Еми..голям смях. Какво като съм го научила, нали затова съм го/ги родила, за да ги нося на ръце, не да ги зарежа по кошарите

Всичко ни е наред, активно си почиваме, дори учим по малко, Маги с всеки изминал ден все повече пее ли пее и за сега оправдава очакванията, че ще стане певица!
Но, ако случайно реши да си смени професията-със сигурност ще стане "говорещата с кучета"
Ама- много ги обича и постоянно крещи по тях ба-ба! 
Не се отчайвай, опитай се да му помогнеш на ТМ да си намери работа, чрез обяви или познати, нека се регистрира в бюрото по труда да взима нещо 4 месеца все пак, в това време направете всичко възможно да се стегнете и да проверите дали има вратичка да не изплащате парите (ако вече не сте ги дали
). Ти, можеш да потърсиш през компютъра някаква временна заетост като снимане във филми например като статист и да го изпратиш на някой кастинг (а, защо не и ти да отидеш
) Ако положението е много зле-винаги можеш да измислиш нещо временно! Ето моето предложение:Щом ще си в Бургас при вашите, ще можеш ли да оставяш Мариска всеки ден за по няколко часа да се опиташ да правиш нещо допълнително-например,можеш да пуснеш обява, че гледаш деца и дори да ходиш заедно с Мариска някъде, при някое детенце, близко по възраст и да се грижиш за него срешу заплащане
Само не знам как ще се съчетае това със следването ти, но изход-винаги има, от всяка ситуация!
И ако виждаш, че ТМ не е достатъчно мотивиран да го намери-значи ти си силната в семейството и трябва ти да му го покажеш!
Пожелавам ви успех от сърце и да знаете, че съм на разположение, ако мога с нещо да помогна

) Но си дадох сметка, че понякога път има, но трябва да се върнеш малко назад, за да го намериш, да се заредиш с търпение и забележете-не само с очакване, а с искрено желание да дадеш нещо от себе си!
Промяната в мен стана бавно, с години и с много упорство, но сега съм доволна от резултата!
Вярвам, че всичко е до някаква степен суета , че съм достатъчно ценна за Господ, за да се погрижи за мен и моите планове
и живея в мир със себе си и околните ( е не съвсем с всички
(каза класната
определено щях да се замисля,че само в устата ме бива
(е,след такава торта едва ли ще посмее друго
)
ако мислите,че изкарва от тъмни,черни и дълбоки дупки,само свирнете 
аз я меря с дигиталния там.бтв,добре че не ми се налага често да го правя,че определено щях да се притесня за наклонностите на В. един ден
искам материали,защото тази тема ми е малко далечна,ама не ми пробутвай такива на англ.,че нЕмам нерви И да превеждам
пиши ми на ЛС 
абе дет се вика още не ми е дошла такваЗ мисъл 

абе вие разбирате ли,реве,та се къса,все едно някой го коли
обаче аз си мисля,че тази чудесия ми дойде от лимона,който дъвка преди това на заведението,на което майка му и баща му си пиха необезпокоявани биричката и ядяха цацата,та В. реши да ни го върне за това
нЕма да сме У ред със стомаха....за най-голямо мое съжаление
мноУ съм хепи,ама мноУ - утре ще отида да го запиша и евентуално да поговоря за тва-онва(сещате се,нЪл) 
имах едни опасения,които засега не се оправдаха...вЕрвай ми,че ще разбереш вИднага ако се случи тва
тенкЮ за подробното описание на поведението на Ели 
ама не такива от горещото,ами като пубертетни
искам да знам с кво се третират таквиЗ гадове,щото при нас мине се не мине и излезе по някоя малка пъпка,която ми избожда очите
пИрфекционист,кво да се праЙ
много,много 
(дет се вика и тва си имало добрата страна
)
(то тва си личи и от поста ми де 
шЪ взема да се замисля за него
мерсаж 

Сигурна съм, че след толкова негативизъм съвсем скоро ще изгрее слънце и на вашата улица.
вероятността да намерите нещо временно и почасово точно сега в летните месеци може да е голяма. Предложението на Буба също е примеливо. Ако опре ножа у кокъла пиши сметка и ще преведем по кой колкото може да отдели в момента. Случвало се е и ние да помогнем в труден момент на далечни познати, а и на нас са ни помагали приятели - така че опит и в това имаме.
Изпращам ти хубави мисли! 
Така си спа там в продължение на 3, 5 месеца, след това се преместихме и в новото жилище не пожела да спи в отделна стая. Сега леглото ѝ е долепено до спалнята от моята страна. Когато Нико се отбие и е готов да си спи по цяла нощ ще опитаме да ги отделим двамата заедно. Все си мисля, че ако и двамата си спят отделно в собствени си креватчета по-лесно би станало отделянето. Тя все още понякога се буди през нощта и ме търси - вероятно сънува и се успокоява бързо като ме види до себе си. Мисля си, че когато му дойде времето ще се случи и при нас, още повече, че тя проявавя интерес само понякога. Ще я изчакаме и ще видим кога ще реши тя да промени нещата. Това напълно ни устройва двамата със съпруга ми.
Вероятно би свикнал относилено лесно, ако за начало започнеш да го приспиваш в креватче близо то теб. Дано скоро се похвалиш, че си успяла да си починеш и Гого е склонен да спи сам в креватчето си до теб. 

само дето, Бубето я нямаше, ейййй не ни отдели време и това си е 
Както беше зависим от това да е до мама, така реши, че ще спи в своето си легло... през деня не винаги се получава, но и това ще стане, тогава когато е готов! 
Иначе самото местене в кошарата стана от самосебе си. Май след като я отбих или малко преди това (значи около 9-10 месец) Иначе преди това беше някакъв кошмар. Спеше и ме проверяваше с ръка дали съм до нея, ако не ме усети - реееееееев докато не легна (и повече не можех да стана)
Дръж ни в течение

Аз като малка съм хапела от щастие. 

Обачеееее много я е страах от всякакви други животни - прасета, кози, овце. От далеч им се радва, но приближим ли ги на по-малко от 10 м. и започва едно пищене, дране, реване... ужас.
Дали е в мен грешката, Хем не искам да ги пипа, хем не искам да я е страх.
Ще ме изтърпите, защото ме обичате. 
И това ще го направя само за мое успокоение и за да ми олекне. Не обичам да си оставям магарето в калта! 

На Мариса морския въздух също й се отразява страхотно!
А и татко ще ми помага от време на време 
За съжаление финансово няма как да ви помогнем, но ако можем да бъдем полезни с нещо друго ми пиши 
, дано си ме разбрала 
), за това решихме да я местим в нейното си легло. В началото я чаках да заспи хубаво в нашето легло и после я местех, първите дни се будеше с рев сутрин, че не е до мен, с времето свикна. От скоро започнах да я слагам в леглото и вечер преди да е заспала , ами и така свикна. 

Стресира се ужасно и после беше като зомбирана
Препоръчани теми