Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 634
  • 714
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
 Joy E, очакваше се и това. Повечето цени са вдигнати до толкова, че като се сложи доставката от 6 лв + чакането... и аз си оставам мерси. Просто ще со остане един от многото.   Whistling

# 631
  • Добрич
Получих един парфюм вчера,D&G the one,но е доста нетраен,за около 2 часа и няма и следа от него.
Проверих го по баркод,пише:
Date of manufacture:
6 of December, 2003
General shelf life: 36 months
bad It looks like your product was manufactured more than 3 years ago

Сега какво...някой връщал ли им е стока?

Уф,че се нервя,никой не отговаря на телефона,а не си пазя касовата бележка...

Мисля че не проверяваш където трябва.Не се гледа баркода,а производствения код.Пък и този парфюм мисля че е доста по-нов,така че 2003г няма как да го е имало на пазара Peace Проверих,от 2006г е Wink
Аз обаче забелязвам моята любима Вела е с 3-4 лева нагоре като цени Crossing Arms

Вярно е,не се бях сетила да проверя!

Това беше последната ми поръчка от тях,вече се съмнявам за качеството,а и цените им...не благодаря...!
Между другото,те слагат 6лв доставка във сметката,но дали плащат 6 или 3лв на куриера си е друг въпрос,може и от това да печелят на дребно...

# 632
  • София
Аз вече имам две поръчки от тях - много съм доволна от качеството на продуктите. НО - имах поръчан един комплект - и в него единия артикул липсваше - сега не мога да се свържа с тях - 2 дни вече.  Някой успял ли е вчера или днес да говори с тях?

П.С. Свързах се. Много любезни - хора. Моят въпрос е уреден.  Peace
Ще поръчвам отово!  Peace

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 11:22 от anisunshine

# 633
  • Чукарландия
Аз вече имам две поръчки от тях - много съм доволна от качеството на продуктите. НО - имах поръчан един комплект - и в него единия артикул липсваше - сега не мога да се свържа с тях - 2 дни вече. Ужасна история.  Crossing Arms Някой успял ли е вчера или днес да говори с тях?
А това с цените - грозна картинка...    Naughty

Сподели за кой комплект говориш. Praynig

# 634
  • София
http://www.enzo.bg/kozmetika/collistar/collistar-linea-uomo-kozm … n-paket-ii-3-pcs/

Имайте търпение дами! Много работа имат.  Peace

# 635
  • София
Някой успял ли е вчера или днес да говори с тях?
.....
Аз не успявам, от вчера непрекъснато звъня ....

Момичета, като нямате № на товарителница как си проверявате пратките в Спидо, по име правят ли справка?

# 636
Като оставим цените встрани, от събота чакам отговор за поръчката си. Никой не си прави труд да ми върне един мейл даже.   ooooh!   А на мен ми е съвестно, че тая поръчка току-виж ще дойде и няма да мога да я приема. Ми да идва тогава и да си я връщат, като ги мързи и телефона да ми вдигнат втори ден вече.   Crossing Arms

С цените не знам как са, но с обслужването са на светлинни години от други сайтове.    Stop

# 637
  • София
Като оставим цените встрани, от събота чакам отговор за поръчката си. Никой не си прави труд да ми върне един мейл даже.   ooooh!   А на мен ми е съвестно, че тая поръчка току-виж ще дойде и няма да мога да я приема. Ми да идва тогава и да си я връщат, като ги мързи и телефона да ми вдигнат втори ден вече.   Crossing Arms

С цените не знам как са, но с обслужването са на светлинни години от други сайтове.    Stop
Feeling, звънни им, току що се свързах с тях, може вчера да са имали технически проблем  Rolling Eyes
И моят въпрос е уреден....., но ценичките си остават завишени  Mr. Green

# 638
bubka:) благодаря, че сподели   bouquet  много неприятно  Rolling Eyes прави ли рекламация  newsm78 може ли да се провери за срок на годност  newsm78

