Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 657
  • 714
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
На мен ми даде някакъв номер на поръчката - пише "детайл на поръчката 91000..." Това за проследяване ли е?
Сега се опитах да проследя пратката, но нищо не излиза в сайта на Спиди, след като написах номера.

не, вътрешен номер е  Peace не за спиди  Blush

# 106
  • София
Matrix biolage smooting shine milk. Страхотен продукт. Мирише прекрасно и си изпълни обещаното  косата ми стана много мека и хлъзгава и с хубав блясък. Чудесна покупка.

Да, ама не. След 2-3 ползвания (къпя си косата всеки ден заради жегите.. Само я мокря или с малко мек шампоан) мога да кажа, че определено на другия ден няма и помен от първоначалния ефект. Вече не е пригладен косъмът, яко обем и си хвърчи както си иска. Даже и леко суха я усещам. Косата ми е мн къдрава. Може на някой с нормална коса да му е ок, не знам.
Определено не бих го купила отново.

# 107
Юху, с поръчка от неделя имам смс от Спиди за днеска. Така че, р на други като мен честито! Simple Smile

# 108
  • Бургас
Юху, с поръчка от неделя имам смс от Спиди за днеска. Така че, р на други като мен честито! Simple Smile

Мерси! bowuu И аз преди малко получих за моята, направена в събота. Grinning Само да не я донесат след 17:00 ч., че няма да ме намерят в офиса.

# 109
Ихуу и втоата ми поръчка дойде. Всичко е ОК, добре опаковано- подаръци... парфюмите са оригинал, получих и благодарствено писмо от фирмата, че съм техен клиент, което е на някаква луксозна хартия бля-бля.... но си е жест все пак.... Доволна съм и пак ще поръчвам от там:)

# 110
  • в 1001-та нощ

Мерси! bowuu И аз преди малко получих за моята, направена в събота. Grinning Само да не я донесат след 17:00 ч., че няма да ме намерят в офиса.

доставят предиобед, освен ако изрично не се разберете да е следобед  Peace

# 111
  • София
Ихуу и втоата ми поръчка дойде. Всичко е ОК, добре опаковано- подаръци... парфюмите са оригинал, получих и благодарствено писмо от фирмата, че съм техен клиент, което е на някаква луксозна хартия бля-бля.... но си е жест все пак.... Доволна съм и пак ще поръчвам от там:)

И аз  Simple Smile Поръчката ми е от 10-ти.

Парфюмът е абсолютно оригинален- сравянвах, гледах с предишните си, душих- еднакви са; Имаше си и книжката, която производителят слага, описвайки съставките на парфюма.

Получих си и Митик ойл-а на Лореал. Само миризмата му не ми е от любимите ама ще го преживея.

# 112
  • Бургас
доставят предиобед, освен ако изрично не се разберете да е следобед  Peace

Да, Алена, вече е при мен кашончето. Grinning

Момичета, моля кажете кaкъв шампоан да си взема - диамантения на TIGI или за суха коса на Матрикс? Може и друго да ми предложите.

# 113
Айде, и моето кашонче пристигна. Всичко добре опаковано и с подробна касова бележка.

# 114
Я да се запиша в темата преди да е свършила пак Mr. Green

И тъкмо направих втората си поръчка!Понеже съм ползвала нещата които сега поръчах,със 100% сигурност мога да разбера дали са оригинални Peace

Последна редакция: чт, 14 юни 2012, 14:25 от bubka:)

# 115
И моята поръчка направена в петък пристигна днес.
Парфюм на Есте Лаудер, който съм ползвала и преди - всичко е наред при него.
Масла Олио Релакс на Керастас. Сега обаче ме притесни факта че когато реших да проверя кода и в този сайт http://checkcosmetic.net/ ми даде Error: specified code is not correct, or not supported. newsm78

Очаквам още една поръчка, а ме сърбят ръцете да поръчам и продуктите на Шисейдо  Laughing

# 116
И моята поръчка направена в петък пристигна днес.
Парфюм на Есте Лаудер, който съм ползвала и преди - всичко е наред при него.
Масла Олио Релакс на Керастас. Сега обаче ме притесни факта че когато реших да проверя кода и в този сайт http://checkcosmetic.net/ ми даде Error: specified code is not correct, or not supported. newsm78

Очаквам още една поръчка, а ме сърбят ръцете да поръчам и продуктите на Шисейдо  Laughing
Ами това може да значи че не си въвела правилния код!Не гледаш където трябва Wink

# 117
bubka цифрите от баркода въвеждам, не трябва ли тях ( даже идва една в повече  Rolling Eyes )
3 474635 001638

# 118
  • София
Днес си взех парфюма,оригинален си е  Peace

Мария,какъв е този диамантен на Тиджи?С каква коса си?

# 119
bubka цифрите от баркода въвеждам, не трябва ли тях ( даже идва една в повече  Rolling Eyes )
3 474635 001638

Casual, потърси нещо като цифров печат по опаковката, не самия баркод.

Вчера получих моята поръчка, на пръв поглед всичко си е наред  Peace

Общи условия

Активация на акаунт