За съседите

• 12 224
  • 105
  •   1
Отговори
# 45
Пък като пораснат още, може с моето купони да правят през вечер Joy Не че не пускам музика като почивам денем, но ефект няма много. Сега тропа нещо и ще беснея скоро. Върви като танк и не знам нормално ли е защото аз вървя както котка ама тя може и нарочно да прави. Чакай че ако пиша тук ще се надъхам още.

# 46
 Хора , нямате ли си друга работа и занимания , а дебнете съседите кога шумят? Шумете и вие , така ще сте квит.

# 47
А защо трябва да сме квит. Аз искам аз да съм добре, а не на Вуте да му е зле, но явно не знаеш за какво става въпрос да пускаш вечер кома за да цепи с вентилаторите си шума и да не чуваш толкова телевизора им в нощната тишина, а сутрин да се будиш в 6 и да се завиваш през глава.

# 48
 Естествено , че знам какъв е проблемът , и при мен съседи са правили ремонт , а и сменяха асансьора във входа , което беше непрестанен шум през деня няколко седмици. не е болка за умиране , това е шум , и щом живеем в градове с много други хора и много други жилища около нас шум ще има. Живея на оживен булевард , деноношно колите шумят , а когато вали дъжд шумът от колите е още по-силен. През лятото не мога да спя на отворен прозорец именно заради булеварда. решила съм проблемът като си купих тапи за уши - помагат много , купете си и вие. Ако искам да живея без шум ще сменя апартамента с къща в някой тих квартал или ще отида на село , или в гората. Там само птиците ще ми пеят.

# 49
  • София
Учудващо, е какво постига със съседите, един професионален перфоратор (много шумна и неуморна дрелка) за 4 часа работа. Не е нужно да се пробива нещо, достатъчно е дрелката да подскача по пода.  Mr. Green Така де, щом сте я докарали до "студена война"...

Каква прекрасна идея  Laughing
Стига шумът да не надвишава децибелите, посочени в Наредбата за показателите за шум в околната среда, няма проблем. Музикалните инструменти не надвишават регламентираните децибели.

# 50
Щом е шумна значи не е много професионална, а и не е дрелка. Няма значение. Казвам го като човек който се занимава с това. Иначе това не е ремонт и не е за 2-3 месеца, друго е и няма нищо общо.

# 51
Жалба в полицията и прокуратурата- това е пътят.
всички знаят, че ако подадат жалба до общината или прокуратурата, държавните инстанции изпращат полиция да провери не кой е нарушил законите, а кой е пуснал жалбата

# 52
  • София
biovio, сподели за тапи за уши, хубаво, но когато си ги поставя  започвам да си чувам и мислите, ех че гадно.Ясно ще се търпи и шум от съседи и шум от коли..

# 53
  • Sunshine state
Тапите за уши не знам кой може да ги търпи,но аз лично си чувам и сърдечния ритъм. ooooh! Съседът,от който се оплаквах в една подобна тема,е вече в затвора,за това съм много щастлива. Mr. Green

# 54
А тая дъртата горе прави май нарочно вече и се чудя какво да правя. Някой има ли съвет различен от законовите. Адски противна и дребнава женица. Веднъж искаше да нахлуе, защото и направих забележка от балкона, че в 23 часа беше надула телевизора до край, а предната вечер гледаше до 5 сутринта само Новини, а те монотонно те изцеждат. Та като я избутах на вън, мъжът и дойде с една сопа, дето я метнах през балкона като му я взех. Веднъж виках полиция в 1 часа, че пак трополеше и местеше маси столове от 22 до 1, и други там работи. А сега върви все едно стадо гнута в Серенгети. Сутрин същата работа, маси, столове, гнута, бутилки по пода и понякога все едно нещо подскача по земята. Луда и противна жена, гледа като смачкан картоф със зурла. Искам да я накарам да спре, и ще направя нещо ама не знам какво.

# 55
2pac усмихни и се , обясни и се в любов  Mr. Green Кажи и че искаш да се  наспиш пълноценно , за да не губиш от чара си  Mr. Green
Това в кръга на шегата , иначе незнам какво да те посъветвам. Мъжът и на въпросната , и той ли е неразбран ? В смисъл един мъжки разговор с него няма ли да помогне?

# 56
Жалба в полицията и прокуратурата- това е пътят.
всички знаят, че ако подадат жалба до общината или прокуратурата, държавните инстанции изпращат полиция да провери не кой е нарушил законите, а кой е пуснал жалбата

Благодаря, че ми каза. Аз не знаех. Когато служители на общината, заедно с полиция направиха проверка по две жалби, писани от мен, даже не бях в страната. Писмено бях уведомена за това.

# 57
Аз пък много бих се кефила на съседи оперни певци, пианисти и подобни, но досега все на чалгари случих. Все на центъра съм живяла, но явно късметът ми бил такъв.  Sad Вече обаче съм в къща и нямам никакви съседи.  Sunglasses

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 21:22 от Анонимен

# 58
Те са пенсионери, а той си попийва вечер и се карат често. Опитвал съм с думи, но казват че не било от тях тропането, сякаш падам от Марс и не чувам суркането точно над леглото си или като вляза в банята дори. За трополенето да не говорим като е 100 кила поне да не скача и да сложи килим, че май нямат. За ТВ то знам че е от тях, защото веднъж ми се спеше и след 2 вечери безсъние като ми казаха, че не е от тях, им отрязах кабела и спря веднага. Ама нямах избор. Ако е музика влизам в ритъм и спя( е не чак) ама новини нонстоп. Е тогава май им обявих и война, ама карай. Ако прави нарочно, ще искам да я сплаша поне, защото ми се подиграват нагло.

# 59
За ТВ то знам че е от тях, защото веднъж ми се спеше и след 2 вечери безсъние като ми казаха, че не е от тях, им отрязах кабела и спря веднага. Ама нямах избор.

Shocked
Искам само да ти кажа, че наскоро във Варна осъдиха една 70+ годишна жена, защото повредила тръбите на отдушниците на едно заведение под блока. Пречели й.
Мисля, че да правиш постоянно забележки, че и скандали на съседите затова, че се тропало и суркало си е жив тормоз от твоя страна. Те хората са си в тях, не са във вас. Просто не си попаднала на съседи.  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт