Пазаруване от френски сайтове - 4

• 57 972
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте отново,ето и отговора който получих:
Скрит текст:
Chère Madame Nadejda Ivanova,

Je vous remercie de votre e-mail qui a retenu toute mon attention et de l'intérêt que vous portez à la marque Daniel Jouvance.

Vous nous signalez avoir reçu un rappel de facture pour votre commande d'un montant de 6.85 euros. Après vérification cette facture a été annulée. Vous n'avez plus rien à régler.

Je vous remercie de votre confiance et reste à votre disposition pour toute information complémentaire par e-mail à l'adresse contact@danieljouvance.com ou par téléphone au 0 800 042 422 (numéro gratuit depuis un poste fixe), du lundi au samedi de 8h00 à 21h00.

30 ans d'expertise marine au service de votre beauté,
Да разбирам ли,че няма проблем и те са си коригирали грешката  newsm78

# 601
Ха! Реших да си видя суивито в ДЖ /покрай проблема на nadq_tay/, защото беше дошла поръчка на мое име преди време, която не съм правила! И изненадаааа- дължа им 8,90 евро!!! Пише, че поръчката е правена по телефона. А когато дойде тази поръчка с моя кл. номер и имена, проверих акаунта за преплитане и нямаше такава поръчка. Тъй като сайта съм го отсвирила още от средата на юни, не бях влизала и не знам по кое време се е отразила тази фантомна поръчка. Не смятам да им пиша и да се обяснявам, не е моя грижа и точка! И поръчката съм върнала на превозвача. Е, разбира се, не ми е приятно да ми замесват акаунта и да има неуредени разчети на мое име...

# 602
  • Пловдив
някои от вас ако следи вече - пуснаха ли коледни костюмчета за деца някъде? в кой сайт?

# 603
  • София
Може ли помощ?  Praynig Какво ми отговарят на въпроса дали ще си получа поръчката?

Je vous remercie de votre e-mail qui a retenu toute mon attention et de l'intérêt que vous portez à la marque Daniel Jouvance.

Vous souhaitez avoir des renseignements sur votre commande en cours.
Aussi, je fais le nécessaire à ce jour pour que vous ayez votre colis dans les meilleurs délais

# 604
Damart : 22359 подарък - Сиво яке с пухкава яка (Сори, но не можах да извадя линка  Embarassed някакви дънки ми се появиха)
rallii, Благодаря Simple Smile

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 13:08 от Тedy

# 605
Damart : 22359 подарък - Сиво яке с пухкава яка на стойност 70Е (Сори, но не можах да извадя линка  Embarassed някакви дънки ми се появиха)

# 606
# 607
Да попитам....ако някой ги е поръчвал......кой от следните 4 си заслужава според вас -

http://www.danieljouvance.com/fr/parfum-maquillage/parfums/eau-d … .htm?cmwsp=search

Страхотен е,ще отварям втори .
Другите са ми много леки.

Честит двоен празник ,много здраве късмет ,любов и усмивки на цялото семейство!

# 608
Този http://www.danieljouvance.com/fr/parfum-maquillage/parfums/eau-d … .htm?cmwsp=search го имах, но е много тежък за мен и го подарих

# 609
Първия е страхотен и силен аромат!
Четвъртия го подарих на сестра ми много и хареса... Simple Smile

# 610
  • София
 Peace Подкрепям, изключително траен аромат! Аз много отчетливо усещам шоколад.  Crazy

# 611
здравете,
направих поръчка от  tatı.fr, след което ми поискаха копие от документ за самоличност,изпратих им копие на лична карта,след което ми поискаха документ за адресна регистрация,
писах им че не живея във франция и че адреса за доставка е на фирма превозвач,но те продължават да ми искат документ за адресна регистрация във франция.
искам да попитам някой имал ли е подобен проблем със поръчка от tatı.fr?
как си е решил проблема?
не искат да ми пуснат поръчката Sad

# 612
  • Плевен
Ха! Реших да си видя суивито в ДЖ /покрай проблема на nadq_tay/, защото беше дошла поръчка на мое име преди време, която не съм правила! И изненадаааа- дължа им 8,90 евро!!! Пише, че поръчката е правена по телефона. А когато дойде тази поръчка с моя кл. номер и имена, проверих акаунта за преплитане и нямаше такава поръчка. Тъй като сайта съм го отсвирила още от средата на юни, не бях влизала и не знам по кое време се е отразила тази фантомна поръчка. Не смятам да им пиша и да се обяснявам, не е моя грижа и точка! И поръчката съм върнала на превозвача. Е, разбира се, не ми е приятно да ми замесват акаунта и да има неуредени разчети на мое име...
Хайде и аз при тези с преплетените акаунти newsm78В моето суиви има поръчка на Ivanova Maria Petrova Ivanova с Qté    Désignation    Référence    Prix    Total
1    Shampooing Doux Usage Fréquent    86466    3,00 €    3,00 €
1    Le Duo Sac de Plage Fleur de Soleil et les lunettes assorties    D3659    -    GRATUIT
1    La Montre Dorotennis    21078    -    GRATUIT

Votre Cadeau 'La Montre Dorotennis' pour votre Code Avantage SUCCES
Sous-total    3,00 €
GRATUIT
Frais de livraison    5,90 €
Total    8,90 €
а една моя поръчка я няма в суивито-от 01.08 с един шампоан и подарък чантата  на стойност 3евра ooooh!голям батак newsm78

# 613
с риск да ме "заплюете" официално се отказвам от ДЖ и останалите други за които съм чела,че правят врътки.просто с тези номера ми убиха желанието за шопинг  #2gunfire

# 614
Не веднъж алармирахме, че сайта е проблемен  Tired още в началото споменахме, че е от ИвРоше Груп - който имаше желание си направи изводите  Peace
....

Общи условия

Активация на акаунт