в темата за проф. продукти - някой сподели за друга лореалска маска с нетипична миризма, явно има нещо с лореалски продукти, вероятно не всички, но това озадачава  newsm78
Не съм се занимавала с рекламации...И аз помня че една съфорумка беше недоволна от маската Ейдж сюприм на Лореал...Миришела на тор Thinking Иначе според производствения код на гърба срока е ок,но аз виждам друго в опаковките Wink Е,здраве да е Peace
Да, на тор ми мирише, въпреки уверенията на баща ми и мъжа ми, че няма такова нещо! Направо недоумявам.  Дори я ползвах веднъж, с надеждата, че наистина ми е сбъркан носа  - но пак мирише неприятно! Проверих я - в срок е.
Поръчала съм я от чужбина и като дойде ще мога да сравня.

Иначе продължавам да поръчвам от тях, последните ми неща са това, както и единият крем от серията. Само че ги взех за по 29 лв  късно снощи, цената е скочила доста оттогава... Имах уведомяващ за наличност мейл за продукта и добре, че веднага поръчах..

Миналата седмица получих един комплект против целулит на Колистар, на цена 40 лв, ето този гел + масажор. Сега го няма в сайта.

Общо-взето повечето неща, които поръчвам - после не ги виждам в сайта.. Първата ми поръчка беше ампули на Голдуел за 20 лв. и ампули Кресчина 100 (за 26 лв.!! Crazy), които повече не видях, а исках да направя още един курс..  

# 639
  • София
Оказа се, че всичко си е в комплекта  Mr. Green
Не сме видяли единия продукт, защото е бил сложен в кутийката при афтършейва
Всичко точно!  Heart Eyes

# 640

Feeling, звънни им, току що се свързах с тях, може вчера да са имали технически проблем  Rolling Eyes
И моят въпрос е уреден....., но ценичките си остават завишени  Mr. Green

Благодаря ти!       bouquet
Продължават да не ми вдигат обаче.   Tired   

# 641
Airborne,като ти дойде маската от чужбина,сподели дали е същата като от Енцо Peace
Момичета,от сайта вдигат цените защото много пазарим от тях Mr. Green Вижте рибката,те пък нали ни загубиха,сега са намалили цените драстично Peace Като сметнеш продукт купен от Енцо+6лв.доставка,излиза като купен от Рибката+3лв.доставка Flutter Но се надявам от Енцо да са попаднали на нашата тема и да вземат мерки с това всекидневно вдигане на цените Whistling Crossing Arms

# 642
Исках да пусна нова поръчка с продукти Керастаз, но сметнах и през рибата ми излиза с 2 лв почеве, но пристига на другият ден. Чао Ензо  Hug

# 643
А и Рибката са се доказали с качеството на продуктите които продават!Плюс това и аз както не обичам да чакам,бих предпочела рибока който доставя на следващия ден Peace
Аз направих още една поръчка на продукт който сега в момента имам закупен от Англия!Вярно е,жертвам пари,но поне ще мога да ви потвърдя дали това което съм поръчала е истинско или имитация Wink

Сега реших да видя пак продукта който съм си поръчала и направо Shocked #Crazy В понеделник го купих на 9.7,сега е на 11.80 ooooh! 2.10 нагоре!!!Като сложа и 6 лева доставка става 17.80 Sick Да не забравяме че"закръгляват"и крайната сума ще е 18 лева.А от Англия ми идва на 16 лева от сигурен сайт!Момичета,Енцо скоро ще е само история Laughing
 Laughing Проверих и другия продукт който съм заръчала(него не съм имала),той е само с 1.90 нагоре Laughing

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 15:21 от bubka:)

# 644
  • в 1001-та нощ
Най после получих така дългоочаквания СМС от Спиди.Поръчката ми   бе пусната на 28.06 само с бои на Велла .

питала ли си дали предлагат и оксиданти (отделно), с боите - предполагам няма  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт