Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 610
  • 714
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Момичета, вие изобщо успявате ли да се свържете с тях по телефона, звъня вече повече от 30 мин. и нищооо ... А за цените  ooooh! тоалетно мляко, което поръчах на 18 лв. сега е 37 лв. ...

# 586
  • София
Тия хора нещо са се "объркали"  Mr. Green
Еклат Д Арпеж беше 39 лв тестера, но беше неналичен.
Заредиха го - цена 43 лв.
Седмица по-късно - 53,10 лв  Laughing
И това при положение, че същото количество продукт, а не тестер, е 49 лв.

Друг следен от мен парфюм също - преди седмица беше 90 лв, сега е 123  Shocked Ами има и други сайтове  Crossing Arms

# 587
  • Варна
Моята поръчка от вчера е със статут "урежда се". Да им звъня ли  newsm78
И да, вчера си поръчах любимият Лалик за 55.40, а днес е 67.80  Thinking

# 588
Току-що ми донесоха кашончето - Маска на Лореал Интенс рипеър, Макадемия, парфюм DKNY и флуидът за коса на Керастаз. Всичко е в срок и супер оригинално, много съм щастлива.

# 589
mamaLina, от коя дата ти беше поръчката? Аз се опитвам да се свържа с тях, но без успех - по 5 минути слушам музика и след това-нищо, никакъв звук, нито заето, нито свободно.

# 590
  • София
И моята поръчка пристигна днес. Доволна съм, защото нещата които си поръчвам не се продават у нас. Осезаемо е увеличението на почти всички неща и като се събере с цената на доставката, някои цени са си точно като в Дъглас и Бюти зоун, а даже някои продукти излизат и по-скъпи newsm78

# 591
  • София
И аз съм доста неприятно изненадана от този скок на цените. Мислех да пускам втора поръчка, но май ще поръчам от другаде. Просто не си заслужава вече, още повече с 6 лв за доставка. Струва ми се, че драстично ще намалеят поръчките от сайта.

# 592
  • София-Младост
И аз съм доста неприятно изненадана от този скок на цените. Мислех да пускам втора поръчка, но май ще поръчам от другаде. Просто не си заслужава вече, още повече с 6 лв за доставка. Струва ми се, че драстично ще намалеят поръчките от сайта.
Явно не смогват с поръчките  Mr. Green

# 593
  • София
И моята поръчка пристигна днес. Доволна съм, защото нещата които си поръчвам не се продават у нас. Осезаемо е увеличението на почти всички неща и като се събере с цената на доставката, някои цени са си точно като в Дъглас и Бюти зоун, а даже някои продукти излизат и по-скъпи newsm78
myranovel, от коя дата е поръчката ти  Hug

# 594
  • София

emy_emy, от 24 юни, но до 26-27 беше "частично уредена", докато не им звъннах. Ако не се бях обадила, щях да си чакам...

# 595
  • София

emy_emy, от 24 юни, но до 26-27 беше "частично уредена", докато не им звъннах. Ако не се бях обадила, щях да си чакам...
Благодаря, моята е от 28, а на 29-ти беше вече "уредена" ... аз не мога да се свържа с тях ... цяла сутрин звъня и не става   Close ...

# 596
Eeeeee, вече наистина се подиграват с хората. Снощи им изпратих писмо на имейла, за да попитам какво става с поръчката ми. Отговор няма. Бях оставила и телефона си, но ни звук, ни стон от тяхна страна. Цяла сутрин им звъня на телефона - слушам музика и реклами. То бива, бива, но това вече на нищо не прилича!

# 597
  • София
Същото се случи и при мен – поръчката ми е от 28 юни, статус – уредена, но досега – ни вест, ни кост, няма отговор на мейла ми, в офиса им никой не се обажда Sad

# 598
Да не говорим пък за това, че парфюмът, който поръчах, беше с цена 49 лв., а в момента е 64.50 лв. Не беше на промоция, ако трябва да съм съвсем точна. Най-вероятно, смятат да ми го доставят на тази цена от 65 лв., но не са познали.

# 599
  • Добрич
Получих един парфюм вчера,D&G the one,но е доста нетраен,за около 2 часа и няма и следа от него.
Проверих го по баркод,пише:
Date of manufacture:
6 of December, 2003
General shelf life: 36 months
bad It looks like your product was manufactured more than 3 years ago

Сега какво...някой връщал ли им е стока?

Уф,че се нервя,никой не отговаря на телефона,а не си пазя касовата бележка...

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 14:23 от Sneakers

Общи условия

Активация на акаунт