Професионални серии за коса - тема 35

• 52 497
  • 746
  •   1
Отговори
# 15
Meрси за добре оформената темичка   Hug
За да не е гол запис ще споделя моята последна терапия - 2 стъпковия протеин, след което боядисване, ботокс ампулка ( от която само аз май не съм доволна ) а последните 2 пъти вместо маска слагам реконструктор - Афоджии, а  днес и този на CHI. Е супер ми е косицата. Толкова  е плътна, жилава и със супер блясък , че незнам какво повече да искам  Heart Eyes
А за ампулата е възможно и просто първоначално да не ми е допаднала, тъй като в момента косата ми е супер, а тя все пак се задържа в косъма до няколко измивания...и аз незнам, но изобщо не си харесах косата веднага след нея- беше като пух  tooth

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 04:51 от chocolate-girl

# 16
  • Miami
И аз тук, благодаря на Feeling   bouquet

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 12:48 от Кори

# 17
  • Варна
Feeling, благодаря за темата   bouquet
Скоро смятам да се обзаведа със серията за обем на Лореал Продуктите за коса май взеха да заместват една друга моя мания  Simple Smile

# 18
  • София

Кога и каква беше последната терапия, която правихте. Също и как ви се отрази.       Hug
В момента седя с маската на Милк шейк на главата,но без затопляне,мисля поне половин час да откарам така.
ботокс ампулка (от която само аз май не съм доволна )
И аз не съм доволна. Crossing Arms
Как ти се отразява на теб,с какъв косъм си?

# 19
Благодаря ти!     Hug

След като се прибереш, прибави към "менюто" дълбокопочистващ шампоан и нещата ще си дойдат на мястото.     Hug
а може ли и някаква марка за насока,мерси

# 20
Feeling,страхотно оформена тема   bouquet
А именно към цвета на косата от първата снимка се стремя  Heart Eyes

Hug

Червенокоса ли ще си вече?
И аз поизоставих блондинките.   Blush

Ами,да  Blush Пробвах леко с матиране да видя дали ще се приема с такъв цвят и се оказа,че ми харесва,особено сега,лятото на тен.  Heart Eyes

Този цвят е страхотен! За лятото,когато си с тен,наистина ще изглежда много хубаво. Flutter
И аз напуснах клуба на блондинките. Blush

Благодаря за темичката!  bouquet
Следя ви редовно,въпреки че не пиша. Wink

# 21
А какво ще препоръчате за сутрешно изглаждане и подреждане на косата?

# 22
Feeling, благодаря за темата   bouquet
Скоро смятам да се обзаведа със серията за обем на Лореал Продуктите за коса май взеха да заместват една друга моя мания  Simple Smile
                        mari6a ,моята последна придобивка беше именно серията за обем на лореал,ефекта ми хареса,обема нее чак нещо невиждано но косата ми стана плътна и сякаш изглеждаше повече доволна съм от резултата Heart Eyes

# 23
  • София
Feeling   bouquet

Когато ползвате топката на Tigi, слагате ли и някакъв финиш тип "кристали"? Аз я ползвах вчера без и косата ми стана лигава, подредена, леко втвърдена обаче и се чудех дали не е трябвало да сложа и малко коприна примерно, но ме достраша да не я омазня  newsm78

# 24
  • София
Когато ползвате топката на Tigi, слагате ли и някакъв финиш тип "кристали"? Аз я ползвах вчера без и косата ми стана лигава, подредена, леко втвърдена обаче и се чудех дали не е трябвало да сложа и малко коприна примерно, но ме достраша да не я омазня  newsm78
Зависи от косата,на мен ми става точно както я харесвам и не чувствам да имам нужда от други продукти след нея.

# 25
Благодаря ти!     Hug

След като се прибереш, прибави към "менюто" дълбокопочистващ шампоан и нещата ще си дойдат на мястото.     Hug
а може ли и някаква марка за насока,мерси

Аз съм най-доволна от дълбокопочистващия на Чи:
    Hug

А какво ще препоръчате за сутрешно изглаждане и подреждане на косата?

Мисля, че ще ти допадне нощната грижа Олео Релакс. Можеш да я ползваш и денем макар, че след използване преди да си легнеш, на сутринта косата ти пак ще е подредена. Най-красиво оформени кичури съм имала след нея.   Heart Eyes

# 26
*Bubble* косъма ми е нормален, косата като цяло ми е здрава и тежка.Боядисвам я веднъж на месец и половина, суша само и единствено със сешоар и четка (изправям я ).  След ботокс ампулата усетих косата си лека, много хлъзгава и първия ден приличаше на пух. Изобщо не беше подредена , а краищата ми изобщо не бяха пригладени дори и след завидното количество коприна което им сложих (представям си ако не бях сложила никакъв финиш  Mr. Green ). Имам много продукти, които ползвам и от които съм доволна и лично за себе си смятам,че нямам нужда от подобна процедура отново. Не смятам да повторя  Peace

# 27
  • София
След ботокс ампулата усетих косата си лека, много хлъзгава и първия ден приличаше на пух.
Същото усещане имах и аз,освен това много ми слегна косата след нея.Точно обратното на ботокс ефекта който очаквах се получи,а се полакомих и взех няколко ампулки и в какви ли не комбинации ги пробвах,ама не се получи желаният ефект.Може би комбинацията с двуминутния реконструктор най-добре беше,ама пак по-добре реконструктор без ампула.

# 28
Аз  ампулата я направих с протеиновия на CHI и се получи този ефект. Когато го ползвам след шампоан като маска ефекта е в пъти по-добър. От 2 минутния на Афоджи също съм доволна  Simple Smile

# 29
На въпроса : днес си постоях  доста с маската форс вектор в сауната,ефектът ми харесва повече от нагряването с сешоар Heart Eyes Преди това се измих с Кerastase Bain Apres-Soleil

Благодаря за хубавата темичка Simple SmileНека винаги продължаваме да обменяме опит  Hug

Общи условия

Активация на акаунт