и сега на къде....

• 39 011
  • 650
  •   1
Отговори
# 60
А ти живяла ли си с него изобщо ?
Той нали е с дъщеря си ?

# 61
Не вярвам аз в тези приказки за хормони.  Wink
Просто сега най-много се нуждаеш от подкрепа и сигурност, от това да преживееш заедно с таткото щастието от предстоящото раждане, а вместо това - ти преживяваш много труден период в живота си, чувстваш се предадена и си ужасно наранена.
Успокоявай се с мисълта, че и други жени са преминали през този ад, но са се справили... Ще се справиш и ти!

# 62
 Защо не си намериш някое приятно занимание ? Така поне по- малко ще се връщаш в миналото.
 Прочети някоя книга , гледай някой комедиен филм , излез да се поразходиш. Peace
 В никакъв случай не се подавай на емоциите си , още повече пък да се унижаваш като търсиш господина . Било по телефона , или за среща . Един път направиш ли го , всеки следващ порив от твоя страна за близост , ще се засилва. Не се подавай на желанията си относно този мъж, защото единственото което ще спечелиш е : още болка и безброй унижения. Peace
Пусни го да пасе , направи теста / но нека той го плати / и като излязат положителните резултати , направи му едно копие . Аз ако бях на твое място и друго щях да направя , но.....
Вместо да се измъчваш и терзаеш за един муньо , насочи усилията си към други неща. Опитай се да подобриш отношенията с родителите си. В бъдеще мисля че те ще те подкрепят много , нищо 
че сега са сърдити. Но ти трябва да направиш първата крачка към помирението , това ти е по - важно от донора . Peace

# 63
happpy да три месеца бяхме заедно само двамата...дъщеря му е при баба си и дядо си.

Анджали да може би това са точните думи....предадена,изоставена но така е през цялата бременност и аз не знам на какво се надявам....опитвах да съм силна твърде дълго,но уви нервите вече не ми издържат Confused

shams u amar опитах със всичко четене,гледане на тв,филми разходки излизания с приятелки,но уви главата ми я няма.....кашата е пълна мислите не изчезват!
За ДНК-а теста,ще го направя и след това няма да му позволя да признае детето.....така поне,ще го заболи за парите,който е дал за този тест....все пак проблемите ни започнаха точно заради пустите пари  Money

# 64
  • София
Като направи тест и установи, че детето е негово директно завежда дело за бащинство и никой не може да го спре! Недей да влизаш във филми, които имат неизвестен край! Говори с адвокат преди да сътвориш някоя глупост, та после да се чудиш от къде точно ти е дошло.

# 65
Като направи тест и установи, че детето е негово директно завежда дело за бащинство и никой не може да го спре! Недей да влизаш във филми, които имат неизвестен край! Говори с адвокат преди да сътвориш някоя глупост, та после да се чудиш от къде точно ти е дошло.

Точно така !  bouquet
За какво ти е тоя тест , ти нали си сигурна , че той е бащата ?

# 66
Разбира се,че съм сигурна откакто този човек е  в живота ми не съм била да не кажа,че дори не съм си помисляла за друг мъж!

Боже той ми звънна да ме попита как съм  Grinning и да ми чуел гласа.....да да пак май започваме аз гоня теб ти бягаш и обратното....ох стана ми едно такова...мило но защо го прави?!Защо първо ме гони от живота си после ми звъни и започва разговора "Как си дунди"...така ми казва на галено.

Не знам дали,ще се опита да вземе правата на детето,честно замислях се и за това,но не ми се вярва да го направи,защото чак тогава ще трябва да го лежа.....но както споменах и по-горе има един негов голям минус,който е голям плюс за мен,но не съм сигурна,че нашата мила родина няма пак да се полакомят за пари!

# 67
Запази тайната си Елфче, не споделяй тук толкова лични неща. Все пак форумът е обществен.
 Hug

# 68
  • София
Боже той ми звънна да ме попита как съм  Grinning и да ми чуел гласа.....да да пак май започваме аз гоня теб ти бягаш и обратното....ох стана ми едно такова...мило но защо го прави?!Защо първо ме гони от живота си после ми звъни и започва разговора "Как си дунди"...така ми казва на галено.

