Лятно слънце вече грее, СЕПТЕМВРИйчето в коремчето на мама все повече дивее!

• 27 445
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Ина ... перфектни мерки  Crazy Hug

който иска да се посмее и да види своите мерки .. да заповяда  Joy Joy Joy

http://www.bebeimama.com/kalkulator-na-tegloto

Излиза, че до раждането трябва да кача само още 4-5 кг ... абсурд  Crazy

# 481
Фейт, споко, аз според този калкулатор, сега съм на килограмите, на които трябва да раждам...

# 482
А при мен излиза че до края трябва да кача още десет.

# 483
Фейт, споко, аз според този калкулатор, сега съм на килограмите, на които трябва да раждам...

Joy Joy Joy явно тези нещо са в грешка  Mr. Green

# 484
Привет отново, да се отчета след прегледа. Исках първо да прочета какво сте писали и тогава, но ... няма да успея  Crazy Бебинка е добре, расте, кръвотока е добре също, правихме първия запис на тоновете. Единствения проблем е, че май доста килца съм качила  Embarassed, но пък видимо не ми личи толкова да съм напълняла   Crazy Лекарката ми каза, че морската вода е едно от най-хубавите неща за бременните, на морето да внимавам само със слънцето  Peace А питах я и за раждането, каза, че при мен специално не е проблем да родя нормално  Party
Отивам сега да чета  Hug

# 485
ооо, аз по този калкулатор съм си точно в норма, сега съм 69, с ми препоръчва 68,1 - 69,6 кг. До края ми дава 73,9 - 76,8, но аз лично съм си дала 75 като финално тегло. Последните две седмици наблягам на месо със салати за основните хранения, много плодове (основно ягоди и череши) и кисело мляко и не съм качила нищо ... Надявам се да се опазя до края Simple Smile

# 486
Калина супер снимки,аз доста отдавна искам,не само мои, а на мен и на детето,та може и да се възползвам по нататък да се разберем нещо.
И аз да кажа какво стана на ЖК-потвърждаваме женския пол,видяхме срамни устни,тежи 560гр,с 200 повече от миналия път,а аз само 1кг отгоре,ама все пак старта ми е солиден,корема ми е 101см а матката 21см,а кръвното 85/60-без въобще да ми станало лошо...чак се учудих,обикновено усещам кога ми пада,утре отивам за болничен ,ама трябвало с някакъв картон,който се оказа че нямам,та мамите които имат да споделят какъв е и от къде да го взема newsm78

# 487
  • При моите мъже...
ама трябвало с някакъв картон,който се оказа че нямам,та мамите които имат да споделят какъв е и от къде да го взема newsm78

Да не би да говориш за здравния картон? Ако не си си правила до сега - си купиваш от някоя книжарница и минаваш през личния лекар да ти сложи номер и печат. Попълваш си данните и отиваш за болничния тогава...

# 488
unforgiven, отиваш в някоя книжарничка и си взимаш този картон-води се лична амбулаторна карта. После отиваш при личната да ти го завери и попълни и го носиш на следящия бременността ти лекар, за да ти напише болничен. Това е  Simple Smile

# 489
unforgiven ako изобщо нямаш картон си го купуваш от книжарница и лл ти го заверява после всеки път като вземаш болничен го носиш на аг-то Но питай първо лл може да е при него.
Фейт  ами  някой ми беше казал за тези еднократни чаршафи и аз явно съм го приела на доверие -сега като се замисля нз дали има такова животно Thinking ам ще проверя тея дни като почна да купувам.

# 490
мерси за инфото,ами имам един,който пише лична амбулаторна карта,но той ми е още от предната бременност ползван,и там има някакви писания от гинеколога-това ли е?и ако е той-актуален ли е...?
Мария писала си ама няма кой да види...чаршаф-памперс затова ли става въпрос-в аптеките ги има на размери са и са до 1лв за брой.

# 491
unforgiven моят гинеколог ми каза амбулаторна карта, че иска. Така че явно ти си имаш - направо с нея отивай според мен. Аз никога през живота си не съм ползвала болничен и затова нямам.
Колкото до снимките, благодаря на всички, които ги харесват. Ще се радвам да ви направя спомени от този прекрасен период, само не забравяйте, че и аз ще раждам началото на септември Simple Smile

# 492
unforgiven точно за това става въпрос...той си е актуален докато не го изпишат целия или докато не измислят нова глупост от здравното министерство Simple Smile Него трябва да занесеш на АГ за да могат да ти напишат болничния Simple Smile
Аз за еднократни чаршафи съм чувала ама какво представляват нямам идея, а за еднократни нощници мисля че у нас такова животно няма, но щеше да е хубаво да има Simple Smile

# 493
  • shumen
Момичета как сте?Аз днеска шуснах стерилната и в петък ще видим резултата.Утре съм на отворени врати в Търново и после ще кажа как е минало.Качвам и бодинцето в албума да го видите.

# 494
Благодаря момичета,ще видим утре какво ще стане с картона,че ако трябва да ходя до джипито..и там едни опашки-ужас е,ще кажа какво е станало,а аз по принцип също не съм ползвала болнични и ми е тъмна индия.

Общи условия

Активация на акаунт