Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 471
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Рошличка нали вече има Джъмбо в Русе,отиди и виж аз оттам имам одеалцце,зелено-тънък полар,60/120,за около 10лв беше,имаше и други цветове,аз взех в зелено и в жълто.
Никита кажи ми откъде взе твоето матраче за количка и за колко пари?

# 211
Рошличка нали вече има Джъмбо в Русе,отиди и виж аз оттам имам одеалцце,зелено-тънък полар,60/120,за около 10лв беше,имаше и други цветове,аз взех в зелено и в жълто.

И аз ги гледах преди две седмици ... цената тогава беше към 6 лв.  Crazy

Тази мислим да отскочим с мъжо, ако ги има още и ние ще си вземем  Heart Eyes

Момичета, този матрак за количката задължителен ли е? Аз чак сега се замислих за такова нещо  Mr. Green

Не е ... нали това писах, че може да се използва и одеалце  Hug На който както му харесва  Heart Eyes

# 212
И аз ги гледах тези поларни одеалца в Джъмбо, много ми харесаха на пипане, супер нежнички. Но моята половинка е решил, че трябва всичко да е памучно на 100% и нямало да купи такова одеалце  Mr. Green Иначе на мен постоянно ми обяснява това нужно ли е... онова нужно ли е... и такива подобни, но става ли дума за малката, няма 6-5  Laughing Но ми харесва такъв ентусиазиран, щом иска памук, памук ще купим  Mr. Green

# 213
Никита кажи ми откъде взе твоето матраче за количка и за колко пари?

Виж тук http://shop.yanbibiyan.net/aksesoari-za-razhodka Дано съм била полезна моето е подарък и е от 2008 година  Hug

# 214
Моя ме е оставил да взимам каквото ми харесва - той си няма хал хабер какво трябва  Mr. Green
Само го питам - харесва ли ти /като отговора почти винаги е ДА  Crazy / и готово  Mr. Green

Лично питах кумата ми, която има такова одеалце дали се завалва и общо взето дали е хубаво. Каза ,че е много доволна от тях ... така, че съм решила да взема едно на първо време  Heart Eyes

# 215
Здравейте момичета, аз съм добре но напоследък нямам време да пиша , а само ви изчитам до колкото мога Heart Eyes

Мъжът ми се прибра от рейс и с него по цял ден хайманосваме,после докато свърша домакинската работа и деня свършил Simple Smile

Много е горещо наистина и в събота мисля и ние да направим едно плажче Heart Eyes

Хубав ден на всички, ще се включвам когато мога Simple Smile

# 216
  • където мечтите се сбъдват
Здравейте   bouquet
Да ви се похваля вчера си поръчахме кошара.Ето тази:  
http://jbaby.bg/product/539/koshara-toni-60-120.html
Цвят бреза,с люлеещ се механизъм и три нива на матрака.Остана ни да си изберем матрак.Според вас има ли смисъл да се купуват скъпи матраци(Pierre Cardin) или един обикновен е достатъчен?
Ох,много се колебая за количката.Обърнахме целия град и още нямаме категоричен фаворит.Какво ще кажете за тази:
http://jbaby.bg/product/278/bebeshka-kolichka-jane-muum-kosh-mat … x-lilav-2012.html
Или тази:
http://bebemax.eu/%D0%B4%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BA%D0 … to-Matteo/365.php

# 217
Фейт браво на мъжо - а моя компетентен по всички въпроси, това не било хубаво, онова не ми трябва и така.Още не се е върнал и почнахме да се поскарваме Simple Smile

Hug на всички

# 218
Фейт браво на мъжо - а моя компетентен по всички въпроси, това не било хубаво, онова не ми трябва и така.Още не се е върнал и почнахме да се поскарваме Simple Smile

Hug на всички
И моят е същия, само дето не се караме още  Laughing Лошото е, че е компетентен, защото слуша един свой приятел, който има детенце, а не е най-добирият източник на информация. Но като не се съглася с него и казва да решавам, щото явно аз съм разбирала повече  Laughing Заведох го да ми види фаворита за количка и веднага се съгласи с мен и това какво трябва да има в нея, за да е удобна. Но за памука е непреклонен  Laughing

# 219
Фейт браво на мъжо - а моя компетентен по всички въпроси, това не било хубаво, онова не ми трябва и така.

Mr. Green Златен ми е знам  Blush Mr. Green Hug

stefanel Леглото е много хубаво и в нежен цвят  Heart Eyes
За матрака ... ние бяхме взели един за около 70-80 лв с кокосов пълнеж май беше. Нито мек, нито корав 8 или 9 см. Понеже ги върнахме в магазина, нямам точно инфо или снимка за да ти ги покажа как изглеждаха. Сега ще вземем същия от Вис Виталис май бяха  Wink

Иначе за количката - номер две ми е фафорит  Peace

# 220
  • София
Здравейте и от мен Hug

stefanel за мен лично и друг път съм писала матрака е много по-важен от леглото. С каката заложих на евтино дървено легло и както ти го нарече скъп матрак Магнифлекс и не съжалявам. Все пак бебето прекарва най- голяма част от времето си на матрака и е от значение той да бъде твърд, ортопедичен.......не съм привърженик на  меките дунапренени или от пяна матрачета които като ги стиснеш и си допираш пръстите Mr. GreenСънят е много важен, и не само за бебетата , а за всички и удобството по време на сън е незаменимо, дори и при нас съм заложила на скъп матрак и по-евтино легло.
Извинявам се, че стана толкова дълго, не искам да натрапвам мнението си, всеки сам да решава Heart Eyes

# 221
stefanel ,бях писала по-рано за Jane.Аз също много харесвам тази количка,маневрена,стабилна е...но поне на мен коша martix е много тежък.Поне мен това ме отказа от количката. А с втората количка не съм наясно Embarassed

# 222
  • където мечтите се сбъдват
Inna_78,принципно съм съгласна с теб,обаче в магазините все се опитват да ме убедят,че нямало значение какъв матрак ще се вземе,защото бебчето било много леко  newsm78 .Та,реших да се допитам до вас.Благодаря за отговорите  Hug
Относно жегите-мен засега не ми пречат,обаче гледам да не излизам,когато е най-горещо.Иначе тоолкова се радвам,че вече е топло,слънчево,навсякъде мирише на липи,хората вече ходят на море,заведенията са пълни и всичко кипи от живот  Heart Eyes
В четвъртък съм на преглед.Нямам търпение вече да видя как се развива дребосъкът  Heart Eyes

# 223
Inna_78,принципно съм съгласна с теб,обаче в магазините все се опитват да ме убедят,че нямало значение какъв матрак ще се вземе,защото бебчето било много леко  newsm78 .Та,реших да се допитам до вас.Благодаря за отговорите  Hug

То сега е леко, ами после ... нали ще расте това дете   Crazy
Аз също не харесвам дунапренените дето като го стиснеш и си пипаш пръстите  ooooh! но пък и не бих дала 200 лв. за детско матраче. Общо взето търся златната среда  Mr. Green и цена като 70-80 лв. ми е достатъчна  Heart Eyes

# 224
Ние имаме дунапренен матрак, но кошарата е сгъваема...като решим да вземаме дървена ще го мислим...аз лично не обичам да спя на твърдо и ми се струва, че на едно бебе няма да му е много удобно на тея твърдите матраци, те все пак наистина са много лекички и немогат да ги смачкат достатъчно за да заеме формата на телцето матрака или поне на мен така ми се струва...Но това си е лично мое мнение, и трябва да се вземе под въпрос че аз мога да спя навсякъде и нямам проблеми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт