Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 633
  • 714
  •   1
Отговори
# 570
мисля, че е добре да се консултираш с добър дерматолог  Peace и евентуално да се допиташ за прием на астаксантин  Peace

Консултирала съм се, но не ми каза нищо....само каза, че дори и да ги премахна, те пак ще се появят. Аз по принцип имам много бенки по лицето, но постоянно ми се появяват нови (светло кафяви, като лунички(но не са лунички)...всеки ден като си гледам лицето и самите кафеви точици си личат...явно цялото ми лице ще стане в тях, направо ужас... Не знам какво да правя Sad

до колкото разбирам не са релефни  Peace

би следвало астаксантинът да те спасява, но се започва още напролет, преди да има силно слънце, все пак - мисля, че няма да е лошо да направиш един курс  Peace Peace

напиши в гугъл - астаксантин - ще ти излязат статии - да се ориентираш, доста хора се справят така с такъв проблем, но все пак - аз не съм лекар и не мога да допусна дали няма и друг проблем, хормонален и т.н.  Peace

Да не са релефни...плоски са, светло кафеви точно като лунички, но не са лунички...ок ще потърся.

# 571
  • Miami
Забелязвам повишение на цените в сайта.
Някой поръчвал ли е парфюм Lacoste Pour Femme http://www.enzo.bg/lacoste/lacoste-pour-femme-90-ml-parfjumirana-voda/ ? В Русе никъде го няма да го тествам, хубав ли е, траен ли е? Във фрагрантика четох добри отзиви за него, та се чудя дали да го поръчам на сляпо...

# 572
  • Чукарландия
Драстично повишение, при това. С по 15-20 лв. някои парфюми. ooooh!

# 573
  • в 1001-та нощ
hmmm_  Peace това е твоят продукт  Peace

Lirena, имат работно време, в което няма кой да отговори на телефона  Peace имаш интерес - преследвай си го  Peace

# 574
Забелязвам повишение на цените в сайта.
Някой поръчвал ли е парфюм Lacoste Pour Femme http://www.enzo.bg/lacoste/lacoste-pour-femme-90-ml-parfjumirana-voda/ ? В Русе никъде го няма да го тествам, хубав ли е, траен ли е? Във фрагрантика четох добри отзиви за него, та се чудя дали да го поръчам на сляпо...
Много е хубав и траен  Simple Smile

# 575
  • Варна
 Керастаз вече са по-скъпи от в рибката.Там поне идват на следващия ден.
Парфюма,който поръчвам два пъти това лято е повишен с 14лв.
Жалко,мисля че истерията по този сайт скоро ще приключи Mr. Green

# 576
По-назад писах, че съм пуснала първата си поръчка на 27.06. Поръчах един парфюм и разни други неща, въпросният парфюм от 71.20лв вече е 87.40лв #2gunfire Шампоаните от четвъртък до днес са поскъпнали с 2 лв. Дали пък това няма да е първата и последната ми поръчка?!

# 577
  • Чукарландия
Една мила съфорумка, току-що ми рече: "Временно увеличение на цените няма!". Peace

# 578
bubka:) благодаря, че сподели   bouquet  много неприятно  Rolling Eyes прави ли рекламация  newsm78 може ли да се провери за срок на годност  newsm78

в темата за проф. продукти - някой сподели за друга лореалска маска с нетипична миризма, явно има нещо с лореалски продукти, вероятно не всички, но това озадачава  newsm78
Не съм се занимавала с рекламации...И аз помня че една съфорумка беше недоволна от маската Ейдж сюприм на Лореал...Миришела на тор Thinking Иначе според производствения код на гърба срока е ок,но аз виждам друго в опаковките Wink Е,здраве да е Peace

# 579
И тия почват да се о.....ливат  вече с цените...... Whistling
Цените станаха...... #Crazy

# 580
  • София
Да, повишени са цените  Tired Парфюмът, който поръчах е с близо 10 лв по-скъп, а този, който мислех да купувам сега с 11-12  Crossing Arms

# 581
ОО,цените са скочили яко!И,ако моята поръчка от 28.06 дойде с новите цени ще я върна smile3513

# 582
  • у нас
 Shocked цените са  Shocked
миднайт рейн е увеличен с 20 ooooh!, а емпорио ши с 11 Crazy
май изобщо няма да правя поръчка Whistling

поради добрите  цени  можеше да се преглътне забавянето на поръчките, но сега.... Tired
жалко

# 583
Драстично повишение, при това. С по 15-20 лв. някои парфюми. ooooh!
Да и моят парфюм е вдигнат с 20 лева,а дезодорантът към него с 4 -май няма да се поръчва повече Crossing Arms

# 584
Парфюм който вчера гледах за 60 вече е 80 от днес тези не си играят.Май ще си остана с една-единствена поръчка на един аромат от който съм доволна иначе LaughingБавни са , ще ги следя но като цяло това вдигане с толкова много освен да си го обясним с вдигането на цената на тока не виждам с какво друго  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт