Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 712
  • 714
  •   1
Отговори
# 195
  • в 1001-та нощ
а каква е причината да махнат кода? показва срока на годност ли  newsm78

# 196
  • София
Viden, Версаче-то изглежда по същия начин, по който изглежда това вкъщи, купено от Прити шоп (доколкото можем да сравним отвън). Кутията сме я изхвърлили обаче.

За Булгари- и според мен е странно защо има нещо изрязано от бутилката  Tired Аз бих попитала директно Енцо на телефоните им- просто ми е любопитно обяснението им.

# 197
И аз бих се обадила в сайта, бих им пратила клипчето също...най- малкото да видим как ще отговорят, то и това би било показателно някак...На мен честно казано биха могли да ми пробутат някое хубаво менте, но в случая с Булгари-то е странно с кодовете и аз също бих се усъмнила.
Набелязала съм почистващия гел на Ла Рош, но чакам да го заредят и затова търся нещичко да не е само за него да плащам доставка.

# 198
  • в 1001-та нощ
търсих голяма снимка в нета - и на нея е изрязано  newsm78

тук е голямата снимка https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

тук малка
Скрит текст:

# 199
  • София-Лагера
С моя Ланвин взех и два мъжки тестера.
Сутринта пръснах на двете китки ,еми все още ги усещам.
Влезнах в парфюмерията на Кр.село там тестера на Нина Ричи е 110 лв.
Пробвах го ,но ми е много сладък.Уж обичам сладки ама тоя направо ме задуши. Tired

# 200
  • Козлодуй
Изгледах клипа.Изрязването на кода от опаковките и изчегъртването му от бутилките сме коментирали преди,по времето,когато масово се поръчваше от Ягодка и ФрагрансЕкс.Аз лично имам 2-3 такива,на Живанши и Шанел.Не помня дали стигнахме до теория защо го правят и каква беше тя,но е факт,че далеч по-вещи от мен парфюманки,чието мнение за мен е меродавно,потвърдиха автентичността на парфюмите.Тъй че изрязаният код не ми е никакъв проблем.
Колкото до разликата в ароматите-това не ми прозвуча никак убедително.А и човек като се сугестира-защо използвате тая смотана чуждица под път и над път напоследък,като си има хубава българска дума внушение-та като ти влезе муха в главата,няма спасение.

# 201
  • In transit
Viden, Версаче-то изглежда по същия начин, по който изглежда това вкъщи, купено от Прити шоп (доколкото можем да сравним отвън). Кутията сме я изхвърлили обаче.

За Булгари- и според мен е странно защо има нещо изрязано от бутилката  Tired Аз бих попитала директно Енцо на телефоните им- просто ми е любопитно обяснението им.

при мен има същото изрязване на кутията с крема, който си купих.http://www.enzo.bg/kozmetika/collistar/collistar-speciale-prime- … en-paket-i-2-pcs/ Иначе самия крем си изглежда 1:1 със този, който имах. Сравних и бурканчетата. Честно казано това ме озадачи, но за съжаление нямам кутия от стария крем за да сравня какво е имало там. Ще потърся из нета. Другите неща нямаха проблем с кутиите, всичко им беше ОК.

# 202
Изгледах клипа.Изрязването на кода от опаковките и изчегъртването му от бутилките сме коментирали преди,по времето,когато масово се поръчваше от Ягодка и ФрагрансЕкс.Аз лично имам 2-3 такива,на Живанши и Шанел.Не помня дали стигнахме до теория защо го правят и каква беше тя,но е факт,че далеч по-вещи от мен парфюманки,чието мнение за мен е меродавно,потвърдиха автентичността на парфюмите.Тъй че изрязаният код не ми е никакъв проблем.
Колкото до разликата в ароматите-това не ми прозвуча никак убедително.А и човек като се сугестира-защо използвате тая смотана чуждица под път и над път напоследък,като си има хубава българска дума внушение-та като ти влезе муха в главата,няма спасение.
Вярно е изрязването на кодовете не означава абсолютно нищо. Peace Аз също имам такива парфюми от Фрагранса и са напълно читави. Аз съм супер мнителна и винаги сверявам всичко вк. и ароматите на купените неща. Клипа ще гледам после.

п.п.Гледах клипа. Въпроса ми е имаха ли парфюмите целофан отгоре? Как той е отворен, за да се изреже кода от шишето? За мен тези парфюми са много съмнителни.
Въпроса с голямото стоене на слънце и оттам промяна във връхните нотки едва ли е актуален, защото тези парфюми се държат в складове. При наличието на разлика в аромата с тези в реномирана парфюмна верига в моловете всичко е ясно. Има ли веднага при пръсване отчетлива миризма на спирт и напръскани върху сух чистобял, памучен плат дали правят жълтеникаво петно?

Последна редакция: нд, 17 юни 2012, 19:56 от densi

# 203
  • в 1001-та нощ
а твоите с "изрязан код" - отваряни ли бяха  newsm78

# 204
Не, но беше затриван кода отгоре на кутията. Вътре по шишетата обаче няма нищо пипано.

# 205
  • в 1001-та нощ
сега станах да видя моят тестер - има ли код  newsm78 има   Mr. Green Rolling Eyes

# 206
И аз направих поръчка, но на козметика Simple Smile Ще ги видим като дойдат.
Но много смешни "подаръци" - отстъпка 3% и мостричка  Grinning
Аз обаче не виждам да е много изгодно да правиш по няколко поръчки, всеки път си плащаш по 6 лв.

# 207
  • София
Поръчах Ajmal Wisal 50 мл, Estee Lauder Sensuous Tester 100 ml и Thierry Mugler Angel Sunessence Edition Blue Lagon 50 ml  (цената на последния е много ниска  newsm78)
Надявам се да са оригинални Simple Smile
Относно изрязаните кодове, които коментирате - аз имам много парфюми от FragranceX, при които кодовете бяха изрязани и на кутията, и на стикера на шишето. А за някои на Шанел (където кода е гравиран) просто беше изстърган. От Ягодка също имам такива парфюми. За мен не е притеснително  Peace

Добавих и един Thierry Mugler Alien Sunessence Or d´Ambre  Laughing

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 13:10 от Lodsi

# 208
  • Пловдив
 Crazy А пък аз малко да разведря темата с моето невежество . Simple Smile Поръчах аз като подарък мостра на една маска.. за коса Simple Smile и най-накрая дойде ред да я тествам. Отварям аз, гледам вътре консистенцията нищо общо с тази на маските за коси - като гел беше прозрачен, казах си...е , не съм я ползвала тази марка... нанасям аз... не се получава обичайния ефект от маските  Crazy . Реших да прочета отново упътването.... и какво да видя, то било маска за ЛИЦЕ  Joy . Но да ви кажа, косата ми след нея до следващото измиване беше толкова прекрасна , че не помня кога и с какъв продукт съм постигала такъв ефект.  hahaha hahaha hahaha 

Аз също мисля да поръчам още парфюми тази или другата седмица... няма да се предам на слуховете за ментета Simple Smile .

Последна редакция: пн, 18 юни 2012, 15:55 от aH~

# 209
Парфюмите са си абсолютно и категорично читави  Peace

Общи условия

Активация на акаунт