и сега на къде....

• 38 997
  • 650
  •   1
Отговори
Здравейте бременна съм в 8-ми месец....бащата на детето ми има и друго 14 годишно дете и все още е женен по документи с тези разлика,че с жена му (Мортиша както я наричам) не живеят заедно много отдавна.Тя е в Италия а той си е тук!Дъщеря им е израсла при баба си и дядо си!
Та какво се случва...той много ме бил обичал и много искал да имаме общо семейство бля бля ...и сега откакто жена му си идва и аз напуснах къщата му той се преобърна на 360 градуса....пойска от мен да правя аборт в 6-ят месец само защото тя му е говорила,че така трябва!у
Уж искал да сме заедно,а докато тя си беше тук аз трябваше да търпя факта,че излизат заедно тримата (за което няма лошо) но твърдеше,че го прави за да кажат на дъщеря им, за предстоящия 'развод' и бъдещото и братче....е така и не го направиха!А след като го попитах дали е бил с нея (сещате се интимно)той с усмивка на лицето ми каза,че  е бил....е няма такава болка....аз го чаках 7 часа в колата,защото нямаше къде да ида а той да се чука с Мортиша...а
Сега той не иска да има нищо общо с мен и бебето....иска тест за бащинство и тогава,ще признае детето.Казах му,че не се притеснявам за теста и,ще направим,но ще вижда сина си на снимка,а той каза,че така или иначе щял да го гледа на снимка,защото смятал да замине при жена си....Боже на никой не пожелавам бременност като моята...чувствам се мн.подисната и много ме е страх...аз съм на 24 години и идея си нямам как,ще се справя сама с отглеждането на детето...не говоря финансово,защото той обеща,че няма да бяга от отговорност (макар,че вече немога да съм сигурна) !Имам родители при който живея в момента,но и те ми понатяквак,че е било по-добре да го махна.....подкрепа не бих казала много голяма...всички са против моето неродено дете!Ето за това ме е страх как,ще се справя сама с детето си след като още не е родено, а му се наложи да преживее толкова много сълзи...орисано да не вижда баща си и да няма истинско семейство........незнам понякога ми се иска да сложа карай на живота си но само заради него не го правя!Стискам зъби,но вече не мога не издържам......всичко ми идва в повече .... Cry

# 1
  • Бургас
На въпроса от заглавието, отговора е напред.  Peace
Няма място за отчаяние, нито за драма. Събери си ума и продължи. Това дете има нужда от поне един родител.

Не мога да разбера от цялата работа, ти какво очакваш от мъж, който е постъпил с жена си по този начин? Сега прави същото и с теб Rolling Eyes Жена му била Мортиша? Защо? Спести си злобата по неин адрес. Най - малкото вината за ситуацията е нейна. На вас двамата с бащата на детето е.

Дано бързичко се окопитиш в ситуацията и успееш да излезеш от драмата, която сте си сътворили.

# 2
Мило момиче на колко години е въпросният екземпляр?защо въобще се съгласи да  забременяваш  при условие че не е разведен,какво го е спирало да се разведе?А и това подигравателно отношение към жена му " мортиша" ми както се отнася към нея така ще се отнася след време и със теб.Стискай зъби и намери сили да отгледаш детето си сама.Аз също съм самотна майка на една двегодишна принцеса ,която не е виждана от биологичния си баща.Ако искаш пиши на лични.Хубав ден!

# 3
Що за хора биха искали да се прави аборт в 6-ти месец?  Shocked
Що за хора вярват, че това е възможно?  Shocked
Тази Мортиша явно добре си изиграва картите...
Жалко за детенцето...
Не се отчайвай, зареди се с кураж и търпение, защото ще са ти много нужни, особено и при условие, че родителите ти не те подкрепят.
В никакъв случай не мисли за лоши неща. Мисли за това, че много, много майки има като теб, но се борят в живота, борят се в името на децата си, все пак детенцето ти е Божи дар, особено след проблемите които си имала в това отношение...
Бъди силна, ще се справиш!
Имаш своето огромно съкровище, пази себе си и него! Щастието ти е някъде напред, вярвай в това, ще постигнеш много, много неща и успехи!
Само не се отчайвай...
 Hug

ПС   Детенцето ти май ще е Лъв-че. Това са страхотни деца, ще бъдеш много щастлива майка!   bouquet

# 4
Първо трябва да приемеш, че основния виновник за положението в което с, това си ти.
Жена му няма никаква вина. Нейният живот не е твоя живот, нито пък твоя е зависил от нея. Надявам се и за напред да прояви здрав разум защото нещата не са в твоя полза. Да искам да задържиш  и да живееш с мъжа й е просто безумие.
За твое добро и за детето трябва да приемеш, че отношенията ти с това семейство са приключили.
Детето е само твое и ще бъде добре да си го изясниш до раждането, както и сега.
Трябва да пазиш детето и себе си. Отношението на родителите ти към нещата, не е време да мислиш и коментираш. Тук има много "за" и "против".

Още нещо и според мен най- главното - човек всичко може за своето дете дори и невъзможното.

# 5
Благодаря на всички за подкрепата,която ми давате....честно ако можех да върна времето на зад щях да удържа на обещанието си да не влагам чувства във тази връзка....но уви не мога!Станалото станало сега ми остава да си ближа раните,за който сама съм си виновна!Отначало говореше разумът,но после проговори сърцето!За втори път влюбена в неподходящ.Излъгах се по това,че той обеща да се разведе и да бъде до мен независимо от каквото и да е било!Преди време лекарите ми казаха,че няма да мога да имам деца и точно когато бях твърдо решена да сложа край на отнушенията ни се появиха двете черти!Не съжалявам,че очаквам дете...дори не съжалявам,че е от него,защото все пак ми остава частица от него.Съжалявам,че заради жена му и парите,който са най-важни за тях съсипвам може би едно истинско детство!Надявам се да бъда силна,защото за първи път съм толкова слаба....да мога да отгледам един пълноценен човек.Да се опитам да го направя истински мъж,който да умее и да печели но и  да губи.Да поема отговорност за делата си.
Ще се опитам да забравя преживяното но едва ли ще мога....след като затворя очи и веднага излизат всички лоши неща,който ми е причинил и въпреки това аз все още го обичам,което е най-лошото!

# 6
  • Ispania
Аз пьк незнайно защо след разказаното от теб, те виждам в много добра позиция newsm78.Вьпросният мьж не иска да се занимава с детето(ще го гледа на снимка), зна4и не си усложнявай живота и вьобще не го тьрси.Той ако наистина иска това дете(което е много малко вероятно след като е искал аборт в 6 месец Shocked), ще се докаже като баща. В никакьв слу4ай не бих записала детето си на подобен 4овек, не вярвам индивида да трьгне да прави тест за бащинство...за какво му е???За да си гледа резултата на снимка ooooh!.
Ситуацията не е никак хубава, но се вьзползвай от фактите докато можеш.
Тьрси при кого и как ще си гледаш детето.Не е болка за умиране да гледаш сам дете, в този форум голяма 4аст сме го направили. Нека роднините ти ти натякват, но детето си е твое, много е хубаво 4е го искаш.Роди го, стьпи си на краката и се оправяй сама с бебока ти.Не обвнявай никого за нищо, никой не е виновен за нашите собствени грешки.Остави го вьпросният бьдещ "баща" да си живее живота, но не усложнявай твоя с него Wink.

# 7
Първо трябва да приемеш, че основния виновник за положението в което с, това си ти.
Жена му няма никаква вина. Нейният живот не е твоя живот, нито пък твоя е зависил от нея. Надявам се и за напред да прояви здрав разум защото нещата не са в твоя полза. Да искам да задържиш  и да живееш с мъжа й е просто безумие.
За твое добро и за детето трябва да приемеш, че отношенията ти с това семейство са приключили.
Детето е само твое и ще бъде добре да си го изясниш до раждането, както и сега.
Трябва да пазиш детето и себе си. Отношението на родителите ти към нещата, не е време да мислиш и коментираш. Тук има много "за" и "против".

Още нещо и според мен най- главното - човек всичко може за своето дете дори и невъзможното.

Никога не съм се интересувала от живота на тази жена....не съм я съдила,не съм коментирала,не съм имала нещо против нея!Преди време когато тя си беше дошла,а аз имах връзка с мъжа и се отдръпнах....не го търсих не го закачах правех се че не го познавам!Само защото съм човек и не искам да наранявам който и да е било!Тогава той беше този който ми звънеше постоянно....пишеше смс-и и прекарваше цялото си време с мен не с нея.Тогава много му говорих,че трябва да е с жена си и детето си, а той все отговаряше,че само детето го интересува но не и тя!Наистина те нямат съжителство от близо 11 години.Тя е искала развод,но после е преценила,че не и изнася....или да бъда по-точно искала е да се жени втори път.(ако мога да вярвам на думите на мъжа и!)Сега пак искаше развод,но този път на скъпоценният ни принц не му изнесоха условията.
Не мога да кажа,че я мразя,но мога да кажа,че за мен тя не е човек!Да искаш да съсипеш още едно детство и да поставяш ултиматуми от сорта на "Няма да си виждаш дъщерята" ако не се откажеш от другата и бебето....е според теб нормално ли е.
И в същото време да твърди,че няма да бъдат заедно пък после ще са заедно абе честно някакви съвсем оплетени отнушения!

# 8
Аз пьк незнайно защо след разказаното от теб, те виждам в много добра позиция newsm78.Вьпросният мьж не иска да се занимава с детето(ще го гледа на снимка), зна4и не си усложнявай живота и вьобще не го тьрси.Той ако наистина иска това дете(което е много малко вероятно след като е искал аборт в 6 месец Shocked), ще се докаже като баща. В никакьв слу4ай не бих записала детето си на подобен 4овек, не вярвам индивида да трьгне да прави тест за бащинство...за какво му е???За да си гледа резултата на снимка ooooh!.
Ситуацията не е никак хубава, но се вьзползвай от фактите докато можеш.
Тьрси при кого и как ще си гледаш детето.Не е болка за умиране да гледаш сам дете, в този форум голяма 4аст сме го направили. Нека роднините ти ти натякват, но детето си е твое, много е хубаво 4е го искаш.Роди го, стьпи си на краката и се оправяй сама с бебока ти.Не обвнявай никого за нищо, никой не е виновен за нашите собствени грешки.Остави го вьпросният бьдещ "баща" да си живее живота, но не усложнявай твоя с него Wink.

Честно да ти кажа предпочитам да го има теста,защото така ще може да се запознаят двете му  деца (желание на майката на дъщеря му) преди той не искаше теста но след като му казах,че не искам да задоволявам капризите на тази жена той каза че иначе няма да признае детето....
А пък и след време когато той се просветли,че там някъде има син и си е негов и той расте  далеч от него може пък да го заболи много повече.А ако го няма теста записвам детето на мое име и получавам минимални пари от държавата.Така поне той ще поеме издръжка за бебето.Той така само може да поеме отговорност.

# 9
Да искаш да съсипеш още едно детство и да поставяш ултиматуми от сорта на "Няма да си виждаш дъщерята" ако не се откажеш от другата и бебето....е според теб нормално ли е.
А ти как би реагирала на нейно място? Едва ли би била щастлива от факта, че мъжът ти чака дете от друга докато ти „бършеш нечии задници”( примерно казано )  в странство и пращаш пари. Разбирам те че ти е „черна” ама ти си ѝ по „черна” все пак си знаела че „мистър уникален” не е разведен и въпреки това си забременяла.
Не се стърпяха на този ти коментар, но нямам за цел да те обиждам.
Исках само да ти кажа, че всички тук се справяме с децата си и нито едно от тях не е „половин човек” като е само с един родител. Те не будят съжаление и не се различават по нищо от другите деца. Детство не се съсипва от липсата на единия родител.
Факт е че не можеш да разчиташ на този човек и по добре да го няма в живота ви отколкото да ти се тръсне когато изпрати жена си обратно в чужбина и да си тръгва винаги когато тя се връща.     Ако си играете на „иди си - ела си” със сигурност ще объркате детето. Щастливи деца отглеждани от нещастни майки няма, забрави го този и си нареди живота. На тези години имаш много шансове.

п.п Каваш издръжка .....ако си мислиш че 60 лв. ще ти оправят живота много се лъжеш, а с едно припознаване обаче си затваряш врати. Аз съм примера - години борба да взема детето си в чужбина, защото направих грешката да носи фамилия различна от моята.

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 14:39 от I.Hr

# 10
Елфче,

Напред. Не защото нямаш избор, а защото това е еинствената възможна посока. Наистина си в изгодна позиция, защото не храниш никаква илюзия, че бащата на детето ти ще живее с вас и ще ви обича и обгрижва като семейство. Вярно, че е много хлъзгаво да имаш отношения със семеен мъж, но сега ще си носиш отговорността от непремерения риск, но не чувствайки се виновна, а отглеждайки и възпитавайки едно чисто ново дете. Simple Smile

Не искам да звучи като съвет, но ако аз бях в ситуация, подобна на твоята, щях много сериозно да се замисля дали искам чисто документално детето ми да има връзка с биологичния си баща. Казвам това, защото голямата ми дъщеря подобна година не може да излезе в чужбина, заради родител фогурант. Да, аз съм й го избрала за баща, но гаранции никой за нищо не дава. Така че си помисли и прецени кое би било по-добре не само за детето ти, но и за самата теб.

Имаш купища шансове, но с риск да прозвуча налудничаво - трябва да си изпразниш главата тотално от идиотизми и да започнеш да си представяш животът занапред различен, но хубав. Дълбоко вярвам, че това е един от начините да имаш на своя страна позитивизма на околните, а не приглушено цъкане с език в израз на съжаление.

Сигурна съм, че ще се поучиш от грешките си и в бъдеще нещата ще заработят в твоя полза. Но само ако искаш и ако и ти работиш в тази посока.

# 11
  • Юпитер- Сатурн
Елфче, как на къде... Само на пред. Имаш уникален шанс да разбереш истината преди да е станало много късно. Не го изпускай. Няма да ти е лесно, но всичко зависи от теб.

# 12
Елфче,  понеже съм била в ситуация подобна на твоята и да ти кажа, че този човек не ти трябва нито за баща на детето ти, нито за съпруг.
Няма сила която да накара един човек да се откаже от детето си / не съпруга, не деца, не майка, не баща/.
Мисля, че жена му ти е направила голяма услуга и трябва да си й благодарна.

Също така си мисля, че след като родиш всичко ще си дойде на мястото. Самотните майки, които са искали да имат дете много бързо забравят за бащата на детето, защото то просто си е само тяхно. Поне при мен беше така.

# 13
А ти как би реагирала на нейно място? Едва ли би била щастлива от факта, че мъжът ти чака дете от друга докато ти „бършеш нечии задници”( примерно казано )  в странство и пращаш пари. Разбирам те че ти е „черна” ама ти си ѝ по „черна” все пак си знаела че „мистър уникален” не е разведен и въпреки това си забременяла.
Не се стърпяха на този ти коментар, но нямам за цел да те обиждам.

п.п Каваш издръжка .....ако си мислиш че 60 лв. ще ти оправят живота много се лъжеш, а с едно припознаване обаче си затваряш врати. Аз съм примера - години борба да взема детето си в чужбина, защото направих грешката да носи фамилия различна от моята.

И аз нямаше да се почувствам добре...но първо тя не праща пари на него,защото той живее отделно!Праща на дъщеря си,което не означава,че той е оставил отговорността само на нея!Той поема голямата грижа за дъщеря им (което честно ме и обърка,че ще бъде и така със нашето дете)!Възхищавах му се!Защото когато цикъла на детето е дошъл той е бил човека,който да и каже как да постъпи.Как се слага превръзка и колко често се сменява.И той дълги години не е бил до нея,както и тя!Но както и да е....пак сигурно,ще се повторя,но той беше готов за развод както и тя!А аз честно не съм искала да се развеждат!Те така и така не бях заедно!Той много преди да забременея и каза,че иска дете от мен,а тя ни пожела да си имаме дете инвалид.....

А относно издръжката мисля,че както задоволява едното така трябва да е и с другото.Мислих и за варианта със заминаване в друга държава и смятам,че ще направим споразумение  заверено от нотариус,че той няма да ме спира да напускам страната с детето!

# 14
Джин Луиза Финч  ох повярвай много искам да не мисля,за нищо друго освен за детето си,но самотата ме побърква.Хилядите въпроси който имам,но не и отговорите.Погледите на хората,който ме съдят и съжаляват....и това,че той беше един а сега стана друг!И хормоните просто нямам търпение да минава времето....

Общи условия

Активация на акаунт