Слънчице, курорти и море , Майското дете дупето пече! - Тема 19

• 39 708
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
 Буба, моето дете не обича да стои в оградени пространства, не обича да е вързан и в неговото легло не му харесва. Освен това разбрах, че децата в един момент се катерят и става опасно. На обяд Гого си спи в това легло. Вечер е при нас. Заспива само с мен и на ръце, като най-често трябва да се движа, да го люлея, да пея.
А за отделянето..просто вече страдам от безсъние. Съжалявам ако звучи кофти, ама аз денем не знам къде съм, като че ли гледам всичко от разстояние. Както и да е....Иска ми се да е безболезнено. Пробвах,не стана, ще пробвам по-нататък пак. Но при първото отделяне той спеше много по-добре , после се влоши и си го взех при нас.
Бубе и как го прехвърли от вашето легло на кошарата до вас, просто го сложи и той си спа без проблеми, така ли? това първата проба ли ти беше?
Нали за туй беше форума, да си споделяме всичко..
Преди време нещо коментирахте тук дали да е ниско  леглото дали да е по-високо, но май не се задълбочи темата.
Мариетка, искрено се надявам  скоро да дойде подреждане на ситуацията. Hug Hug
Джиджонка, хубаво е, че отново си имате удобствата. Не би трябвало такива работи да се случват изобщо..
Мен ме хвана цистита отново..

# 616
 Чакай бе Милли, ти май се засегна  Wink

Разбира се, че форума е за да споделяме. Но ми прави впечатление, че повечето гледате нещо да се случи в някакво определено време и срок, който сте си поставили, или просто защото така се очаква  Wink
Това за мен е грешно и най-малкото ви натоварва и измъчва като родители. Отделно изнервя децата.
На мен много пъти са ми казвали "Много лошо сте го научили на ръце"  hahaha Еми..голям смях. Какво като съм го научила, нали затова съм го/ги родила, за да ги нося на ръце, не да ги зарежа по кошарите  Crazy

Мариети, ако имаш нужда от нещо конкретно или пари..да се съберем и всеки, който има възможност да изпрати по банкова сметка, примерно?! Само кажи!!!
Отделно искам да те питам- от къде и ЗАЩО стария шеф знае, че мъжа ти ще почва нова работа, защо сте му дали тази информация за да може той да се обади и да ви навреди?!

Навремето имах голям проблем с един такъв кретен, който беше в забранена улица, аз съм срещу него, но той ме пита "Кво правиш, ма, знаеш ли кой съм аз"  Mr. Green И аз нали много ми знае устата му казах няколко неща и на другата сутрин осъмнах с нарязани гуми с нож  Laughing
Но мен заплахи не ме спират, ай сиктир, няма да се плаша от някакъв плашипутак (извинете за натурализма), който ще ми влиза с реплики и ще се опитва да ме "страхува" (както казват циганите)  Stop
Аз съм ужасен бунтар и неща от този род ( и от вашия също!) ме вадят от равновесие и съм готова да скоча в дълбокото без да ми пука...

П.С. Милли, с упоритост го научихме и със спокойствие. В началото го слагахме там като е заспал при нас, напук на това, което казват, че така не трябва. И постепенно се научи. Няма да остане да спи при вас вечно, спокойно  Hug

# 617
  • София
Здравейте момичета!!! Laughing
При нас-нищо ново  bowuu Всичко ни е наред, активно си почиваме, дори учим по малко, Маги с всеки изминал ден все повече пее ли пее и  за сега оправдава очакванията, че ще стане певица! Peace Но, ако случайно реши да си смени професията-със сигурност ще стане "говорещата с кучета" hahaha Ама- много ги обича и постоянно крещи по тях ба-ба! bowuu
Мариети: Имаш нужда от кураж и решителност в този момент! Peace Не се отчайвай, опитай се да му помогнеш на ТМ да си намери работа, чрез обяви или познати, нека се регистрира в бюрото по труда да взима нещо 4 месеца все пак, в това време направете всичко възможно да се стегнете и да проверите дали има вратичка да не изплащате парите (ако вече не сте ги дали ooooh!). Ти, можеш да потърсиш през компютъра някаква временна заетост като снимане във филми например като статист и да го изпратиш на някой кастинг (а, защо не и ти да отидеш bowuu) Ако положението е много зле-винаги можеш да измислиш нещо временно! Ето моето предложение:Щом ще си в Бургас при вашите, ще можеш ли да оставяш Мариска всеки ден за по няколко часа да се опиташ да правиш нещо допълнително-например,можеш да пуснеш обява, че гледаш деца и дори да ходиш заедно с Мариска някъде, при някое детенце, близко по възраст и да се грижиш за него срешу заплащане newsm78 Само не знам как ще се съчетае това със следването ти, но изход-винаги има, от всяка ситуация! bowuu И ако виждаш, че ТМ не е достатъчно мотивиран да го намери-значи ти си силната в семейството и трябва ти да му го покажеш! Peace Hug Пожелавам ви успех от сърце и да знаете, че съм на разположение, ако мога с нещо да помогна  bowuu Wink
Мария: Ще ти стискам палци да се окаже по-лесно да отидеш при ТМ! Peace
 Колкото до "Тайната"-гледала съм филма, но не само той ми е повлиял- ДЕТ' се вика това, което не ме е убило ме е направило по-силна.С много трудности съм  се преборила и много пъти съм си мислила, че изход няма( дори в стихове съм го изразявала и по-късно може да ви пусна линк към един такъв стих, за да видите, че не винаги съм била с розови очила bowuu) Но си дадох сметка, че понякога път има, но трябва да се върнеш малко назад, за да го намериш, да се заредиш с търпение и забележете-не само с очакване, а с искрено желание да дадеш нещо от себе си! Peace Hug Промяната в мен стана бавно, с години и с много упорство, но сега съм доволна от резултата! Peace Вярвам, че всичко е до някаква степен суета , че съм достатъчно ценна за Господ, за да се погрижи за мен и моите планове Peace Hug и живея в мир със себе си и околните ( е не съвсем с всички  Mr. Green)
Джиджи: Щастието понякога е дребните неща-например да си вземеш един хубав душ и да изпереш Mr. Green Joy

# 618
такааам,вижте кЪ се пораздвижихте след забележката ми Mr. Green ам тЪй де,научете се да отговаряте коректно и всички Naughty Sunglasses(каза класната Mr. Green)

ивъъъъ,Мушо,добре че си написала,че не си правила ти тва чудо на сладкарството,че тоЗ път щях да умрЪ  Crossing Arms определено щях да се замисля,че само в устата ме бива Mr. Green
айде на патерици - жив и здрав да е половинчо,много да те слуша,глези и обича Heart Eyes(е,след такава торта едва ли ще посмее друго Wink)

ква е тая книга "Тайната" Thinking ако мислите,че изкарва от тъмни,черни и дълбоки дупки,само свирнете Mr. Green

Джиджи,би ли ми обяснила кЪ се живеЙ без вода в 21 век Twisted Evil на моменти имам чувството,че живеем в първобитнообщинния строй и не само заради това Mr. Green
хмм,като гледам Дани вече ти спестява това ти да го храниш,ама дали се замисля,че нЕма вОда... hahaha

че то и аз само в дупарата успявам да измеря Т,иначе то седи ли Mr. Green ама как така с живачен термометър У г.зо Crazy аз я меря с дигиталния там.бтв,добре че не ми се налага често да го правя,че определено щях да се притесня за наклонностите на В. един ден Mr. Green

ДесиШ.,смятай че съм  Whistling искам материали,защото тази тема ми е малко далечна,ама не ми пробутвай такива на англ.,че нЕмам нерви И да превеждам Crazy пиши ми на ЛС Hug

такааам,В. спи в кошара и на спалнята ми Mr. Green на мен целта ми е да си спи в кошарата евър Mr. Green легло няма да сменям в близко бъдеще,нЕма кво да слиза и да излиза,тва да не му Райчо Петковия хан Crossing Arms абе дет се вика още не ми е дошла такваЗ мисъл Wink

"Когато Бог ти отнеме нещо, той не те наказва, а просто освобождава ръката ти, за да получиш нещо по-добро!"

обожавам тази мисъл,както и това да вярвам в нея Naughty

снощи пак имахме голям зор - заспа към 22.00 и в 00.30 като ревна,ама с цяло гърло и не мога и не мога да го успокоя Crazy абе вие разбирате ли,реве,та се къса,все едно някой го коли Mr. Green в крайна сметка се появи баща му и го кротна Whistling обаче аз си мисля,че тази чудесия ми дойде от лимона,който дъвка преди това на заведението,на което майка му и баща му си пиха необезпокоявани биричката и ядяха цацата,та В. реши да ни го върне за това Twisted Evil няма майтап - за втори път забелязвам такава реакция,първият път беше от мандарина,сега от лимон....забравих да кажа,че през цялото време изпускаше газове ooooh! нЕма да сме У ред със стомаха....за най-голямо мое съжаление Confused

ПП. Лусиндо, значи след време ще спускаш В. направо от терасата на детска?!?!
ПП. и кво беше тва последното?

мдааам,сигурно е - детската градина трябва да се пусне тоЗ септември Sunglasses мноУ съм хепи,ама мноУ - утре ще отида да го запиша и евентуално да поговоря за тва-онва(сещате се,нЪл) Mr. Green нЕма ви казвам за кво става въпрос точно под прозореца ми,хем сме на 5-ия етаж,но пък се радвам,че съвсем скоро напускам обекта и ще пропусна пълната стихия на ремонта Mr. Green
не мога да повярвам на този невероятен шанс - верно мога да го спускам от терасата Sunglasses

тва последното,дано не се налага да го разбираш Naughty имах едни опасения,които засега не се оправдаха...вЕрвай ми,че ще разбереш вИднага ако се случи тва Mr. Green

хахаха,Тони,черните точки вършели работа значи Wink

Нелли,знаеш че те обичкам нали Hug тенкЮ за подробното описание на поведението на Ели Wink

абе хора,на вашите деца излизат ли им пъпчици по лицето Thinking ама не такива от горещото,ами като пубертетни Joy искам да знам с кво се третират таквиЗ гадове,щото при нас мине се не мине и излезе по някоя малка пъпка,която ми избожда очите Crossing Arms пИрфекционист,кво да се праЙ Mr. Green

вчера за първи път обелихме коляното Mr. Green ама тЪй е баща му като блее и е със забавени реакции Twisted Evil мажа със Судокрема и дано се оправи,то е супер повърхностно,ама мЪ дразни Twisted Evilзнам,знам,че тва ме чака занапред,ама що да почваме още от сЯ Mr. Green

Мариетката
я чух по телефона и не ми хареса Confused стискам им палци лошото най-накрая да се разкара от тях и да ги залее изобилие от добри и позитивни неща Praynig много,много  Hug

Марте,що работници сЯ се облещиха точно срещу нас ако знаИш Laughing ама аз нЕма кво да им предоставя като маТРиал за гледане,тЪй че ще си тръгнат неудовлетворени от тук Mr. Green Joy(дет се вика и тва си имало добрата страна hahaha)

да взема да приключвам Mr. Green пууу,тоя телефон не спря да звъни от сутринта....а честно ви казвам има дни,в които не ми се говори с никой Crossing Arms (то тва си личи и от поста ми де Mr. Green)ама пусто,нЕмам избор Tired

ааа,щях да забравя - Гери,тва Чико доволно като цена,бе Thinking шЪ взема да се замисля за него Thinking мерсаж  Hug

п.п.вече строим "кула" от три кубчета smile3534
п.п.айдееее дим да ме няма Mr. Green

# 619
Мариетка, голямо гуш и от нас! Марта е дала чудесни предложения и аз мислих да ти напиша нещо подобно. PeaceСигурна съм, че след толкова негативизъм съвсем скоро ще изгрее слънце и на вашата улица. Hug вероятността да намерите нещо временно и почасово точно сега в летните месеци може да е голяма. Предложението на Буба също е примеливо. Ако опре ножа у кокъла пиши сметка и ще преведем по кой колкото може да отдели в момента. Случвало се е и ние да помогнем в труден момент на далечни познати, а и на нас са ни помагали приятели - така че опит и в това имаме. Hug Изпращам ти хубави мисли! Hug

milly, Нико още спи при нас, досущ като кака си на неговата възраст. Рая реши, че ще спи сама когато се отби /2 г и 6 м/, тогава тя беше вече достатъчно голяма да разбира, че си има собствена стая и собствено легло със завивки с любими герои и животни. Peace Така си спа там в продължение на 3, 5 месеца, след това се преместихме и в новото жилище не пожела да спи в отделна стая. Сега леглото ѝ е долепено до спалнята от моята страна. Когато Нико се отбие и е готов да си спи по цяла нощ ще опитаме да ги отделим двамата заедно. Все си мисля, че ако и двамата си спят отделно в собствени си креватчета по-лесно би станало отделянето. Тя все още понякога се буди през нощта и ме търси - вероятно сънува и се успокоява бързо като ме види до себе си. Мисля си, че когато му дойде времето ще се случи и при нас, още повече, че тя проявавя интерес само понякога. Ще я изчакаме и ще видим кога ще реши тя да промени нещата. Това напълно ни устройва двамата със съпруга ми.
Щом, обаче ти не чувстваш добре от така създалата се ситуация при вас, може да е удачно да започнеш с опитите за отделяне малко по-малко и да видиш как би се чувствам Гого, ако напредвате с малки стъпки в тази посока. Peace Вероятно би свикнал относилено лесно, ако за начало започнеш да го приспиваш в креватче близо то теб. Дано скоро се похвалиш, че си успяла да си починеш и Гого е склонен да спи сам в креватчето си до теб. Hug

djidjonka, голямо чистито! Mr. Green Дано са приключили ремонтите при вас. Hug

Maria_I, дано да не е наложително подобно нещо за вас и да можеше да сте с тати през това време. Peace

Lussy, на Нико не му излизат пъпчици и нямам представа са какво би могла да го мажеш Венци. Той пък има леко грапава кожа и съм му купила бебешки крем за лице от тукашната серия бебешка козметика, която много ми харесва. Ако искаш да ти взема един крем и да ти пратя?

Последна редакция: чт, 19 юли 2012, 20:06 от Tony_st

# 620
Ха, добър ви вечер, тъй като съм без дете, викам да ви посетя.... Wink
от 13.30 съм го връчила дятето ходихме с варненки по женски на кафенце кой с тортичка, кой с гофрета, кой без тортичка хубу ни беше  lalalala само дето, Бубето я нямаше, ейййй не ни отдели време и това си е  Crossing Arms
След това се прибрах и детето баба му го пое навън на разходкааа, та така почивам си хич да не е  Mr. Green

Относно оттучването на детето да спи с мама и тати - Еди успя без каквито и да е кризи, ревове и темподобни.... просто спря!  Peace Както беше зависим от това да е до мама, така реши, че ще спи в своето си легло... през деня не винаги се получава, но и това ще стане, тогава когато е готов! Peace

# 621
Хоупи,добре дошла!
Нали за това е емотикончето?

# 622
  • До морето :)
Ни в клин, ни в ръкав да се включа  Mr. Green

Мариетка, много тъпо е всичко и цялата ситуация, но не бери грижа. Важното е, че сте живи и здрави. За парите - ще ги върнете. Аз поне ако дам пари на някого на заем, си правя сметката, че не са ми жизнено важни, та сигурно и вашите приятели и роднини. А и всяко зло за добро! Поне Сергей вече не е на гадната на работа, ще си намери нещо по-добро. А не може ли 3-мата да дойдете в Бургас, той да си намери работа тука и докато си стъпите на краката да сте си тримата?

Мили, Елена спи ту при мен, ту в кошарата... Както дойде. Заспива при мен, местя я в кошарата, или заспи в кошарата и по някое време мрънка и я взимам на спалнята. Различно. Но когато ММ е наряд, задължително спи при мене, да си я гушкам и да не съм самичка  Grinning Иначе самото местене в кошарата стана от самосебе си.  Май след като я отбих или малко преди това (значи около 9-10 месец) Иначе преди това беше някакъв кошмар. Спеше и ме проверяваше с ръка дали съм до нея, ако не ме усети - реееееееев докато не легна (и повече не можех да стана)

Луси, Елена си играе с по-големи деца, но е желателно да са над 3 години и да са момченца. Сигурно защото около нея са все батковци, та каките хич не са интересни.  Mr. Green Ама ние и на бебета  много се радваме. На Елена майка ѝ ако беше на половина грижовна колкото нея, щеше живот да си живее детето.  Joy

Мария, дано успеете да идете при ТМ  Hug Дръж ни в течение

За раните - и двете ни колена са обеление, два последователни дни (да не се сърдят крачетата, единия ден едното, другия ден - другото) Но нали съм номинирана за най-забляна майка, та не знам кога е станало това.  Mr. Green Ами тя постоянно си пада и става. Аз докато ида и я вдигна и тя вече бяга с нови сили.  Crazy

Jira, мила, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на патерици! Да си жива и здрава!

За свекъри/свекърви не ми се говори. От свекърва ми нямам оплаквания, обичам я много жената, на свекъра ми... да не започвам, че няма да има край, но всичко е защото живее заедно (т.е. в една къща, на отделни етажи)

За двора, следобед играем на двора, от както проходи като хората е голям рахат, аз си седя, пуша си цигарите, пия си питието, а тя си играе... Лошото е, че сме на самия път и е опасно на тротоара, а и там  понякога играят.

# 623
Продължавам, че взе да ми прескача прозореца и на мен.

Сима, няма да можем да се видим, че ММ е на работа до неделя сутринта. Ако имате път на връщане (и време) - минете. Не сме далече, почти на път сме ви, Адашчето и Жира са свидетели  Mr. Green

Поли, Елена заспива по същия начин, но това е моята почивка за деня. Аз през това време си лежа, гледам филм или играя на някоя игра на телефона.  Laughing

Жира, как е С.?

Марте, обичам те, жена, нали знаеш!   bouquet

Луси, сега прочетох, за реакцията на Венци. Елена е така като види съседчетата. Започва да пищи от щастие "АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА"
. Според мен В., просто не знае как да си изрази радостта и това е неговия начин  Hug Аз като малка съм хапела от щастие.  Heart Eyes

Муше, честит рожден ден на ТМ. Жив и здрав да е и много да те радва, обича и помага.

Джиджонка, нацелувай Дани от нас и честита ви вода, знам за какво говориш. Ние няколко дни бяхме без бойлер и щях да пукна от топлене на вода, носене и глупости.  ooooh!

За животните - научих Елена, е животните не се пипат и сега спира до тях и им се радва. Гони котката из двора, дразни кучето през оградата, но не пипа.  Naughty Обачеееее много я е страах от всякакви други животни - прасета, кози, овце. От далеч им се радва, но приближим ли ги на по-малко от 10 м. и започва едно пищене, дране, реване... ужас.  newsm78 Дали е в мен грешката, Хем не искам да ги пипа, хем не искам да я е страх.  Rolling Eyes Само да им се радва.  Laughing

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 12:20 от Лече-Буболече

# 624
Пост Номер 3
Елена пак е правила нещо на компа ми и е разнебитела всичко.  ooooh! Ще ме изтърпите, защото ме обичате.  Heart Eyes