Щото е ударил две питиета повече, мацките не са му вързали и той е стигнал фазата на самосъжалението и вика - ей, сега ша й се обадя на моята да види тя!

И утре нещата пак ще са както преди щото ще изтрезнее....

# 69
Елфче , мила разбирам много добре как се чувстваш. И аз бях като теб на 24 , бременна и супер отчаяна. Никой от семейството ми не ме подкрепяше. В началните месеци ми натякваха да го махна. А в по напреднала бременност едната от бабите ми ме увещавашеда дам детето за осиновявяне , че видиш ли то е петно за цял живот. Напразно чаках БНД да реши нещо , но той никога не е постъпвал като мъж.  С раждането обаче нещата се нормализираха. Сега ела да видиш - умират за сина ми. Моят съвет е да не се отчайваш . Всичко ще се нареди. Дете се гледа както от двама , така и от един. Горе главата. Мисли положително. Мисли за предстоящата поява на малкото човече. Няма нищо по хубаво от него. Повярвай ми знам какво ти е в момента.

# 70
Аз пьк незнайно защо след разказаното от теб, те виждам в много добра позиция newsm78.Вьпросният мьж не иска да се занимава с детето(ще го гледа на снимка), зна4и не си усложнявай живота и вьобще не го тьрси.Той ако наистина иска това дете(което е много малко вероятно след като е искал аборт в 6 месец Shocked), ще се докаже като баща. В никакьв слу4ай не бих записала детето си на подобен 4овек, не вярвам индивида да трьгне да прави тест за бащинство...за какво му е???За да си гледа резултата на снимка ooooh!.

Не виждам смисъл да продължавам да чета по темата. Това е и моето мнение  Peace

Не прави тест за бащинство
не записвай детето на негово име
не го търси за нищо
не се ядосвай за неща които няма как да промениш
не си причинявай болка
не се оставяй на внушения и негативизъм
не бъди сред хора които не удобряват случващото се

# 71
Morgana Ами той не пие... а за да ми звънне в 22часа,значи или му е мъчно (в което се съмнявам) или отново има някаква ревност в него,защото той беше много ревнив преди да забременея,а след това все едно не съм жена...странни същества са това мъжете!

kimmy Благодаря ти...отнушенията с родителите ми са добри за момента,но самото на тякване на майка ми от време на време ме побърква!Но това не значи,че както се борих до тук няма да продължа да се боря и за напред!С тази разлика,че сега ми е необходимо малко време да си стъпя на краката и да подредя кашата в главата си!

# 72
Елфче, има ли разлика в отношението му към теб, когато е сам (когато Мортиша е в чужбина) и когато са заедно с нея?

# 73
Анджали   Другият месец с този човек правим (щяхме да направим) една година откакто сме заедно!За това време жена му си е била тук два пъти.....първият път беше миналата година за две седмици и аз тогава се отдръпнах от него,защото не исках да и съсипвам престоя!Не съм го търсила,а той и казал за мен!Постоянно ми звънеше и прекарваше времето си с мен!Бяха заедно за една вечер семейно  с брат му на почивка и ноща телефона ми звънна- беше неговият номер,но отсреща не неговия глас...беше тя!Аз загубих и ума и дума....бях на една приятелка на селото и той знаеше и понеже е много ревнив ми звънкаше,но понеже се бяхме здърпали и аз не вдигах.Но понеже беше много късно се притесних и вдигнах...е не говорих а директно затворих!На другия ден той дойде при мен в работата издран....Когато ми разказа какво е направил  Shocked Shocked Shocked направо побеснях и започнах да се обвинявам!Бил е жена си защото ми се е обадила!!!!
Така и мина и престоя и в караници и спорове.Една нощ проведохме конферентен разговор по телефона в който той директно и каза че не иска да има нищо с нея и ги свързва само детето им!И тя тогава се опита да ми внедри вина за случилото се,но той твърдеше,че тя сама си е виновна,защото не е искала да се върне тук преди време когато той е пожелал да бъдат семейство!Искал да има истинско семейство и да го създаде с мен!
Това беше първият път.Отнушението беше супер-аз добрата тя лошата!!!!
А сега когато си беше дошла без да каже на никой седя цял месец и той отначалото беше добър и твърдеше,че иска да си е с мен и бебето....до един прекрасен момент в който какво стана и аз не разбрах,но бях с саковете в ръка и сама!За месеца който беше тук толкова много болка ми причиниха,че дори си бях помислила,че няма да мога да износя бебо.Седях в колата му 7 часа докато той беше с нея да .....сещаш се ,а аз с една тел ровичках във вената си и исках да умра!
Тя си тръгна и после горе долу се подобриха нещата но за кратко.......разбих паролата му в скайпа и изпратих един роман който да прочетат и двамата ......може би и това го отдръпна,но на мен ми олекна!Сега отнушенията са лоши!

