Жените и самоунижението

• 17 380
  • 181
  •   1
Отговори
# 75
А мъж, който зарязва мача, за да си легне при жена си, кво да го правим?    Mr. Green

А аз, слугинята, и пържени картофки му направих на моя....пък той ги заряза и дойде да си ляга при мене....    Joy Joy Joy Joy   
Е, що се пОтих до печката 1 час!Егати и неблагодарника му, ниеден....ама-ха.     Laughing

Казвала си, че твоят не гледа футбол.

# 76
Абе вие мъже нямате ли си, че хорските гледате Simple Smile Голяма работа, че му купила бира, че се прибрал да гледа мача - европейско тече все пак и че вместо да намести торбите в багажника, ги возил отгоре в количката Grinning Драма! Тази жена може да е много щастлива, може да има защо да му купува биричка Wink Това че на нас някой ни се струва непривлекателен, не значи, че не е такъв и за жена си. Чудя ви се на въображението!

Като ти се струва привлекателен трябва да му се превръщаш в слугиня и носачка на биричката ли? Чудя ти се пък аз на житейската философия...

...

А къде е проблемът да купиш бира на мъжа си? Аз понякога дори готвя и му гладя дрехите. Сигурно съм слугиня с ниско самочувствие... Що за нещастен живот трябва да имаш за да гледаш постоянно "да не се минеш", да не направиш случайно нещо хубаво за половинката, без да имаш изгода от това?

И аз се карам на моя ако не ми вземе от тази ,която съм искала.
Сигурно ако чуе някой има да го горкосва завалийкта.

# 77
  • София
Хахаха, леле, вчера на два пъти ходих до магазина за бира, ужас, добре, че някоя съфорумка не е била наоколо да пусне тема за мен  Joy

# 78
  Е, авторката, тия неща са обичайни в семейния живот, ту единият изглежда прецакан и натоварен, ту другият. Зависи футболно първенство ли има, или снукър. Като се ожениш, ще видиш.
  У нас аз гледам мачовете.

# 79
Хахаха, леле, вчера на два пъти ходих до магазина за бира, ужас, добре, че някоя съфорумка не е била наоколо да пусне тема за мен  Joy

Аз колко салати съм нарязала на мъже, държащи се като стадо побеснели маймуни в хола.

# 80
Трещи, по принцип не гледа.Ама ако попадне на някоя интересна среща, се заседява....
Явно снощи мачовете са били пълна скука.....     Laughing
А и подозирам, че "гледа " футбол не толкова от интерес, колкото , за да може на другия ден да участва активно във "футболните препирни" с познати и колеги...    Joy

# 81
  • София
У нас мачове не се гледат, ама и да се гледаха, не виждам голяма драма. И бира ще купя, и мезе ще направя, дори ще ми е приятно да оставя мъжа ми да се отпусне за час-два по този начин.

Иначе не съм била свидетел на случката, но мисля, че щом авторката реагира така, най-вероятно е имало нещо гнусничко в отношението на мъжа. И наистина не става въпрос за бири, мач или нещо такова, факт е, че има мъже, които се държат отвратително с жените си.

# 82
  • При децата ми
Има толкова много достойни, истински мъже! И свободни при това.

Кажи ми моля те къде има такива мъже? Спешно ми е! Whistling

# 83
И аз мисля като Бърди, че няма как да се предаде случката, но едва ли е било съвсем нормална, за да й направи впечатление.

Скрит текст:
Аз съм супер толерантен човек, но мачовете са единственото нещо, което ме побърква. Не самите мачове, а звука + гласа на коментатора, просто откачам  Embarassed баща ми гледа много мачове, дядовците ми и двамата, лека им пръст, следяха всички срещи, до такава степен съм се отвратила, че ако имах за мъж фен, със сигурност щях да се изнеса за 1 месец или поне в другата стая със слушалки.
Другото, което би ме побъркало почти толкова е да обслужвам фенове, ако са ни на гости и си върви нещо др. по телевизора, с голям кеф ще го направя, но футбол, ох  newsm66  Joy

# 84
Иначе не съм била свидетел на случката, но мисля, че щом авторката реагира така, най-вероятно е имало нещо гнусничко в отношението на мъжа. И наистина не става въпрос за бири, мач или нещо такова, факт е, че има мъже, които се държат отвратително с жените си.

Аз поне не виждам. Ако мъжът се беше разкрещял - ама, патко, защо си ми купила такава бира...А той весел бил, дъвчел.

По-скоро

Авторката, моля те, кажи, че не си на 19 години?  Praynig
Толкова млада, а вече с манталитет на заклета стара мома.  Cry

Чака принца.

# 85
И аз мисля като Бърди, че няма как да се предаде случката, но едва ли е било съвсем нормална, за да й направи впечатление.

Скрит текст:
Аз съм супер толерантен човек, но мачовете са единственото нещо, което ме побърква. Не самите мачове, а звука + гласа на коментатора, просто откачам  Embarassed баща ми гледа много мачове, дядовците ми и двамата, лека им пръст, следяха всички срещи, до такава степен съм се отвратила, че ако имах за мъж фен, със сигурност щях да се изнеса за 1 месец или поне в другата стая със слушалки.
Другото, което би ме побъркало почти толкова е да обслужвам фенове, ако са ни на гости и си върви нещо др. по телевизора, с голям кеф ще го направя, но футбол, ох  newsm66  Joy

Не се сърди, човече мачовете не са един месец само ,непрекъснато има някакви първенства .

Извод за дадено семейство от една случка не може да се прави .

# 86
Не се сърди, човече мачовете не са един месец само ,непрекъснато има някакви първенства .

Е, личи си, че не съм в час  Blush Laughing

# 87
  • Kопенхаген

Аз колко салати съм нарязала на мъже, държащи се като стадо побеснели маймуни в хола.

Хм... според изказани мнения тук вие сте жени с ниска самооценка, как може да се самоунижавате така и да толерирате подобни просташки занимания на мъжете си и на компаниите им чак. Не стига това ами да им купувате бири, да им режете салати и мезета  hahaha hahaha

Предпочитам да си гледа мачовете вкъщи от колкото да ходи по чужди жени  Grinning

# 88
  Аха, или още по-ужасен вариант - да иде у някоя друга да гледа мача, а тя ще му направи и салатка, и бира ще му купи...

Има толкова много достойни, истински мъже! И свободни при това.

Кажи ми моля те къде има такива мъже? Спешно ми е! Whistling

Остави я ти, Лизет, тя се бъзика.

Колкото до питането на авторката - и аз съм виждала такива случай, интелигентна и събрана жена,  а пък мъжа...Антон Радичев и Пепи и случая с топлата бира.

# 89
Хм... според изказани мнения тук вие сте жени с ниска самооценка, как може да се самоунижавате така и да толерирате подобни просташки занимания на мъжете си и на компаниите им чак. Не стига това ами да им купувате бири, да им режете салати и мезета  hahaha hahaha

Нека си се наслаждават на хобито, лошо няма, но ако на нея не й е такова, по-логично е да използва свободното си време и да се занимава с нещо нейно Peace

Често тук се споменава за женските компании, но не съм чула на някоя мъжът й да тича с кекса и кафетата.

Общи условия

Активация на акаунт