Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 596
  • 714
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Airborne може и да ти е читава маската; и според мен Ейдж сюприйм мирише ужасно  Peace

# 661
  • Перник
А пък тестера парфюмна вода Versace cristal Noir беше 63,после 68 а сега 85  #Crazy
А ако не са видели темата най-добре да им сложиме във фейсбук директен линк към темата  Mr. Green може пък да се осъзнаят и да разберат колко клиенти ще изгубят  Naughty

# 662
Парфюмът /тестер 75 мл/ Marry Me беше 42 лв. сега е 49, 20 лв. Но пак е по-евтин от get.bg.
Там е 62 лв. newsm78

Laughing Вчера го гледах 51 или 52 лв...всеки ден си играят с цените newsm78 На други парфюми вчета пак имаше повишение, днес са смъкнати с по 2-3 лв Joy

# 663
А и Рибката са се доказали с качеството на продуктите които продават!Плюс това и аз както не обичам да чакам,бих предпочела рибока който доставя на следващия ден Peace
Аз направих още една поръчка на продукт който сега в момента имам закупен от Англия!Вярно е,жертвам пари,но поне ще мога да ви потвърдя дали това което съм поръчала е истинско или имитация Wink

Сега реших да видя пак продукта който съм си поръчала и направо Shocked #Crazy В понеделник го купих на 9.7,сега е на 11.80 ooooh! 2.10 нагоре!!!Като сложа и 6 лева доставка става 17.80 Sick Да не забравяме че"закръгляват"и крайната сума ще е 18 лева.А от Англия ми идва на 16 лева от сигурен сайт!Момичета,Енцо скоро ще е само история Laughing
 Laughing Проверих и другия продукт който съм заръчала(него не съм имала),той е само с 1.90 нагоре Laughing
Здравейте,извинявам се за нахлуването,но бихте ли ми казали каква е тази рибка и ако може линк! Благодаря предварително!

# 664
Развитието по моя случай:

След като 2 дни не успях да се свържа с тях, им писах на стената във ФБ да си погледнат мейла и да се свържат с мен.
Под публикацията ми, хората написали утре или в петък да чакам доставка.   Shocked
Във въпросния ми мейл, отказвах поръчката още в събота - часове, след като я бях пуснала. 
Директно ги попитах защо не четат пощата си. Наистина съм изумена от липсата на адекватно обслужване.
В крайна сметка, явно все пак някой от операторите им спешно се освободи и се свърза с мен по телефона. Разбрахме се след като от Спиди ми се обадят, да кажа, че поръчката е отказана и изпращача е съгласен. Питам се обаче, защо беше нужно поръчката да стигне до мен, за да я върна? Не се ли набутват здраво така?    newsm78   Разбрах също, че далеч моят случай не е единственият, който завършва по същия начин - доставят ти отказана поръчка, за да им я връщаш обратно.   newsm78   

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 17:51 от Feeling

# 665
Здравейте от мен отново!

Днес им звънях по телефона, тъй като имах едно питане относно поръчката. Аз нямах абсолютно никакви проблеми със свързването - веднага ми вдигнаха и момчето беше доста любезно  Blush Сега си очаквам с нетърпение шампоанчето, балсамчето и парфюмчето. Като имам предвид на какви цени ги купувах досега от другите места, спестявам около 40-50 лева  Twisted Evil

# 666
  • София
Аз също им бях отказала поръчка още същия ден, в който я направих. Дори получих потвърждение,че поръчката ми няма да бъде изпратена.
Е да, ама не.....4-5 дни след това получих смс от Спиди, че ще ми доставят пратка с наложен платеж.....естествено не я взех....

# 667
  • Чукарландия
Парфюм, който следях са увеличили не с 2, не с 5, а с цели 32 лв. Whistling
Аз пък ще чакам, пак да ги намалят. Peace

# 668
Май само парфюмите са с такова драстично увеличение. И 'моят', който все още се изразява в получен смс от Спиди, е нагоре с 24лв.
И все пак цените са ниски - преди малко си купих от т.нар. free shop парфюм, който в сайта струва 49 лв., а аз го взех за 42 евро...Но, като съм нетърпелива и не ми се чака цял месец, докато се прибера в БГ, така ще е... Mr. Green

# 669
И аз да се похваля получих си поръчката от 25.06 вчера.
Относно цените - парфюма които си избрах първо беше 49, на следващия ден когато пусках поръчката беше 61, а днес отново е 49.

# 670
  • в 1001-та нощ
 Blush имам чувството, че само аз не се вълнувам от цените  Rolling Eyes разбира се - радвам се да купя нещо изгодно, но някак приема за временно или непостоянно енцо явлението и някак не ми трепва от това движение нагоре-надолу

ако реша да купя нещо и цената ме устройва - ще го взема, ако ли не - няма  Hug

приемам го, като някаква моментна възможност - нещо да се купи на тази цена - и утре - този момент може да го няма

може би имам тренинг от ибей - в един момент намираш нешо изгодно, после 2 месеца може да няма такъв случай ....  Blush

доволна съм, че не си купих 5-6 керастазки литрови шампоана, цената беше убиец, но, ако някой обмисля - да свирне, може да се разберем да делим  Peace

# 671
току що пуснах поръчка, сега да видим какво следва Simple Smile дано всичко да е ок  Peace
цените на нещата, които пуснах малко са се вдигнали, но пак ми е изгодно. вече чакам ... Simple Smile

# 672
Алена, и аз г/д като теб разсъждавам.  Стига да ми е изгодно на момента, взимам каквото харесам и от което имам нужда. Не ме бърка на каква цена е било вчера или пък ще е утре. Избягвам да се замислям и ядосвам за подобни неща и да търся логически обяснения за подобен род неща. Ако ме устройва- взимам, ако не - подминавам  Wink

# 673
Най после получих така дългоочаквания СМС от Спиди.Поръчката ми   бе пусната на 28.06 само с бои на Велла .

питала ли си дали предлагат и оксиданти (отделно), с боите - предполагам няма  Rolling Eyes

а.l.e.n.a , аз реших да си потърся оксидант и след това да поръчам боя евентуално от тук. Но не мога да преценя колко % да бъде оксиданта- 6% или 9 %.  До сега съм си купувала боите от фризьорски салон и там са ми отсипвали оксидант, затова нямам представа колко % е бил. Би ли ми подсказала кога се използва 6 % и кога 9 % Praynig

# 674
  • в 1001-та нощ
в общия случай, ако не изсветляваш и имаш бели коси 6%, ако целиш и изрусяване - 9% ...това е общо казано, но по-силния оксидант прави и сместа по-силна и изсветляваща и агресивна, зависи и в какво съотношение ще ги смесиш  Peace

коя боя избра - като картинка, номер, цвят

в софия мисля продават и на алабин, но трябва да се провери  Peace

Общи условия

Активация на акаунт