# 74
  • София
Ох, Елфче, миличка, разбирам, че ти е трудно, но се каниш да натвориш куп щуротии  Tired Вземи оттук насетне за всяко нещо да говориш с родителите си преди да го направиш, защото в момента акъла ти никакъв го няма и тук в постовете ти чета глупост след глупост, за които толкова много ще съжаляваш след време!
Надявам се да не се обидиш, просто ми е много мъчно да те чета  Hug
Първо - теста. Как смяташ да го направиш този тест, кога? В родилното влизаш, раждаш и до 2-3 дни трябва да запишеш детето. Как се вписва тук един тест, който иска 10 работни дни?
Второ - пак за теста - ЗАЩО, за бога, искаш да го направиш??? Освен да му натриеш носа (което няма да стане) друга причина има ли?
Не можеш да откажеш да го признаеш за баща, ако теста излезе положителен - за това никой не те пита. И защо ще трябва да минеш през всичко това? За да запишеш детето на един пръдльо, който е искал да го убие? Ти сериозно ли?
Трето - декларация за излизане в чужбина той може и 10 да ти подпише нотариално заверени и във всеки един момент може да я откаже пред паспортна служба, дори без да те информира за това и с детето да си останете на някоя граница с паспорти и декларации и да не ви пуснат да излезете.
Четвърто - от този мъж пари не чакай. Ако смяташ, че 60 лева на месец си заслужават ужасите, които те чакат от това, че детето е записано на негово име, давай. Ако обаче разчиташ, че той 18 години ще ги дава тия пари безропотно - няма да стане. Ще водиш дела, ще му запорираш заплати, той ще се разбеснява, ще те тормози с режимите за виждане на детето, с декларациите за чужбина, с ваденето на паспорт на детето, с отказ да дава разни бележки за доходи и тям подобни, които ще трябват по-нататък. Изобщо, минусите са толкова много, че дори не мога да ги осмисля всички.
Пето - слушай родителите си!!! Като изключим първоначалната истерия за аборт на майка ти, те звучат като разумни и обичащи те хора, които в момента са единствените, които наистина ги е грижа за теб и бебето. Не льольото, който сто години не се развежда с жена си, кара те да абортираш в 6 месец, докато се чука с нея и ти се обажда да те пита как си - и ти му се радваш и се чудиш дали му липсваш???? Този човек е изрод, Елфче, директно и в прав текст казано. Следващия път като ти се обади, направи на себе си и на детето си услуга, и му кажи най-любезно да си го начука и да спре да се интересува от вас.
Знам, че няма да го направиш и че ще направиш всичко, което си си наумила, ще му простиш всичко, ще запишеш детето на него, ще седиш да го чакаш и въздишаш и като спре да дава пари, няма да смееш да заведеш дело - написах целия тоя пост не защото мисля, че ще се вслушаш в него, а за да съм чиста пред себе си и съвестта си.

Общи условия

Активация на акаунт