Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 587
  • 714
  •   1
Отговори
# 645
А някой дали има активен код за отстъпка, че моя май съм го изтрила newsm78

# 646
Най после получих така дългоочаквания СМС от Спиди.Поръчката ми   бе пусната на 28.06 само с бои на Велла .

питала ли си дали предлагат и оксиданти (отделно), с боите - предполагам няма  Rolling Eyes

а.l.e.n.a., аз питах - отговориха ми, че няма оксидант. Ако имаха,  бих поръчала веднага любимата ми Вела. Но като платя доставката на оксидант от друг сайт, ще ми излезе доста солено. По-добре да си взема от там и боята и оксиданта. Не е обмислено добре това с боите. Какво да я правя тази боя без оксидант newsm78

# 647
И аз днес получих смс от спиди, поръчката ми е от 27-и, "уредена" на другия ден, общо 7 дни значи.

Ако продължават да вдигат цените обаче едва и ще ги ползвам пак.

# 648
Kerastase Masquintense 500 мл. в рибката е 78 лв. а в enzo - 82. 60 лв.
С доставката още 6 лв., докато в рибката при такава сума е безплатна.
Вече прекаляват.

# 649
Enzo доста вдигнаха цените  #2gunfire ,а рибата се сетиха да смъкнат много завишените си цени,явно много са им спаднали продажбите.

# 650
Най-любопитно ми беше изявлението на Златна рибка във фейсбук, че като достигнели еди колко си фенове, щели да намалят цените (но само през този ден) с "огромните" десет процента. Всеки петък във фийлюник правят такива 10-процентни отстъпки. Така че рибката донякъде си заслужи съдбата.

Гледам, че и enzo вървят по този път. С много по-лошо обслужване обаче.

# 651
Уникални са...Двата ми продукта от поръчката в понеделник днес са с 4лв.нагоре ooooh!

# 652
Airborne,като ти дойде маската от чужбина,сподели дали е същата като от Енцо Peace
Момичета,от сайта вдигат цените защото много пазарим от тях Mr. Green Вижте рибката,те пък нали ни загубиха,сега са намалили цените драстично Peace Като сметнеш продукт купен от Енцо+6лв.доставка,излиза като купен от Рибката+3лв.доставка Flutter Но се надявам от Енцо да са попаднали на нашата тема и да вземат мерки с това всекидневно вдигане на цените Whistling Crossing Arms
Ще споделя, от ФЮ я чакам, заедно с шампоана Mr. Green
Скрит текст:
Е по-скъпо излиза разбира, дори с код за намаление, но така се бях ядосала на всички в къщи, които ме убеждаваха, че маската си мирише нормално #Crazy Даже ме разколебаха с връщането й, аз я бях приготвила за изпращане!  И в пристъп на ярост праснах една поръчка - казах им, че ще видят какво значи хубаво миришеща маска.. Laughing Бе не е лесно да си заобиколен само с мъже, дето нищо не отбират от козметика.. Tired

А енцо едва ли са попадали на тази тема, та те мейлите дори нямат време да си прочетат Tired

Уникални са...Двата ми продукта от поръчката в понеделник днес са с 4лв.нагоре ooooh!
Нищо не е 4 лв, моите са вдигнати с 13 лв Laughing Излагация голяма.

# 653
  • Бургас
Дааам, то и заглавието на следващата тема ще трябва да се промени, ако ще има такава изобщо. Laughing Mr. Green

# 654
  • Miami
Дааам, то и заглавието на следващата тема ще трябва да се промени, ако ще има такава изобщо. Laughing Mr. Green
  Laughing Mr. Green

# 655
Най после получих така дългоочаквания СМС от Спиди.Поръчката ми   бе пусната на 28.06 само с бои на Велла .

питала ли си дали предлагат и оксиданти (отделно), с боите - предполагам няма  Rolling Eyes
Не, не съм защото аз си имам оксиданти на Велла но,няма осиданти към боите.

# 656
Според мен вдигането на цените им ще бъде временно. Като никой не купува от тях няма какво да направят, особено с доставката от 6лв. Изобщо не е уместно да увеличават толкова скорострелно и то с доста голяма разлика цените на продуктите си. Да не си мислят, че големия интерес и продажби се дължат на нещо уникално в обслужването или доставката, всичко е заради ниските им цени. Вдигнат ли ги ще загубят клиентите си, все пак не са единствения сайт, в който се предлага професионална козметика...

# 657
Къде го видяхте това увеличение ...  hahaha Във ФБ ми твърдят,че не планират такова. Joy

# 658
Къде го видяхте това увеличение ...  hahaha Във ФБ ми твърдят,че не планират такова. Joy
Shocked ама че лъжци ooooh!

# 659
Парфюмът /тестер 75 мл/ Marry Me беше 42 лв. сега е 49, 20 лв. Но пак е по-евтин от get.bg.
Там е 62 лв. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт