Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 646
  • 714
  •   1
Отговори
# 555
Направих заявка на 28.06  На всеки продукт пишеше, че има налиност. Днес заявката е със статус "частично уредена" /каквото и да означава това.

# 556
  • София
Направих заявка на 28.06  На всеки продукт пишеше, че има налиност. Днес заявката е със статус "частично уредена" /каквото и да означава това.

Обади им се. И при мен беше така, обадих се и ми се извиниха,,че имало проблем с базата данни и адресите излизали невалидни, дори и на стари клиенти. Операторката ми въведе адреса, потвърдих поръчката и след няколко часа вече беше "уредена". Моята я направих на 24, до 26 беше частично уредена, когато им се обадих. Нищо не им коства да драснат един имейл на клиентите- нямаме кристална топка, за  да знаем какви са им софтуеърните проблеми, но така работят за добро или лошо Peace

# 557
Здравейте на всички,аз си поръчах и това,което дойде е оригинално.Мога да кажа вече,че това е моят сайт!Поръчах си крем за отслабване на Биотерм за 47 лв,а в Ягодка и в Бюти зоната е над 85 лв!!!!!Мисля,че можем да им се доверим,браво! Simple Smile

# 558
  • UK
Здравейте, някакви отзиви за продуктите на Clinique от сайта? Намерих една спирала, която ми е точно по вкуса, но ме е страх да не се е разсъхнала.

# 559
didaka,Аленка,поръчах си преди време шампоан и маска на Лореал пръфешънъл Абсолют рипеър целулар.Имала съм ги до скоро,но купени от Фийлюник...Така знаех че мога да сравня,а не само да кажа"изглежда наред".На пръв поглед опаковките са ок.Ноооо,маската е с ужасно гъста консистенция,нещо като масло президент.Също така беше се напукала Shocked Маската е гъста,но не чак толкова...Втория шок от шампоана...Аромата му трябваше да е като на маската,но уви!!!Моя миришеше съвсем различно...Пак казвам,аз съм ги имала и ги ползвах до скоро...До март!Така че няма как да объркам или забравя кое как изглежда или мирише...Странно ми е когато някой напише че нещата му са ок,но преди не ги е ползвал...Откъде тогава да сме сигурни че са наред Thinking

Ужас, аз поръчах половин килограм маска Интес рипеър. Тези дни чакам нещата и ще споделя отзиви, ползвала съм я, но преди година. Все пак, ако е като масло, ще разбера че нещо не е наред... Thinking

# 560
Момичета, ще използвам темата и ще ви попитам нещо, за да не правя нова...Значи, аз не използвам скъпа козметика и скъпи гримове, но от гримовете или нещо друго, постоянно ми се появяват светло кафяви бенки по лицето. Друга от вас има ли този проблем? Направо полудявам...цялото ми лице е в такива. Не са лунички, не ми приличат и на пигменти петна...Дали е от фон дьо тените или от слънцето? Понеже аз съм със СУПЕР бяла кожа...и малко да се поява на слънце и веднага ми излизат нови бенки -светло кафяви и тъмно кафяви. Мога ли по някакъв начин за изчистя лицето си? Искам кожата ми е да е бяла без бенки и жълти оттенъци по нея....

# 561
  • в 1001-та нощ
мисля, че е добре да се консултираш с добър дерматолог  Peace и евентуално да се допиташ за прием на астаксантин  Peace

# 562
Все още съм в очакване на първата си поръчка от 23.06, голямо чакане значи  Shocked Има ли някой да чака от тази дата?

# 563
  • Чукарландия
Все още съм в очакване на първата си поръчка от 23.06, голямо чакане значи  Shocked Има ли някой да чака от тази дата?

Може би и аз все още щях да чакам, (поръчката ми беше от тази дата и си стоеше със статус "нова", виж назад в темата, бях писала) ако не бях им се обадила още в четвъртък и в събота си я получих. Peace

ПП Пробвах разни продукти: козметика за коса, парфюми, с калкулатора за годност. Всички са си годни и са си оригинални. Peace

# 564
мисля, че е добре да се консултираш с добър дерматолог  Peace и евентуално да се допиташ за прием на астаксантин  Peace

Консултирала съм се, но не ми каза нищо....само каза, че дори и да ги премахна, те пак ще се появят. Аз по принцип имам много бенки по лицето, но постоянно ми се появяват нови (светло кафяви, като лунички(но не са лунички)...всеки ден като си гледам лицето и самите кафеви точици си личат...явно цялото ми лице ще стане в тях, направо ужас... Не знам какво да правя Sad

# 565
Все още съм в очакване на първата си поръчка от 23.06, голямо чакане значи  Shocked Има ли някой да чака от тази дата?

Обади им се, за да видиш какво става. Аз в събота получих поръчка от 26-ти.

# 566
  • варна
Аз си чакам моята от 24 Whistling

# 567
  • в 1001-та нощ

Консултирала съм се, но не ми каза нищо....само каза, че дори и да ги премахна, те пак ще се появят. Аз по принцип имам много бенки по лицето, но постоянно ми се появяват нови (светло кафяви, като лунички(но не са лунички)...всеки ден като си гледам лицето и самите кафеви точици си личат...явно цялото ми лице ще стане в тях, направо ужас... Не знам какво да правя Sad

до колкото разбирам не са релефни  Peace

би следвало астаксантинът да те спасява, но се започва още напролет, преди да има силно слънце, все пак - мисля, че няма да е лошо да направиш един курс  Peace Peace

напиши в гугъл - астаксантин - ще ти излязат статии - да се ориентираш, доста хора се справят така с такъв проблем, но все пак - аз не съм лекар и не мога да допусна дали няма и друг проблем, хормонален и т.н.  Peace

# 568

Моята е от 22.06. От 4-5  дни е уредена и въпреки това я няма. То бива, бива, но  това забавяне вече на нищо не прилича. Звънях им в неделя, никой не отговори. Днес бях на път и никак не ми беше до това, но , ако и утре не пристигне( стават вече 10 дни), да си я връщат обратно. В крайна сметка, тикаме им парите в ръцете, а те не си правят труда поне да уведомят, че има евентуален проблем. Какво ще стане, ако изпратят имейл или позвънят, за да обяснят причината за забавянето? Отщя ми се и парфюм...и всичко!

# 569
Някой получи ли от 27.06.?
 Утре заминавам извън страната и много се надявах да си я получа преди това!

Общи условия

Активация на акаунт