и т.н.помогнете ми моля ВИ
   ще ми помогнете ли ако можете де

Много бих искала да ти вдъхна кураж, но да не те заблудя. Мисля, че имате шансове и за двете, но повече за НТБГ.
Но никой не може да каже какви ще са желанията на децата тази година.

# 236
  • София

е, как, няма ли да са директно в бележката, която ще дадат на децата от училище и в която са оценките по български и математика?  Shocked

поправям се, сега видях пак документа на нпмг, трябва да се вземат бележки между 14 и 18-ти. Ужас, сигурно в четвъртък и петък ще са километрични опашки!

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 15:59 от Andariel

# 237
Сигурно въпроса ми е тъп, обаче как точно се попълват заявленята?Какво се пише, НТБГ или цялото име, след това запетайка професия, специалност... и там само ти попълват кода? Crazy Може ли да драснете един примерен ред?

# 238
  • София
Сигурно въпроса ми е тъп, обаче как точно се попълват заявленята?Какво се пише, НТБГ или цялото име, след това запетайка професия, специалност... и там само ти попълват кода? Crazy Може ли да драснете един примерен ред?
Това ще го видите в гнездото. Ще ви дадат лист с имената на у-та.

# 239
Това ще го видите в гнездото. Ще ви дадат лист с имената на у-та.
А самото заявление ние ли си го носим или го дават в гнездото?

Общи условия

Активация на акаунт