Маркова козметика на изненадващо ниска цена - enzo.bg 2

• 66 578
  • 714
  •   1
Отговори
# 675
в общия случай, ако не изсветляваш и имаш бели коси 6%, ако целиш и изрусяване - 9% ...това е общо казано, но по-силния оксидант прави и сместа по-силна и изсветляваща и агресивна, зависи и в какво съотношение ще ги смесиш  Peace

коя боя избра - като картинка, номер, цвят

в софия мисля продават и на алабин, но трябва да се провери  Peace

Wella Professionals Koleston Perfect Pure Naturals - 4/00, но току-що видях, че вече е 16 лв., което означава, че няма да я поръчам от тук  - с доставката ще ми излезе 22 лв. и то само боя( без оксидант). Ще поръчам да проверят на Алабин как е, има ли я изобщо и каква е цената.

# 676
p4eli4kata 77,ето:
http://zlatnaribka.com/

Момичета,аз пък обратно на вас се вълнувам от цените!Винаги съм се вълнувала,независимо дали имам много или малко пари на разположение...Но като се замисля май май и вие се вълнувате,поне малко...Защо иначе ще купувате от евтиния(до скоро)Енцо,а не от Рибката,салона до вас или другаде Laughing Wink Каквото и да си говорим,има значение дали даден продукт е на 10 или 20 лева!Аз лично си слагам една граница от която нагоре просто сменям продукта с аналогичен ако цената ми се струва безумна...Така например преди Енцо лака ми за коса беше 32 лева(отиваше за месец),а сега 9 лева с доставка 1.50(понеже поръчах още 3 неща)....Е,повярвайте,има разлика...

# 677
  • в 1001-та нощ
всеки би се радвал да купи изгодно, по-скоро идеята беше до колко се вълнува, че тази възможност има непостоянен характер  Peace

# 678
Аленка,аз недоволствам като вдигнат цените защото искам да купувам от едно място...А когато вдигнат цените просто се налага да сменя сайта Peace Това е дразнещото...Тъкмо си намерим изгодно място за пазарене иииии,хоп пак сме в търсене Wink
Днес би трябвало да ми пристигне поръчката...След това ще докладвам за подробности Grinning
Да се редактирам-получих sms да си чакам пратката...Сега ще разбера оригинал или имитация ми пращат Laughing

Последна редакция: чт, 05 юли 2012, 08:15 от bubka:)

# 679
Получих смс  newsm44
Поръчката ми е от 30.06  Peace

# 680
  • в 1001-та нощ
Честито Дами  Heart Eyes чакаме отзиви   bouquet

# 681
  • София
Получих смс  newsm44
Поръчката ми е от 30.06  Peace

И аз, моята е от 28.06  Hug

# 682
Еее, много ме е яд - пак смениха датата за наличност на Митик Ойла стандартния вариант - вече поне 3 пъти го правят  ooooh!. Ако четат- ако едно нещо го нямат да не подвеждат хората сто пъти, а да напишат, когато е сигурно кога ще го имат..

# 683
Аз вчера благополучно получих поръчката от 23-ти.За мен беше това : http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-profess … sishampoo-250-ml/,за първи път го купувам.,но според мен си е съвсем наред,мирис и консистенция - ОК.Като го пробвам ще дам повече отзиви.
Във ФБ пак са ми отговорили,че не планират увеличение,макар няколко момичета да се включиха с конкретни примери в коментарите си. Mr. Green

# 684
  • Варна
От ФБ: Следващата седмица 9-15.7 очаквайте разпродажба на продуктите с марка La Roche Posay. Голяма част от продуктите ще бъдат намалени с 50% от текущата цена!

# 685
Момичета,пристигна ми пратката!Продукта на Goldwell който съм си поръчала е точно като моя който съм си купила от Англия Peace Дори цифрите на баркода и производствения код са еднакви!Аромат,консистенция,цвят,вид,ефекти,всичко е на 100% оригинал!!!Явно само Лореалските продукти които купих бяха издънка!Супер Grinning Значи все пак ще си поръчвам от тях,но не Лореал Peace

# 686
Aз пък имам много Лореалски продукти от сайта и са си идеални. Мнението ми се базира на това, че са продукти, който съм ползвала и преди. Едно към едно са - цвят, мирис, ефект...точно както ти описваш Goldwell-ските. Дори всеки момент си чакам термо емулсията Smooth velour пак на Лореал , която не съм ползвала до сега, но нямам никакви резерви за качество  Peace

# 687
От ФБ: Следващата седмица 9-15.7 очаквайте разпродажба на продуктите с марка La Roche Posay. Голяма част от продуктите ще бъдат намалени с 50% от текущата цена!
Супер  Party... Обожавам тази марка!
bubka:), извинявам се, ама съм пропуснала - какво ти беше развалено  Confused, имам един техен шампоан за боядисана коса, който ме чака в шкафа и не съм го отваряла... Да не ме изненада?!

# 688
  • София
Моята пратка пристигна вчера, само  1 ден закъсня. С една дума- предоволна съм Grinning.
2-та шампоана на Лореал са си нормални, единият е този матиращ http://www.enzo.bg/kozmetika/loreal-professionnel/loreal-profess … sashampoo-500-ml/, вчера се измих с него и определено има ефект, кичурите ми поизсветляха, бяха започнали да жълтеят.
Двата парфюма също са без забележки. Пипилота ти ли беше взела Мери ми на Ланвин, моят си е абсолютно копие на стария сравнявах ги, него съм поръчвала от Ягодката и като трайност е същият, от обед до вечерта се усещаше. Направо за без пари го взех тестер 75мл от 42 на 37 лв с отстъпката  Crazy  Другият парфюм е мъжки на ДиГ и мъжът ми каза, че не намира никакви отклонения  Peace
Само спиралата още не съм пробвала.

Сега ще гледам слънцезащитни кремове и маската с макадамия, където толкова я хвалите  Laughing

# 689
Пипилота ти ли беше взела Мери ми на Ланвин, моят си е абсолютно копие на стария сравнявах ги, него съм поръчвала от Ягодката и като трайност е същият, от обед до вечерта се усещаше. Направо за без пари го взех тестер 75мл от 42 на 37 лв с отстъпката  Crazy  Другият парфюм е мъжки на ДиГ и мъжът ми каза, че не намира никакви отклонения  Peace
Да. Значи имам оригинал. Hug
Траен е да. Peace

Общи условия

Активация на акаунт