Малка тема за пешеходците по магистрала Тракия, но и не само.

• 14 940
  • 244
  •   1
Отговори
# 240
Стига да е читава магистралата без да съм бабаит бих карала с 140км.
Не ми лъскава колата ,но пък и стара трошка не е .
Пак обаче се обърна темата .

# 241
Когато пътя е добър /като в Германия примерно/, където е позволено, не виждам проблем и за над 140км.
Въпросът обаче е, че нашите магистрали не са достатъчно добри и макар, много да шофират с тази скорост и сега, пътищата ни са опасни - дупки, неравности, които за такава скорост може да са фатални.

# 242
То и сега на хубавите участъци се вдига скоростта, дори не се усеща. А в началото откъм София и 100 км/ч е много с тия грапавини и бубуни.

# 243
Именно, магистралата ни е с дупки!!! Какви 140 км/ч на тая неравна настилка?! Но темата наистина се измести.

# 244
Именно, магистралата ни е с дупки!!! Какви 140 км/ч на тая неравна настилка?! Но темата наистина се измести.
Не само дупки, но и като цяло инженерен ум не е участвал май. Повечето пътища са като изпльокани.
За мен е непонятно защо в една Холандия с иновационен асфалт и изчислени, проектирани и т.н. пътища сега разрешават 130 на места, а у нас 140.
Предлагам да махнат ограничението, както казва ББ те хората и сега така карат, за какво само да ги дебнат полицаите и да ги рекетират?! Simple Smile))))))))))))))

Общи условия

Активация на акаунт