и сега на къде....

• 38 994
  • 650
  •   1
Отговори
# 15
Снежа63 исках дете,но това дете да расте със двамата си родители!А не да бъда изоставена в 8-мият месец и да ми се казва,че не иска да му звънкам и пиша смс-и защото нямал време да се занимава с мен.....
А най-интересното е,че преди 10 месеца той искаше да си среже вените в изблик на ярост,че не му вярвам,колко много ме обича....
Ако сега го пожелае повярвай няма да го спра  Twisted Evil Да сигурно,ще го забравя някога и това някога може би,ще бъде като се появи бебо....но така както се очертава от видеозона е изцяло на баща си!

# 16
Съпрузи, които не живеят от 11 години заедно, не са никакви съпрузи. Още повече, че са били пред развод. Единственият недостатък е, че не са го оформили законно.

Елфчето няма никаква вина, не й насаждай такава, Снежа!  Naughty
За теб хоби ли е да комплексираш хората и да им вменяваш вина?  Thinking

Влюбили са се хората, имали са възможност да създадат семейство. Колко много случаи има такива, само дето Мортиша-та не се е поболявала от злоба, че вече бившия й си е намерил щастието с друга.  Оставила детето си, оставила мъжа си, да си вее задника, оставила го - ни женен с женените, ни ерген с ергените, ни разведен с разведените! Ми то много лесно така бе! Кеф ми да си мой, кеф ми да не си - за да мога да бъда с друг, кеф ми пак да си мой - щото така ми изнася... Мани, мани... Страшна жена, евала й...  ooooh!

Елфче, зарежи тези песимистични нагласи и мисли!
Ще се оправи живота ти, виждам че си жена с голямо сърце и интелект!
Ще се справиш, такъв човек като теб ще бъде щастлив, щом го заслужава!

# 17
  • На остров
Елфче, седни и се успокои. Разбирам че бременността ти влияе зле, но прочети и се опитай да вникнеш в това което ти казват другите мами сблъскали се по някакъв начин с подобни проблеми. Голямо момиче си и не е сега момента да се държиш като пубер. Не се обиждай  Peace..

Направи си план и започвай да го изпълняваш.
От всичко най необходимо за бебето / къде кой с какво може да ти помогне като дрешки и вещи до това с какво мляко може да го храниш, ако ти спре кърмата.
Помисли от тук натъка какво ще работиш,учиш и т.н. проучи детските ясли и градини. Ако не можеш да си позволиш гледачка и родителите ти не са готови да помагат прегледай седмични ясли ако все още съществуват.
Живота не свърша с загубата на един мъж колкото и да те боли. Спри да се ровиш в техните чаршафи и просто ги изтрий от съзнанието си като хора.

Усмихвай се и говори на малкото ти човече с любов.  Heart Eyes

# 18
Престани да звъниш на този тип. Този човек не е част от живота ви. По- добре.
Това което пишеш не е реакция на уравновесен човек.
На кой ще прилича детето е друг въпрос, но от заложени качества и външен вид до реализиране има много голяма разлика.
Искрено ти желая на външен вид  / поне като малък/ да не прилича на баща си за да не ти напомня на него.
Съжалението и съда от другите е просто без коментар.

Един мой съвет- състоянието на майката се отразява върху детето. Така, че хубава би било да си помислиш.

# 19
Елфчето няма никаква вина, не й насаждай такава, Снежа!  Naughty
За теб хоби ли е да комплексираш хората и да им вменяваш вина?  Thinking
За себе си вина има само тя.
Хоби да комплексирам хората нямам, напротив.

Дали съпругата му си "вее задника" или той си вее някои части на тялото или си гледа кефа е друг въпрос.
За мен този човек просто не е мъж. Ако беше такъв нямаше жена му да си вее т.е. мие чужди задници или нещо друго, а той да бъде с неомъжени жени, до дето забременеят. Като капак да лъже, а за държанието му нямам думи.

Последна редакция: пн, 11 юни 2012, 15:41 от Снежа63

# 20
Анджали много ти благодаря за хубавите думи Simple Smile Честно аз не се чувствам гузна от факта,че отнушенията им се влошаваха ден след ден откакто започна връзка с мен.Никога не съм искала да наранявам някого.Била съм наранявана и,за това се подлъгах и по приказките на моя "принц",че те вече незначат нищо един за друг!Ако не беше толкова сладкодумен и аз не бях толкова глупава можеше да не се стигне до тук!Трябваше да си отворя очите преди да има толкова наранени....така де имаше сега наранената съм само аз......

# 21
Снежа63 Повярвай не си го искам....

# 22
Снежа63 Повярвай не си го искам....
Аз ти вярвам, но това не променя нещата.
Ти трябва да си повярваш, че без него нещата ще са по- добре, както и че детето ти ще е по- добре.

# 23
Забравяш го този мъж , жена му , дъщеря му и точка !
Твоето дете е твое , длъжна си да го пазиш , затова се грижи за себе си , сега , като си бременна и после за двама ви . Това е твоята цел , мисия и задача . Peace
Това с теста , запознаването с дъщеря му , издръжка - за хората от този подфорум звучи недобре обмислено и ненужно . Плюсове едва ли ще имаш , но минуси и то в дългосрочен план - много ! Naughty
Гледай си спокойствието и не си усложнявай живота с излишни драми , разходи и нерви !
Какво щели да говорят хората - те винаги ще говорят , така , че свиквай да не обръщаш внимание !
А опити и мисли за самоубийство , кой ще се трогне от това ? Rolling Eyes

# 24
Твоето дете е твое , длъжна си да го пазиш , затова се грижи за себе си , сега , като си бременна и после за двама ви . Това е твоята цел , мисия и задача . Peace

Това за мен е най- правилното. Другото е минало, а бъдещето е неизвестно.

Има един подпис на съфорумка " когато съдбата те лишава от нещо, може да ти прави услуга".

# 25
  • някъде по морето
Elf4e, не знам кое е по-хубаво и по-добре - да е на твое или на негово име.
Моят син носи името на баща си...но какво от това. Той по никакъв начин не е участвал в живота му.
Преди две седмици като човек го поканих на абитуриентски бал на детето - без да искам нищо като финанси - не дойде...бил много зает, не можел да пътува...абе извинения на не знам какъв човек.
Всички около мен бяха потресени...
Аз малко съжалявам, че на времето не поисках никаква издръжка - ужасявам се от това да си разказвам личните истории в съда(гордост пуста), но така той се усети свободен от всякаква отговорност.
Като не участва в живота на детето, поне малко да те облекчава финансово.
Так че, моят съвет е - искай да го припознае, искай си издръжката - да не си го изнасилила случайно и той носи отговорност.
А пък за приликата - моят син е копие на баща си и физически и по характер, но никога не ми напомня за него, той си е моето дете, изобщо не го свързвам с баща му и при теб ще е така.
Кураж, мила, ще се справиш.... Hug

# 26
happpy  по принцип отдавна спрях да живея за хората....лошото е,че не обичам да виждам съжалението в очите им!Явно грешката си е моя,че съм се затворила в себе си!Да права си за самоубийството,но когато се опитах да направя тази грешка бях по скоро уплашена и разочарована и самотна.Де да знам и аз понякога си се чудя сама на себе си,как може един мъж да ме промени толкова много!

# 27
Zvezdna благодаря много благодаря....незнам дали от хормоните или от това,че дълго време се правех на силна,но откакто писах тук се чувствам малко по спокойна,но за сметка на това излях много сълзи.По рано трябваше да се разровя в форума и да прочета историйте Ви за да мога да черпя сили от това,че всички сте се справили дори сами.
Такива жени като Вас са заслужили не медал "най-добрата майка"  а медал "най-силната жена"!

# 28
elfchetoo0Hug

Живота ни е направил силни ! Wink
Просто се мобилизираш максимално и даваш всичко за детето си ! Peace

Станалото , станало , не търси виновни , а решения за всичко , което ти предстои ! Hug

# 29
Много благодаря..... ще се радвам и аз след време да мога да кажа,че съм постигнала всичко,което е трябвало дори и сама  Hug

Общи условия

Активация на акаунт