Та Нико в момента се радва неистово на... гълъби и всякакви пилета.
Направо крещи като обезумял и изпада в истерични писъци на радост. И на големи дечица се радва, но понеже си има кака по 24 часа в денонощието явно свиква с тях бързо. При него проблемът идва от там, че иска да играе с тях и на "големите" съоръжения в детските центрове. Например иска да скача на батут, или да се катери и пуска по 15 метровата пързалка и такива неща...онзи ден се вря в лабиринта за 12 годишни.
Лошото е, че ако не го пуснем и пищи зловещо.
Ако не стане на неговото са едни писъци - не рев, а писък...ама писък. Понякога умирам от срам като вземе да пищи, но не винаги се случва да му се угоди..тогава се опитвам да му дам друго, говорейки му постоянно и по-лесно склонява да не пищи.
От сега е така, а не ми се мисли като стигне до "ужасните 2".

...

Вчера щях да пиша, ма писах ли нещо не помня
Много е яко на морето, голямо завид за тези, които живеете в морски градове. Митко е в стихията си, батко му също.. голяма компания сме, играят децата, ходим по различни плажове.. абе дет' се вика живот си живеем 

Най-важното е, че знаеш за какво трябва да се бориш и защо въпреки трудностите не трябва да спираш да се усмихваш. Сигурна съм, че ще станеш още по-силна в името на спокойствиетои щастието на прекрасната ти принцеска и за да вдъхваш кураж на ТМ (мъжете в такива случаи определено не са силния пол). Ако имаш нужда от някаква помощ, всички ние сме на среща
. Както се казва всяко зло за добро и най-хубавото е че ТМ се е отървал от този изрод, който едва ли ще го осъзнае някога, но ще си плати за сторените злини 
. Не можете да си представите за какво щастие става въпрос. Ох баня, ох кеф
Посред нощ
, за да мога сега да се занимавам само с малечко, че като че ли се разболява
(пуу, казах позитивно, пък завършвам тъжно)
.
. Дано случилото се да е за добро и в най-скоро време ТМ да си намери по-хубава и по-добре платена работа дори от тази, която в последния момент са му отказали. В такива случаи аз обикновено си повтарям една много хубава мисъл "Когато Бог ти отнеме нещо, той не те наказва, а просто освобождава ръката ти, за да получиш нещо по-добро!"
. Това е ужасно, особено лятото.Препоръчани теми