Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 600
  • 714
  •   1
Отговори
# 90
  • София
ina.gg сухият шампоан не върши никаква работа - евентуално попива от себума, но косата ти в нинакъв случай няма да придобие свеж вид  Peace

# 91
RумиK Е, ползвала съм и знам как изглежда) Не е за постоянно ползване, а за "спешни" случаи.  Wink

# 92
  • София
Ясно, но аз бях разочарована, въпреки че не очаквах кой знае какво Wink
Ето такива в сайта:
http://www.enzo.bg/search.asp?EXPS=dry+shampoo

# 93
Ето такива в сайта:

Може да зависи и от марката, знам ли newsm78 Една приятелка ползва много, тя е с черна боядисана коса и много бързо й се омазнява и бритона примерно да не го мие всеки ден и пръска и е УАУ ефекта. Даде ми, пробвах няколко пъти, аз съм с руса коса, първоначално като се напръсках и побеля, направо се видях с бели коса  Shocked но при разресване, става една пухкава и мекичка, точно все едно си се изкъпал и изсушил.

# 94
Ето такива в сайта:

Може да зависи и от марката, знам ли newsm78 Една приятелка ползва много, тя е с черна боядисана коса и много бързо й се омазнява и бритона примерно да не го мие всеки ден и пръска и е УАУ ефекта. Даде ми, пробвах няколко пъти, аз съм с руса коса, първоначално като се напръсках и побеля, направо се видях с бели коса  Shocked но при разресване, става една пухкава и мекичка, точно все едно си се изкъпал и изсушил.

На коя марка е този сух шампоан?

# 95
  • София
Аз съм ползвала сух на Клоран и вършеше много добра работа за разни спешни случаи. Купих и на Балея ама той се оказа пълен боклук, не препоръчвам.

# 96
http://www.latestinbeauty.com/blog/wp-content/uploads/2011/07/Gi … y-Dry-Shampoo.jpg
Мисля лилавия, но не помня точно. Ще питам и ще пиша допълнително като разбера. Знам че е купуван от ebay и струва над 20 лв. Да от DM-а не стават.

# 97
Момичета, поръчах парфюм на 7.06 и днес го получих. Доволна съм, имаше касова бележка, имаше тестерче, само ме озадачи това, че парфюма е италиански, а пише, че е направен в Германия.

# 98
  • Бургас
Направих поръчка за 210 лв даде ми код за 3%  отстъпка  сега вече  чакам  успокоих се че и аз поръчах най- накрая

Peace

# 99
Момичета, вие получавате ли имейли с промоции, новости и т.н.?Аз се регистрирах да ми пращат такива имейли, но до момента нищо не съм получила.

# 100
  • София
Тц. Нищо не съм получавала досега. Peace

# 101
  • София
Момичета, поръчах парфюм на 7.06 и днес го получих. Доволна съм, имаше касова бележка, имаше тестерче, само ме озадачи това, че парфюма е италиански, а пише, че е направен в Германия.

Може производствената база да е в Германия. Много компании са интернационални, не национални- отдавна изчезна чистият етикет "италиански" ,"френски". Шисейдо е японска, но имат произв. бази в САЩ и Франция, Есте Лодер се правят и в Канада, Нина Ричи - в Испания и Австрия.

И аз днес получих моята поръчка от 7.06.- крем против изпотяване и крем за ръце на Ланкастър. Доволна съм, ще повторя. Peace

# 102
  • Чукарландия
Момичета, вие получавате ли имейли с промоции, новости и т.н.?Аз се регистрирах да ми пращат такива имейли, но до момента нищо не съм получила.

И аз отдавна съм се регистрирала, но не получавам такива имейли с промоции и новости.
Днес си получих поръчката направена на 7-ми юни. Бяха казали да си я чакам накрая на седмицата, но приятно ме изненадаха днес.  newsm44
Всичко си е наред, но от обещаните подаръци за компенсация, за миналата поръчка, пак няма и помен, въпреки уверенията по имейла и по телефона. Имам само една мостричка, която аз си отбелязах, че искам за подарък. Peace

Имам още една от 8-ми юни и се надявам утре да пристигне. Тогава вече ще има и танци... newsm68

# 103
ina.gg аз винаги имам под ръка от този тип Сух шампоан, когато има нужда от освежаване вида на косата. Пробвала съм няколко които има на бг пазара - Клоран, Рене Ф-нещо_си но съм най-доволна от този на Label M

Купувам го от фризьор, но се продава и в Бюти Зоната

# 104
Casual, благодаря ти   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт