Професионални серии за коса - тема 35

• 52 497
  • 746
  •   1
Отговори
# 30
здравейте и аз благодаря за темичката   bouquet и аз не пиша редовно но ви следя  Wink и сега...имам въпрос към използвалите серията витамино колор,днес ползвах маската,пратиха ми мостра последния път от рибката на нея и днес реших да я пробвам,дали от шампоана или от това че я подържах по дълго(около 10 мин. и загрях но аз напоследак понеже се изсветлявам бавно и постепенно само с боя и го правя на всяко миене загряването),ами май ми утежни косата....дали е норално или не съм нацелила правилната комбинация? как мислите? по описанието не ми се струваше тежка маска... newsm78  благодаря предварително

# 31
Здравейте!Отдавна ви чета и сега се включвам за компетентно мнение  Wink .Косата ми е леко чуплива и ми се иска да оформям по-хубави къдрици.Искам продукт,който да не ми прави косата на клечки,а да е със средна фиксация (крем,флуид ,пяна..)Да се получат меки и оформени къдрици..много дълго стана  Embarassed  Благодаря предварително !   bouquet

# 32
Fantazia...  аз също имам маската и шампоана витамино колор,и никога неми е утежнявала,а при мен по принцип се усеща и наи лекото утежняване защото съм с тънък косъм,съмнявам се да е от тях,но нека по запознатите момичета изкажат мнение Hug

# 33
Здравейте и благодаря за темата   bouquet
Имам питане към дамите, ползвали l'oreal volume expand серията. Как ползвате маската (на леко подсушена коса или?) и колко често? Предварително се извинявам за глупавичкия въпрос, но предпочитам да се доверя на опита ви Simple Smile

# 34
  • София
Имам питане към дамите, ползвали l'oreal volume expand серията. Как ползвате маската (на леко подсушена коса или?) и колко често? Предварително се извинявам за глупавичкия въпрос, но предпочитам да се доверя на опита ви Simple Smile
Както всички останали,попивам с хавлията леко,колкото да не тече вода от косата и слагам от маската

# 35
  • в 1001-та нощ
...
Когато ползвате топката на Tigi, слагате ли и някакъв финиш тип "кристали"? Аз я ползвах вчера без и косата ми стана лигава, подредена, леко втвърдена обаче и се чудех дали не е трябвало да сложа и малко коприна примерно, но ме достраша да не я омазня  newsm78

аз не  Peace

здравейте и аз благодаря за темичката   bouquet и аз не пиша редовно но ви следя  Wink и сега...имам въпрос към използвалите серията витамино колор,днес ползвах маската,пратиха ми мостра последния път от рибката на нея и днес реших да я пробвам,дали от шампоана или от това че я подържах по дълго(около 10 мин. и загрях но аз напоследак понеже се изсветлявам бавно и постепенно само с боя и го правя на всяко миене загряването),ами май ми утежни косата....дали е норално или не съм нацелила правилната комбинация? как мислите? по описанието не ми се струваше тежка маска... newsm78  благодаря предварително

маската няма нужда от нагряване, кой шампоан ползва и кои финиш  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 09 юни 2012, 14:31 от a.l.e.n.a

# 36
                   nananan ,ами и аз така попивам да не тече вода от косата и нанасям,а за честота имам няколко шампоана и маски и ги редувам през няколко измивания Peace

# 37
a.l.e.n.a  честит празник на твоето мъниче,нека да ви бъде жив и здрав и много много да ви радва  bouquet  bdbaloni

# 38
a.l.e.n.a честит ти малък рожденник!
Да е жив и здрав,много палав ,и да има едно прекрасно детство!
 newsm59

# 39
*Bubble* , sweety Simple Smile Благодаря ви за бързия отговор. Питам колко често, че моята косица е склонна към бързо омазняване и ме е страх да не провокирам този процес, ако я ползвам прекалено често в корените на косата.

# 40
*Bubble* , sweety Simple Smile Благодаря ви за бързия отговор. Питам колко често, че моята косица е склонна към бързо омазняване и ме е страх да не провокирам този процес, ако я ползвам прекалено често в корените на косата.
          nananan,по принцип не е хубаво маските да се мажат в корените а само по дължините за да не ти омазняват Peace,а на мен от тази серия даже ми се струва че малко бо бавно ми се омазни Peace

# 41
  • София
Ама тя не се ползва в корените,само по дължините се нанася.

a.l.e.n.a,честит празник!Да ти е живо и здраво детенцето и много да те радва!

# 42
  • София
*Bubble* a.l.e.n.a благодаря   bouquet
И от мен честит рожден ден! Да е жив и здрав и винаги усмихнат!  newsm59

# 43
Алена, честит рожденик!!! Да ви е жив и здрав и много да ви радва!   Gift

nananan, аз маска в корените никога не слагам, освен ако на упътването това не е изрично упоменато.  Peace

# 44
Сори за глупавите въпроси. Още веднъж ви благодаря за отговорите!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт