Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 718
  • 714
  •   1
Отговори
# 210
Аз пак ще попитам - за кремовете за лице отзиви? Дали са читави?  newsm78

# 211
# 212
  • в 1001-та нощ
Аз пак ще попитам - за кремовете за лице отзиви? Дали са читави?  newsm78

да

# 213
  • на село
 и аз тук smile3503

# 214
Сега открих темата и си набелязах някои неща. Връщам се да чета.

# 215
Тъкмо си избрах два парфюма, и се появиха съмнения в темата Simple Smile. Ще изчакам още няколко дни за още отзиви и после сигурно ще поръчвам, пък каквото стане  Laughing.

# 216
  • Бургас
Направих втора поръчка с козметика, ама малко със свито сърце от последните постове. Все пак се надявам първоначалните впечатления, че всичко е оригинално, да се запазят.
А поръчката още вчера ми я "уредиха"  Laughing да видим кога ще дойде.

# 217
  • София-Лагера
Изобщо не ме притесняват тези постове.
Важното е ,че аз съм много доволна.

# 218
  • Пловдив
И мен така Simple Smile) , притеснява ме единствено финансовата част  Mr. Green ,че постоянно правят разни изкушаващи промоции . А пък ако случайно се окаже някое парфюмче да не е читаво ще си им го върна като стой та гледай.  Peace

# 219
Aз пък не знам от къде идват тези съмнения у вас. Всички са супер доволни. Никой досега не се е оплакал с менте, било то парфюм, бяла козметика или козметика за коса.  Мнението, че парфюмите може и да са менте бе от съфорумка, която НЕ е поръчвала парфюм от сайта. Тя си е права за нея, пък и кой от къде си купува парфюми си е личен избор,но малко наивно от ваша страна е да се хванете точно за това мнение като вече 2 теми съфорумки споделят добрите си впечатления от направените покупки

# 220
  • София
Aз пък не знам от къде идват тези съмнения у вас. Всички са супер доволни. Никой досега не се е оплакал с менте, било то парфюм, бяла козметика или козметика за коса.  Мнението, че парфюмите може и да са менте бе от съфорумка, която НЕ е поръчвала парфюм от сайта. Тя си е права за нея, пък и кой от къде си купува парфюми си е личен избор,но малко наивно от ваша страна е да се хванете точно за това мнение като вече 2 теми съфорумки споделят добрите си впечатления от направените покупки

Имаше подобен пост и от едно момче. Качил е и клипче на парфюмите.

Иначе парфюмът, който получих аз си е напълно ОК. Ползвала съм го и преди.

# 221
Позната получи парфюм абсолютен оригинал е. Сравнявахме с такъв купен от бутик на марката в чужбина.

# 222
  • в 1001-та нощ
снощи четох коментарите за изрязаните кодове по международните форуми и предположенията е, че се продават на пазари, за които на са предназначени (наричат ги сиви пазари) и за да не се проследява парфюма - се изрязва кода  Rolling Eyes

при това положение - парфюм без код има повече надежда за истинност  Peace

# 223
  • Бургас
Аз точно от постовете за изрязаните кодове и от клипчето малко се смутих, но това пък не ми попречи да си пусна нова поръчка. Laughing

# 224
  • София
И аз не разбирам каква е тази тревога с потенциални ментета. За абсолютно всеки сайт и всеки магазин (БЗ и т. н.) има мнения и съмнения относно оригиналността на парфюмите. Нищо ново. Особено ако цените са по-ниски, просто защото сме свикнали, тъй като сме от най-богатия народ, да ни празнят портмонетата с невероятно надути цени. И видим ли нещо по-евтинко веднага нереално ни се струва Simple Smile
Всеки има право на избор, разбира се, но вече се изказаха достатъчно мнения, включително на хора, които явно наистина разбират от козметика за коса, парфюми, бяла козметика, че нещата са читави. Така че не се притеснявайте  Party

Общи условия

Активация на акаунт