За нас - сополите като че ли вече намаляха. Страх ме е да кажа, че са спрели. Обаче наистина - с лекарства, без лекарства - минимум 7 дни тече този нос.
Иначе ние бавно, но славно напредваме с говоренето. Като ѝ даваш нещо и постоянно казва "Си" (в превод Мерси), днес каза за първи път как се казва (Ели), когато гледахме снимки, все повече си бръщолеви нейните си, но разбира се, МАМА все още липсва в нейния речник.  Laughing
Иначе се научи да се качва на табуретката, та сега ще я крия някъде. Изправя се на спалнята и върви по нея, или става права отгоре на леглото и нарочно пада на матрака. Кой ли ден ще се озове на земята..... Thinking
Друго, друго... не се сещам.
Ако съм изтървала някой - извинете, не е умишлено, просто набързо прочетох нещата по диагонал, и писах отгоре, отгоре  Hug

ВЪПРОС: Вашите деца как спят? В смисъл как са облечени, завити, отворени прозорци, врати и т.н. работи. Елена спи по памперс, отвита и на леко притворен прозорец, но към 3-4 го затварям напълно.  newsm78

# 625
Благодаря ви момичета, че ни мислите!!! Всички сте много мили!
Благодаря ви за предложенията и идеите! Стана ми много мило! Хубаво е да знаеш, че има хора, на които можеш да разчиташ!!!
Ще се справим, знам това! Трябва да го направим, защото сме силни, а силата идва до голяма степен и от детето ни! И двамата много я обичаме и сме отдадени на това да е щастлива.
ММ малко се окуражи. Днес дори го срещнах с една жена, която с положителни мисли и съвети много му помогна! Дори още като се прибирахме по пътя ми казваше как ще си хапне като се приберем... Върна му се апетита, яде с такова удоволствие и заспа спокоен. А това е крачка към успеха!
Яд ме е малко, че му дадохме парите на този мерзавец, но го направихме САМО за да не го тормози и да му даде заповед за напускане, за да може да започне на новото място... Но халал да са му, както се казва!
Аз съм твърдо решена да му кажа 2-3 приказки, както и на шефа на другото място, заради който си напусна работата. Всичко ще бъде по много, много интелигентен начин - аз знам много добре какво и как да говоря в подобни ситуации. Знам как да накарам един човек дълбоко да се замисли и дори да съжали, без дори да се карам с него  Wink И това ще го направя само за мое успокоение и за да ми олекне. Не обичам да си оставям магарето в калта! Wink
Марте, страхотни предложения си ми дала. Аз често съм мислила за гледане на дете, както и за нещо, което мога да върша... мислила съм си да пусна обява за изработване на курсови и дипломни работи, защото ми се отдава и го върша с удоволствие! Правила съм го преди, за да помогна на познати... Наистина би ми било натоварено, но знам, че ще се справя, а и аз се чувствам толкова по-добре, колкото повече съм натоварена - такъв човек съм, това ме кара да чувствам, че живея! И дори тогава се справям по-добре!  Wink
И наистина, както е казала Джиджонка, поне се отърва от този "боклук", защото откакто е на тази работа не е същия човек!!! Чак не мога да го позная, а това се отразява много и на мен, а и на детето, косвено!
Само се моля да се намери нещо добро, че само с положителни мисли не се живее  Joy
Пак казвам, мъчно ми е, че точно в този момент ще сме поотделно, но пак ще му давам кураж и ще го зареждам, дори и по телефона! 
Поне успях да го убедя да дойде с нас на морето за 2-3 дни, да си почине, да забрави, да се зареди с положителна енергия - ще бъдем на вилата в Свети Влас (имаме едно етажче), а там имаме УНИКАЛНА гледка на моретооооо... обожавам да си пия кафето на тази тераса, а вечер е още по-прекрасно... Утре заминаваме! Ще съм там доста време и се надявам да се върна в много по-добро състояние, поотслабнала и заредена до дупка с положителна енергия!  Praynig На Мариса морския въздух също й се отразява страхотно!  Crazy А и татко ще ми помага от време на време  Wink
Дано да имам интернет там! Ако пък ли не, ще се свързвам по телефона с някои от момичетата и ще пращам поздрави! Wink
Желая на всички ви много щастие, любов, усмивки, красиви поводи и положителни мисли! Прегръщам ви всички, всяка една по отделно и всички заедно!!!!  Hug Hug Hug

