Аз май за първи път го виждам,мнооого е сладък!
Много добре знам как се чувстваш,преди две години Ева я налази кърлеж и щях да се побъркам.Две седмици след това изби обрив по цялото тяло и нито един лекар не успя да го идентифицира,стоя два месеца и изчезна.Аз,разбира се,непрекъснато обвинявах кърлежа и повече себе си,че не съм предвидила опасноста
за успешното хранене на Еди.

дадох си начален старт,така че вече ще примазвам преди излизане
дано да е станала някаква грешка
повторете изследването обезателно
имала съм такваЗ гад в урината - едва се отървах от нея
и аз съм въоръжена с лейка,кофа,лопата,гребло и сито за морето,така че се надявам и при нас да се тачат 
добре сме вече,но сме целите в пъпки...да се надяваме,че са от претопляне,а не някви АД и прочие екстри 

много се радвам за теб,чакам да чуя как е минал първия учебен ден за Мариската 
прескачай за по-лесно и да не ти пука
попара му е майката
в интерес на истината не съм давала никви филии с тва и онова
това се води една от най-леките от гледна точка на вдигане на Т.
(предполагам,че вече си се убедила сама
)
имам същите притеснения в момента с майка
на всичкото отгоре,решили с татко да се правят на специалисти,махнали кърлежа и изобщо не потърсили лекарска помощ,нито пък има поставена инжекция....абе луда работа...сега се моля да не я затресе няква треска до към 21-ия ден 
абе ти кво все се оплакваш,че не яде,а като го гледам на снимките бая солиден мъжага е 
в кой точно промеждутък да дам салати,принцеси,филия с нещо...???
(и аз точно не разбрах обаче ти за кой точно търсиш
) Иначе Начев и Тодорова са едни от най-хвалените за "дърти"
(всичко това е У София
)
големи момченца вече...

6.00 часа АМ (не го отказва и това си му е
), после закуската - попара, кус-кус, сега и филийте навлизат, или кисело мляко с бисквити и овесени ядки, нещо таквоз, после обяда, после следобедната закуска, после вечерята (която напоследък не я тачи нещо) и накрая заспива с 200мл АМ 

и сядам да ви видя как сте, що сте 

за щастие) а на разни кофички и чудесии беше доста, то къпане, преобличане, подсушаване.........голяма хамалогия ви казвам. Но като цяло си заслужаваше. Първите 2 дни (когато не беше толкова горещо) духаше и не ставаше за водата и беше голяма драма. Няма земна сила, която да го накара да не влезе във водата, или да не изяде пясъка от плажа!!!
Удобно е да е нещо в буркан ако ще се носи, да е лесно да се отваря и дава веднага. Лекарства също носех.
Иначе няма да мажа с други неща за сега. Шенка, стискам палци Алейни да и няма нищо.
, дано да спи както си го планувала. При нас нямаше проблем спа през цялото време, но и пътя беше само 2 часа. Пътувахме по обяд.
Чакайте да пиша и в темата за срещата, разни актуални въпроси 
Пътя ще си е поне 6 часа за нас.Препоръчани теми