Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 684
  • 714
  •   1
Отговори
# 150
  • ...край Дунава
Аз съм поръчвала тестери. Оригинални са. Всъщност няма логика всички други продукти да са оригинални, а само тестерите да не са, нали? Simple Smile

Тома неверни да си пита Laughing

# 151
  • в 1001-та нощ
и аз поръчах тестер - оригинален е  Peace

# 152
Момичета, а дали може да споделите има ли ментета от козметиката за лице?  newsm78

# 153
  • София
Tози на Elancyl хубав ли е?Аз от Вишито съм много доволна.

Ами незнам, надявам се. Ползвала съм и бях доволна.  Peace

*Bubble*, ти от това Виши ли си доволна, което съм показала, понеже има и едно др. 2в1 ?

# 154
  • София

*Bubble*, ти от това Виши ли си доволна, което съм показала, понеже има и едно др. 2в1 ?
Това,което си показала.

# 155
Направих първа поръчка на парфюм вчера Simple SmileЩе следя темата с интерес , за декоративната козметика който взема също да дава отзиви PraynigУспех на всички  bouquet

# 156
  • София
Разписвам се с получена втора поръчка. Поръчах в понеделник, трябваше да я получа вчера, но имаше проблем с адреса. От фирмата дали само име на улица, без квартал и поръчката ми се озова на другия край на София. Не знам кой е по-смотан - от сайта, че не пишат целия адрес, или от Спиди, че не звъннаха  Grinning
Днес сутринта дойде куриерът. Всичко е отлично - тестер Mugler, парфюм Dior са супер. Козметиката на Ланком е абсолютно оригинална. Козметиката за коса - вече сме я обсъждали Simple Smile

# 157
  • Miami
Днес получих и моята Макадамиа  Grinning , поръчка от 12.06, двете мострички също са на лице. Нямам търпение довечера или утре да я пробвам Flutter

# 158
Направих и аз своята поръчка вторник,днес пристигна, 2 парфюма 1вият е versace pour homme а 2рия bvlgari aqua marine 2та по 100 мил. дали са оригинални ами чекнах bvlgari уш е оригинална а версачето изглеждаше оригинално а личното ми мнение е че са добри реплики защото вчера бях в мола да ги помириша пак даже мостри ми дадоха и малко се различават ако трябва да съм откровен,не смятам да ги връщам, за сега съм доволен клиент но не сигорен  Peace

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 16:26 от Viden

# 159
Момичета, а някой с опит в мониторинга т.нар. Като пише, че ще е наличен след еди коя си дата, наистина ли става наличен или да не се надявам?
Благодаря ББела   bouquet

Този интимен го взимам за 12-13лв.  Shocked ...освен да е различен  newsm78
http://www.enzo.bg/kozmetika/eucerin/eucerin-body-sensitive-sapu … ash-fluid-250-ml/

Последна редакция: сб, 16 юни 2012, 18:13 от Анонимен

# 160
  • Чукарландия
Момичета, а някой с опит в мониторинга т.нар. Като пише, че ще е наличен след еди коя си дата, наистина ли става наличен или да не се надявам?
Този интимен го взимам за 12-13лв.  Shocked ...освен да е различен  newsm78
http://www.enzo.bg/kozmetika/eucerin/eucerin-body-sensitive-sapu … ash-fluid-250-ml/

Да, става наличен и ако си дала имейл за мониторинга, ти пращат съобщение, че вече е наличен. Peace

# 161
  • София
Направих и аз своята поръчка вторник,днес пристигна, 2 парфюма 1вият е versace pour homme а 2рия bvlgari aqua marine 2та по 100 мил. дали са оригинални ами чекнах bvlgari уш е оригинална а версачето изглеждаше оригинално а личното ми мнение е че са добри реплики защото вчера бях в мола да ги помириша пак даже мостри ми дадоха и малко се различават ако трябва да съм откровен,не смятам да ги връщам, за сега съм доволен клиент но не сигорен  Peace

Виждам, че сте се регистрирали, за да пишете в темата.

Имам това Версаче вкъщи, купувано от Прити шоп в Дъ Мол (т.е би трябвало да е оригинално), Снимай твоето да видим дали по бутилката има различия, ако искаш ?

# 162
Днес пристигна едно Булгари Акуа Марин и приятелят ми се съмнява, че не е оригинален. Минаха 3 часа и на ръката му няма и помен от него  #Crazy

# 163
Днес пристигна едно Булгари Акуа Марин и приятелят ми се съмнява, че не е оригинален. Минаха 3 часа и на ръката му няма и помен от него  #Crazy

Булгари по принцип са си нетрайни.Аз имам кристалин и за 2,3 часа вече го няма ,за оригиналност не се съмнявам.

Viden парфюмът седи различно на кожа и на блотер,а и много често тестерите са изложени на силна светлина дълго време и се променят ароматите.

# 164
Днес пристигна едно Булгари Акуа Марин и приятелят ми се съмнява, че не е оригинален. Минаха 3 часа и на ръката му няма и помен от него  #Crazy
за оригиналност не се съмнявам.

На шията му мирише малко, а на ръката му не  Laughing Момичета, трябва ли да има един като код гравиран на дъното на бутилката? Чувала съм, че ако е гравиран е оригинален, а ако е залепен е менте  newsm78  Малко като това:
http://www.allencoding.co.uk/picture/laser%20code%203.jpg?pictur … GalleryImage=true

Blush

Общи условия

Активация на акаунт