Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 693
  • 714
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И при мен Булгари са нетрайни; а акватичните аромати като цяло са си такива.

Ако не сте сигурни, може да пръснете на едната ръка тестер от някой сигурен магазин, а на другата вашия. Аз съм го правила това  Crazy Laughing Нося си парфюма в чантата- пръскам тестера и като изляза от магазина, пръскам и от моя.

# 166
  • София
Не мога да коментирам оригиналността на парфмите, само да отбележа, че при мен Булгари Те Бланк е супер трайно.  Heart Eyes

# 167
Направих и аз своята поръчка вторник,днес пристигна, 2 парфюма 1вият е versace pour homme а 2рия bvlgari aqua marine 2та по 100 мил. дали са оригинални ами чекнах bvlgari уш е оригинална а версачето изглеждаше оригинално а личното ми мнение е че са добри реплики защото вчера бях в мола да ги помириша пак даже мостри ми дадоха и малко се различават ако трябва да съм откровен,не смятам да ги връщам, за сега съм доволен клиент но не сигорен  Peace

Виждам, че сте се регистрирали, за да пишете в темата.

Имам това Версаче вкъщи, купувано от Прити шоп в Дъ Мол (т.е би трябвало да е оригинално), Снимай твоето да видим дали по бутилката има различия, ако искаш ?
Утре ще ви направя по обстоен видео клип и ще го кача в youtube и ще го публикувам тук

# 168
Днес пристигна едно Булгари Акуа Марин и приятелят ми се съмнява, че не е оригинален. Минаха 3 часа и на ръката му няма и помен от него  #Crazy
за оригиналност не се съмнявам.

На шията му мирише малко, а на ръката му не  Laughing Момичета, трябва ли да има един като код гравиран на дъното на бутилката? Чувала съм, че ако е гравиран е оригинален, а ако е залепен е менте  newsm78  Малко като това:
http://www.allencoding.co.uk/picture/laser%20code%203.jpg?pictur … GalleryImage=true

Blush
Няма такова нещо и ментета може са с гравиран.
Нещо започват много да се чуват мнения, че парфюмите в този сайт са перфектни реплики и това е неприятно.

# 169
  • София-Лагера
Аз днес се пръснах с Ланвина.
За тоалетна вода е супер като трайност.
Аз не се съмнявам,че не са оригинални.
Вчера на летището се пръснах с 2 парфюма.Ами искам да ви кажа ,че след 2 часа нямаше никой.
+ това на всяка кожа е различно.

# 170
И аз да се изкажа относно трайността на парфюмите, без да претендирам да съм експерт  Mr. Green Зависи много от кожата. На мен, лично, много малко парфюми са ми трайни. Ама, като казвам малко, имам предвид наистина малко. От около 30 парфюма, които имам, само за 3-4 мога да кажа, че са трайни, но на моята кожа. Коментирала съм с приятелки, пък и във форума и се оказва, че всеки парфюм се държи различно на всяка кожа. Не бих казала, че трайността на парфюма е критерий за оригиналност, а по-скоро развитието на аромата  Peace

# 171
  • София
Пуснах снощи още една поръчка с парфюми (за мен и за приятелка). Другата седмица като пристигне, ще споделя.

# 172
Пак аз със питанка...някои парфюми са със странно ниски цени и пише парфюмирана вода...а акто отворя артикула, цената е различна. Някой да ме светне...уж чета темата, но ми е убягнало това. Предварително благодаря!

# 173
  • София
Под лентата с описанието на продукта има падаща черна лента, която дава всички възможни разфасовки и продукти от серията с техните цени. Вероятно в общия списък виждаш цена на малка разфасовка, а на конкретната страница се отваря по-голяма.
Същата информация се появява от втората закладка под снимката с надпис "Версии на продукта".
"Парфюмираната вода" е нескопосан превод от чешки Simple Smile има се предвид парфюмна вода (eau de parfume).

# 174
  • в 1001-та нощ
Пак аз със питанка...някои парфюми са със странно ниски цени и пише парфюмирана вода...а акто отворя артикула, цената е различна. Някой да ме светне...уж чета темата, но ми е убягнало това. Предварително благодаря!
добави в кошницата и виж коя цена ще ти излезе, трябва да е втората; вероятно дърпа цените от различни бази или не ги ъпдейтва едновременно навсякъде  Peace

а на мен ми се е случвало  Peace

# 175
Благодаря ви сърдечно!   bouquet

# 176
Днес пристигна едно Булгари Акуа Марин и приятелят ми се съмнява, че не е оригинален. Минаха 3 часа и на ръката му няма и помен от него  #Crazy
за оригиналност не се съмнявам.

На шията му мирише малко, а на ръката му не  Laughing Момичета, трябва ли да има един като код гравиран на дъното на бутилката? Чувала съм, че ако е гравиран е оригинален, а ако е залепен е менте  newsm78  Малко като това:
http://www.allencoding.co.uk/picture/laser%20code%203.jpg?pictur … GalleryImage=true

Blush
Няма такова нещо и ментета може са с гравиран.
Нещо започват много да се чуват мнения, че парфюмите в този сайт са перфектни реплики и това е неприятно.

Kъде се чуват тези мнения ?  Би ли споделила по-подробно ?

# 177
Ами тук в темата и от приятелки, които разбират от парфюми. За всеки сайт се пишат и говорят такива неща и това е нормално. Аз смятам, че навсякъде има и се прокрадват ментета, но има и напълно оригинална стока и който каквото улучи, въпрос на късмет. Аз лично не вярвам да направят ментета на Аник Гутал примерно, но Шанел, Диор Булгари са много силно репликирани и винаги има риск при тях. Имам приятелки който поръчаха Гутал и са абсолютен оригинал. Аз не съм поръчвала и не бих на този етап.

# 178
Този интимен го взимам за 12-13лв.  Shocked ...освен да е различен  newsm78
http://www.enzo.bg/kozmetika/eucerin/eucerin-body-sensitive-sapu … ash-fluid-250-ml/

В сайта е по-скъп...

Аз за някои продукти също имам съмнение за по-висики цени, или пък за цени, които не са изненадващо ниски  Rolling Eyes

# 179
Да бе той гутал е много труден за ментосване hahahaМежду другото те тези дето ментосват парфюми не го правят за бг пазара точно PeaceВажно е човек да е убеден че ползва оргинал Laughing
И аз ще кажа като получа какво съм нацелила Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт