Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 427
  • 731
  •   1
Отговори
# 345
kalinas, доплер можеш да си направиш в Медицински център "Фемина". Аз понеже съм с тромбофилия и това е много важен преглед за мен. Ходя при д-р Врагалева и съм доволна. В интернет можеш да намериш адреса.
Заради тези горещини не мога да спя нощем и днес си купих от Джъмбо една пръскалка за цветя и ще си пръскам крачетата нощем. Имам чувството, че изгарят направо.
future-maman, аз съм си избрала Дяволов за раждането и ако няа изненади, мен ме устройва неговата отпуска - до 23 юли е. Друг е въпросът, че вчера много ме ядоса, защото му се обадих и му казах, че предвид моето положение трябва да имам резервен вариант, докато той е в отпуск с цел да ми препоръча някой и той ми каза, че еипите били обучени там и знаели какво да правят при такива ситаци. Т.е. ще съм на тръни докато е в отпуск. Само се надявам поне когато не е в отпуск и му се обадя, например през ноща, да не ме отреже. Странен е малко.
Един въпрос - с какво е най-подходящо да се зазива бебчето като новородено - тънко или дебел одеалце, пелена, олекотена завивка или спално чувалче? Въпросът ми е най-вече с оглед безопасността на бебчето - да не се завие през главата, например ако олекотената завивка е прекалено голяма. Аз знам, че бебчето не може да се върти като новородено, но все пак да си питам Embarassed

# 346
  • shumen
Момичета как сте?Фейт наистина много срамежливо бебе е моето.Ама мъжа на края да не стане някоя срамежлива мома.Че аз сега купувам бодинца за момче,а да не е момиче.

# 347
Milena крема с арника от всяка една аптека можеш да купиш,аз го взех от най-близката,не е специализирана-4,50лв струва.

# 348
  • При моите мъже...
hrisik, синът ми спеше със завита главата, от момента в който можеше да хваща пелената си с ръце и да я вдига над главата... За това и спалното чувалче ни беше варианта на нас и отгоре слагах по една тензухена пелена или малко чаршафче да се завива... Сега тези пелени/ чаршафи им вика "гуга" и не ще да заспи без гугата, а през нощта, като се събуди и не си намери парцала - почва да реве Crazy Поне размера вече не е 80/80, а 40/40 Laughing Някой ден, когато се откаже от тази работи ще имам цял кош с памучни парцали Joy

# 349
  • Варна
Аз направих опит със спално чувалче, но безуспешен. Толкова неудобен й беше. Като в скафандър. Да не говорим като почна да се завърта какво чудо беше. Усукваше се , пищеше...не ми трябва такова нещо Naughty

# 350
Здравейте бъдещи мамита!  И аз съм септемврийско мамче и очакваме  малка принцеса. Не съм писала до сега, но много обстойно ви чета и ме карате да се усмихвам и да гледам позитивно на нещата дори когато имам малко по-мрачни дни. Рерших най-накрая да се престраша и аз да се разпиша, като абсолютен новак  Blush и да ви поздравя за темата!  Пожелавам леко бременеене и раждане на всички!  bouquet

# 351
future-maman, аз съм си избрала Дяволов за раждането и ако няа изненади, мен ме устройва неговата отпуска - до 23 юли е. Друг е въпросът, че вчера много ме ядоса, защото му се обадих и му казах, че предвид моето положение трябва да имам резервен вариант, докато той е в отпуск с цел да ми препоръча някой и той ми каза, че еипите били обучени там и знаели какво да правят при такива ситаци. Т.е. ще съм на тръни докато е в отпуск. Само се надявам поне когато не е в отпуск и му се обадя, например през ноща, да не ме отреже. Странен е малко.
Hrisk,
Ох и аз знам за него,че е много серт,но пък е много добър специалист.Налбански за раждане не ми го препоръчаха.Може би за нормално..незнам.Защото имам приятелка,на която прави секциото и е супер доволна от него.И аз съм в чуденка при кого,още повече и в сезона на отпуските.Има една новичка,мисля че е от Окръжна,д-р Венета Стойкова.Докато лежах в болницата много я търсеха за раждания ,беше много мила,изслушваше.Аз се консултирам с приятелка на майка ми,която работи там от 20г.и разчитам изцяло на нея да ме насочи.А теб кой те следи в Майчин дом сега?

# 352
Добро утро   bouquet Днес съм на ЖК и не можах да спя като хората. Станала съм в 5.30  Embarassed
Моят син също се завиваше с пелена през главата и до като разбера че така иска, голям рев падна. Аз я махам,той реве... Но после сам се отказа от това. Стискайте палци днес да не ми кажат че момченцето вече е момиченце  Mr. Green ,че и аз на синьо съм заложила  Joy
Сега отивам да ме боцкат и след обед ще се отчета.
Усмихнат ден   bouquet
П.П Mishony добре дошла при най-готините мами  Wink

# 353
Добро утро
Стефи ,после ще чакаме да се отчетеш след ЖК.
Фейтче,страхотно излглеждаш  Hug.Всеки ме "успокоява",че те първа ще почвам да качвам кг  Blush
Иначе за чувалчетата-мисля да не взимам.Мен ме хваща съклета,ако някъде са ми пъхнати краката и ако малкия прилича на мен ....мале мила  Laughing
Айде аз се глася за работа ,а вие си поспете  Hug

# 354
Добро утроооо  Coffee
Тъкмо се настроих за голямо четене и заседнах с кафето и какво да видя... явно вчера е бил ден за разходки  Mr. Green
Аз ще се захващам с пране и чистен, че вчера нямах време, а пък утре трябва да почвам да стягам багажа за морето   grinning039
Следобед сме на лекр, да видим нашата девойка колко е порснала  Flutter и после ще се отчета.
Целувки на всички и усмихнат ден  Hug

# 355
Добро утрооооо  Hug

На всички, които днес са на прегледа стиснати палчета  Hug

Mishony Радвам се, че сме ти били полезни с инфо и добре дошла миличка  Hug

Вчера се зачетох в една тема и се замислих за праха за пране. Понеже не го херасвам този Тео бебе  Whistling ... моля кажете с какъв друг прах може да се перат бебешките дрешки. В Каюфланд виждам само от него и този новия ... Савекс бейби май беше. Даже сега ще отскоча до там и пак мисля да погледна дали няма и други Heart Eyes

Хубав ден на всички и се пазете от слънцето Hug Hug Hug

# 356
добро утро,
аз ползвам бебешкия Рекс и съм доволна - мирише много хубаво, пробвай го ако искаш
лек ден на всички и успех на прегледите

# 357
Добро утро и от мен!Да се запиша и аз тази сутрин и да се захващам със задачите докато е още хладно,че  после като напече нищо не ми се прави освен да хайманосвам.Ще се радвам и аз ако споделите с какво мислите да перете,че и аз съм в чуденка.Хубав и усмихнат ден от мен!

# 358
Добро утро и от мен.Днес от сутринта ми е много топло не знам как ще изкарам до вечерта.Моя син спеше с олекотено от малък,но като започна с въртенето все беше отвит,вече не е така дори когато е студено сам се завива LaughingЗа праха като беше бебе прах дрешките с maxima,но като започнахме с пюретата/4 месец/ не ми изпираше петната и и започнах с ариел за цветно после гладене и така.Лек ден   bouquet

# 359
Отивам да се разходя малко до Кауфланд и ще поразгледам. Heart Eyes
Денс го дават наистина много топло ... пазете се и ако някой има работа да я свършва до обед  Hug

Общи условия

Активация на акаунт