Темата ни е поредна, надеждата все тъй неизменна -СЕДМОКЛАСНАТА СТАТИСТИКА!

• 47 878
  • 743
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, уж изчетох всичко, но ... Пуснаха ли някъде статистиката балове момче / момиче за София ?

В 06:22 часа тази сутрин сайтът им прорботи, .....но статистика няма.

е,не!
това на нищо не прилича!

И РИО проработи в 06:45 - пак нищо!!! Или аз нищо не намирам, защото може би не знам къде да търся...

# 121
Обичайно имам какво да кажа и знам как да боравя с думите. Тук останах безсловесна. Ами да закриваме държавата тогава. То и без това с тази образователна система шалтерът е дръпнат днес - просто ще останем на тъмно след години. А аз ще си запиша детето в най-обикновеничко квартално СОУ и готово. Без класирания. След като свърши целият този уродлив спектакъл.

# 122
В категорията „Политик на национално ниво” бяха номинирани трима представители на официалната власт – Калин Каменов, председател на Държавната агенция за закрила на детето, Десислава Атанасова, министър на здравеопазването и  Милена Дамянова, заместник-министър на образованието, младежта и науката. Наградата бе присъдена на г-жа Милена Дамянова за нейната професионална и политическа отговорност, поета със сериозния ангажимент по създаването на Концепцията за нов закон за предучилищното и училищното образование, за възможността за включване на представители на граждански организации в процеса на обсъждане и вземане на решения за ключовите направления за промяна, заложени в проекта на закона, за нейния принос и този  на министерството на образованието, младежта и науката в борбата за по-добро възпитание и по-качествено образование на децата и учениците в  нашата страна.

# 123
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
В категорията „Политик на национално ниво” бяха номинирани трима представители на официалната власт – Калин Каменов, председател на Държавната агенция за закрила на детето, Десислава Атанасова, министър на здравеопазването и  Милена Дамянова, заместник-министър на образованието, младежта и науката. Наградата бе присъдена на г-жа Милена Дамянова за нейната професионална и политическа отговорност, поета със сериозния ангажимент по създаването на Концепцията за нов закон за предучилищното и училищното образование, за възможността за включване на представители на граждански организации в процеса на обсъждане и вземане на решения за ключовите направления за промяна, заложени в проекта на закона, за нейния принос и този  на министерството на образованието, младежта и науката в борбата за по-добро възпитание и по-качествено образование на децата и учениците в  нашата страна.

Хммм ... Мислех да пиша ... Но въпреки многото захар кафето ми догорча ... Вече дори и клавиатурата ми е безмълвна ... Не намирам буквите ...

# 124
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея

БРАВОС!!!  ooooh!

# 125

Sick

# 126
  • София
 doh И това ако не е гавра??? Тези нямат капка свян Sick

# 127
  • София
И двата сайта вече работят и на МОН и Рио София, но не мога да намеря в тях статистика. Аз ли нещо не виждам???!!!

# 128
И аз не виждам - според мен няма такива.

# 129
Явно са решили, че форума добре се справи и сам. Що да се хабят и да пускат. А за наградата думиииииииииии нямам. "Новият закон" е копирана стара практика. Едно време като бях ученичка беше така - до четвърти клас без оценка, бях на целодневна форма на обучение учебниците през цялата седмица си стояха в класната стая и само в събота и неделя си ги носехме у дома.

# 130
  • София
За да не гледате цялото: 6:42 минута
Форума е показан в 9:09 минута. ...

Браво на Нова, на журналистката и на Бясна мама   bouquet   bouquet  bouquet
Леле как си плаче за оставка Дамянова, особено след наглата лъжа в ефир по БНР  Twisted Evil
Тази сутрин - ни статистика, ни формула (аз все чакам да я напишат черно на бяло, след като толкова дълго я отричаха  Tired) ...

# 131
  • София
Кажете, моля, профилиращ предмет "И" История ли значи?

Сега виждам, че има и "М", и "Мат" . Каква е разликата ???

Последна редакция: вт, 12 юни 2012, 08:19 от ВаняМ

# 132
  • София
Дали сте забелязали, че от два дни половината държавни администрации нямаха интернет страници?
Предполагам и че нито един от настървено пишещите тук не е писал на съответното министерство или да е вдигнал телефона да се обади. Вместо да се самонавивате може ли накой да ми каже къде има фотография след 7 клас, че племенникът от вчера иска това и само това. Преди това искаше да ходи във втора английска, която тази година предполагам ще е рекордьор, ама пуста мода...  

# 133
  • София
Предполагам и че нито един от настървено пишещите тук не е писал на съответното министерство или да е вдигнал телефона да се обади. Вместо да се самонавивате може ли накой да ми каже къде има фотография след 7 клас....  

ми, не, не можем, при така зададения въпрос  Sick

щот, ако беше си направил/а труда да попрочетеш, щеше да видиш, че сме звънели, и не само и нямаше да се изказваш неподготвен/а като някои държавни служители... Да не работиш в МОМН, че така леко демагогски подхождаш и звучиш?  Thinking

# 134
  • София
Статистиката е на сайта на РИО. Peace

Общи условия

Активация на акаунт