Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 669
  • 714
  •   1
Отговори
# 120
Мерси Lussia получи се   bouquet
Date of manufacture:
November 2011
General shelf life: 36 months
 Valid at least for the next
29 months

# 121
Здравейте, при регистрацията си получих купон за отстъпка 3% , който вече използвах при първата си поръчка. Втори купон не получих, а сега искам да направя още една поръчка. Старият не може да се използва втори път. Вие получавате ли втори или трети път купони за отстъпка?

# 122
  • София
Здравейте, при регистрацията си получих купон за отстъпка 3% , който вече използвах при първата си поръчка. Втори купон не получих, а сега искам да направя още една поръчка. Старият не може да се използва втори път. Вие получавате ли втори или трети път купони за отстъпка?

Аз не съм получавала втори. Цените така или иначе са добри  Simple Smile Моят купон беше за 5 процента.

# 123
bubka цифрите от баркода въвеждам, не трябва ли тях ( даже идва една в повече  Rolling Eyes )
3 474635 001638

Casual, потърси нещо като цифров печат по опаковката, не самия баркод.

Вчера получих моята поръчка, на пръв поглед всичко си е наред  Peace
Понякога истинския код е под стикера на Енцо Peace Имам предвид че те си залепят стикер с информация на гърба на продуктите който понякога закрива кода.

# 124
Момичета, опитвам се да отменя една поръчка, която направих преди около час. Дано стане, ще ви кажа като имам отговор от тях. Peace Надявам се да са коректни, тъй като и за напред мисля да купувам от тях, просто този път се налага да отменя поръчката.

# 125
  • Чукарландия
Втората ми поръчка от 8-ми юни пристигна днес! Е вече има танци! Всичко си е супер! newsm68

# 126
Момичета,в кой сайт проверявате баркода на парфюма?

# 127
Някой поръчвал ли е BVLGARI.Интересува ме дали са оригинални или са менте.

# 128
  • Пловдив
Аз нямах код за намаление и не успях да се възползвам от него.

# 129
Поръчах парфюм за именния ден на мъжа ми, който му е най-най-любимият, но не го е имал последните 2 години. Мислех да му го подаря след седмица и нещо за повода, но не се стърпях да усетя как мирише и си напръсках китката и както ме целуваше като я надуши и каза кой е парфюма, от къде го имаш  Mr. Green Та си получи подаръка преждевременно, но искам да кажа, че е 100 % оригинал. Просто той не може да го сбърка.

Мострите този път липсваха, но не страдам много, имах обаче благодарствено писмо, че съм им се доверила  Flutter

# 130
  • Belgium
И моите неща пристгнаха току-що  Party

Поръчах във вторник, дойдоха много бързо.

Има си мостри, благодарствени писма, всичко  Laughing

# 131
  • Варна
Поръчката ми от понеделник е в ръцете ми. Всичко си е наред засега Simple Smile
Ама аз що нямам благодарствено писмо  Crossing Arms

# 132
  • Belgium
Маришка, какво поръча?  Laughing

# 133
  • Варна
Шампоан за обем на Лореал, лилавата топка на Тиги и маската на Макадамия. Реших, че съм поръчала маслото, ама съм бляла в понеделник и пристигна маската  Crazy
Подаръци - шампоан и балсама за обем на Голдуел Simple Smile

# 134
Вчера и аз получих пратка. Всичко е наред, дано и цените останат такива за напред. Ще стана верен клиент Grinning

Общи условия

Активация на акаунт