Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 595
  • 714
  •   1
Отговори
# 75
  • Somewhere over the Rainbow
Има ли някой, който ползва тези ампули против косопад:
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-profess … -control-42x6-ml/

# 76
Иначе и аз отпрах една поръчка  Blush Не получих потвърждение, седи на "нова", трябва уж да я получа в понеделник. Но това поръчах за сега:
 Kérastase Specifique Bain Divalent Balancing Shampoo
 Kérastase Nutritive Lait Vital 1Nourishing Care
 Kérastase Nutritive Bain Satin 2 Complete Nutrition Shampoo
 Kérastase Nutritive Masquintense 3 Thick
 Kérastase Resistance Ciment Thermique Milk
 Kérastase Resistance Fibre Architecte Renovating Dual Serum
 Macadamia Natural Oil Care маска
 Macadamia Natural Oil Care олио
 Tigi Bed Head B for Men (Clean Up Daily Shampoo)
 Tigi Rockaholic (Dirty Secret Dry Shampoo)
 La Roche-Posay Effaclar (Purifying Micellar Water)
 La Roche-Posay Eau Thermale
 Bvlgari AQVA Marine Pour Homme 100 ml

с 5% отстъпка.

# 77
Има ли някой, който ползва тези ампули против косопад:
http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-profess … -control-42x6-ml/

Аз съм ги ползвала и ми се отразиха много добре.Косопада ми спря от 10-ина ампули.От фризьорката ми съм ги взимала по 8 лв. бр.

# 78
carbongloss , ихааа, да са ти честити всичките красоти!   Crazy

# 79
Мерси  Blush А как исках да поръчам още 100 неща за морето, но сега тестово  Blush Момичета, дали ще се забави много поръчка до Несебър? Че ми се иска да пусна още една  Laughing

# 80
  • Ямбол
в сайта имат и козметика на Avon
http://www.enzo.bg/kozmetika/avon/avon-anew-rejuvenate-dneven-re … sing-cream-50-ml/
много не ми се вярва на фона на другите марки да се купуват,а и повечето им цени са като в каталога.

# 81
Понеже се рових в Интернет за да намеря място от което да си поръчам мицералната вода на Bioderma, попаднах на сайта iparumerie.at - това е австрийският вариант на enzo. Та в този сайт прочетох:
Цитат
Falls Sie die Sendung übernehmen und eine Beschädigung oder einen Verlust von den Produkten feststellen, können wir die Reklamation zwischen Ihnen und der Liefergesellschaft nicht mehr aufnehmen. Weitere Reklamation kann von uns leider nicht berücksichtigt werden.
В българския сайт такова нещо не видях, но мен този австрийски сайт ме притеснява.
Как така ако нещо липсва или е повредено не приемат рекламации.
Съветват да съм отворила пакета пред пощальона педи да го приема, но това няма как да стане.  Rolling Eyes

# 82
  • София
Имам СМС от Speedy  Party Който е поръчвал на 6-ти или 7- ми- днес е денят  Laughing

# 83
  • Бургас
Изпращат ли имейл след като поръчката е предадена на Спиди с код за проследяване, както са описали в условията си? Писах им вчера да ги питам, но отговор до сега нет. Laughing

# 84
  • София
Изпращат ли имейл след като поръчката е предадена на Спиди с код за проследяване, както са описали в условията си? Писах им вчера да ги питам, но отговор до сега нет. Laughing

Аз не съм получила; днес сутринта направо получих смс  Peace

Относно бележката, която може да се напише при поръчка, според мен не се чете! Бях написала, че искам да бъде доставена в офис на Спиди, но поръчката ще дойде на адреса ми. Когато се обадих миналата седмица в Енцо, казаха че е най-добре при такива искания да звънна ден преди да си получа нещата, и от там да променят адреса на товарителницата  Rolling Eyes Дълга и широка.

# 85
  • Бургас
Благодаря ти за отговора!   bouquet
Те май не само бележката при поръчка не четат. Wink

# 86
Мен бележката ми я бяха прочели.

# 87
  • Miami
На мен ми даде някакъв номер на поръчката - пише "детайл на поръчката 91000..." Това за проследяване ли е?
Сега се опитах да проследя пратката, но нищо не излиза в сайта на Спиди, след като написах номера.

Последна редакция: ср, 13 юни 2012, 13:44 от Кори

# 88
  • София
Получих си нещата + мостричките, които бях отбелязала. Поръчах само козметика за коса и съм доволна- всичко е ОК.

Кори, това мисля е просто номер на поръчката в сайта. Peace

# 89
Ех така мноиго ме радват коментарите, че сте доволни))) Сега чакам само заплата, че в момента съм на козметична диета и започвам))

Попадали ли сте на сух-спрей, който играе ролята на бърз шампоан (незнам как да го опиша) напръскваш се, косата побелява, разресва се и става, все едно току-що си я изкъла и изсушил. Много е удобно, когато нямаш време да се изкъпеш за замаскирване на положението.

Общи условия

Активация на акаунт