# 626
  • София
Добро утро!
Мариета  стиснати палци имате и от нас Praynig Hug За съжаление финансово няма как да ви помогнем, но ако можем да бъдем полезни с нещо друго ми пиши  Peace
Нелка на въпроса ти за това как спят децата веднага отговарям: с боди с къс ръкав отвита. Стаята ни е преходна и е с два прозореца, единия ( който е по далече) е отворен през нощта, но не напълно  Laughing имам предвид, че се отваря отгоре ама как го обяснявам само  ooooh! , дано си ме разбрала  Hug
И пак за спането , но този път за местоположението да кажа. Ами до преди около 2 месеца Ели спеше при нас, но взе много да ни рита и ММ не се наспиваше добре ( а все пак нали ходи на работа  Wink ), за това решихме да я местим в нейното си легло. В началото я чаках да заспи хубаво в нашето легло и после я местех, първите дни се будеше с рев сутрин, че не е до мен, с времето свикна. От скоро започнах да я слагам в леглото и вечер преди да е заспала , ами и така свикна.
Не съм я насилвала и не съм и давала зор. Когато плаче винаги я взимам при  нас. Напълно подкрепям мнението на Буба. Колкото по лежерно го раздавате толкова по лесно се получават нещата и обратното. Децата усещат когато сте напрегнати и изнервени и това влияе и на тяхното настроение. Не иска да спи само , не иска да се вози в количка, не може да казва думички, ами голяма работа. Все ще се научи някога, бъдете  търпеливи и спокойни, всяко нещо с времето си  Peace
 Мили има ли кой да ти помага за Гого?  Би било хубаво да има на кой да го оставяш от време на време за да си почиваш. Ако все пак няма кой да те отменя се опитай постепенно да въвеждаш новите неща и бъди търпелива. Този период ще отмине   Peace

П.П.: Лусииии и аз те обичам  Hug

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 09:48 от nellyli

# 627
Мариети, включвам се набързо само заради теб. Кофти ситуация се е получила, но и аз си мисля, че в случая важи Всяко зло за добро! Махнал се е от оная гад. Освен хубавите идеи на Марта ми хрумна още нещо - може да говорите с бившия бъдещ шеф, от новата фирма, да му обясните кратко и стегнато за какво иде реч, че е било клевета, за да не напусне и тн и за да не са голи думи и да се убеди сам в качествата на ТМ, може да му предложите ТМ да поработи примерно месец без пари, като пробен период и ако го харесат да го назначат.
Както и да се наредят нещата сигурна съм, че ще тръгнат нагоре. Сега дано си починете и се заредите снови сили. Много ви прегръщам!

# 628
  • Варна
Мариета, днес определено "звучиш" по-добре. Колкото за това, че онази гад ви е изнудила, хубаво щеше да е да се допитате до някого, счетоводител или юрист, преди да му дадете парите, първо, никой работодател няма право да те спира да напускаш работа, второ, онзи като не прекрати договора на ТМ, дължи осигуровки и едва ли щеше да ги плаща до безкрай. Но, минало-свършено...

# 629
Леле,десет часа никой не е драснал и ред.
Ние до преди малко бяхме на гости,Ина беше много кротка и добричка,за разлика от вечерите,които си стоим у дома.
Да вземат по-често да ни канят ли... Joy

Излезе резултата за рубеолата,отрицателен е.Имам официален ултиматум от ХЕИ, да пусна втора проба и то пак за моя сметка #Cussing out
Е,как да отида втори път да й вземат кръв от вената CryСтресира се ужасно и после беше като зомбирана Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт