След като вечерта преди заминаване Едик вдигна Т незнайно от какво и от къде (после установихме - претопляне най-вероятно
), на следващия ден към обяд тръгнахме, след хиляди обмисляния... та такаааа... няма онова седене на шезлонгчето край басейнчето, има кръшни обиколки на снага подир дятето, което всячески се опитва да ни надхитри и да се впусне в басейна
, да седнеш да хапнеш, при това спокойно ооооо неее няма го това нещо, има едно мрънкащо в количеката дяте, на което се опитваш да угодиш с какво ли не, само и само да си изядеш порцийката вечеря за около 10 мин и да тръгнеш, или другия вариант е да има място да го пуснеш да бяга насам натам, а ти след него, съответно да се редуваш с ММто.... а бе лудницата е пълна. Днес сутринта пък малкия реши пак да вдигне Т, смъква дига, без лекарства, тааа гледам май му се издува венеца, следват май предкътници или нещо такова 
. Безотговорна работа - в Министерство на отбраната всички отпуска и до последно го държаха в пълно неведение къде ще ходи, кога му е полета и от къде ще лети
. Съответно ние ще разберем дали ще му ходим на гости евентуално чак октомври, като замине в Нюпорт и разбере къде ще е настанен. Но мноого малко вероятно ми се струва да отидем, тъй че гледам да не се самонавивам вече и се подготвям психически за 4-те месеца и половина без ММ, които предстоят.
Дръж ни в течение как са и твоите изследвания.

Ама аз ще си имам количка - чакам я днес, или утре...да видим дали няма да ми я доставят по потрошена и от моята.

само ще ти покажа снимки на Рая от времето, когато е била колкото Маги, а сега ти знаеш каква е солета. 

Като порасне малко и придобие навици, като знае какво може и какво не и я науча да ми казва всичко 
Отивам да чета.
Като порасне малко и придобие навици, като знае какво може и какво не и я науча да ми казва всичко 

Дано успеете да идете, стискам ви палци.
Даже я похвалиха, повечето накрая вече ревяли.
После до Приморско на разходка и се прибрахме. 

.
Това е голям стрес и за детето, и за майката. дано това е последното ви влизане в болница.

Разплаках се като четох 
Като видях снимките-много ми дожаля за детето!Тук са обвързали ваксинирането с възможност детето ти да ходи на училище и ДГ и е много трудно да се откажеш-аз самата нямам нито една ваксина (заради силна алергична реакциа) и съм оцеляла както виждате-проблемът с ваксинирането е много сложен и според мен е абсурдно да ни задължават да го правим 

Настрой се за голям купон, имайки предвид, че искате и второ-сега е нищо, само загрявка!

, да не говорим за морета и ваканции! Кики съм го оставяла доброволно веднъж на 1 г., за да имаме меден месец с Люси-татко спеше с Вики, а ние -сами-какво да ви кажа...страдах за детето!
Когато Кики беше на 2 се разболя от скарлатина и по принуда заминахме сами на море-аз ревах 4 дни през цялото време и ММ запали колата една вечер и в 03.00 си бяхме в София-прибрахме си детето и сутринта в 09.00 бяхме вече на плажа
от тогава е навсякъде с нас!
С Маги тази грешка не съм я правила да се разделяме и се чуствам като най-щастливата майка на света, но да не забравяме, че и момчетата ми помагат с нея!

Не знаеш как четох на един дъх и се молих края да е хубав! Много целувки на Моник и прегръдки за теб!

Много се занимава и аз я поощрявам, защото хем времето минава, хем тя опитва да прави нещата сама, а и като ѝ видя светналите очички като постигне нещо сама и ми пълни сърцето.
Днес, например, ще реди бисквитена торта, а утре ми е обещала да правим овесени бисквити. Сега има нов шприц и почти всеки ден правим солети - забъркват се за 3 мин и се пекат за още 10. 

Но не се притеснявам, защото му предстои да тича и расте и той. 
Ние на кого ще доставяме удоволствия и забавления?
Рая преживя без мен 12 дни когато беше на 8 месеца и половина - голям кошмар изживях, но се справихме и тримата. Мъж ми я гледаше, защото по спешност ме взеха в болница за операция. Носеше ми я всеки ден по 2 пъти, за да я кърмя че пък тя и не искаше да яде пюрета и тогава по неволя открихме BLW.
Та с помощта на майка ми, която се грижеше за храната и битовизмите той се справи блестящо...как са се приспивали и всичко друго мога само да гадая от снимките и клипчетата.
Благодаря ви, че ни мислите и вие. 
сега къде ли ще имам "скришно" място?!?!
Препоръчани теми